Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
diana_n spune:
Roxi ma bucur ca nu m-ai inteles gresit, ca-mi sunteti tare dragi, si tu si Darius.
Fetele, vad ca aveti in casa 25-26 grade, a venit caldura la voi? Aici e inca rece si Petrut e mereu cu maneca lunga si pantaloni lungi. A plouat vreo 2 saptamani si inca nu s-au dus de tot ploile, tot mai trage un ropot din cand in cand.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Diana30 spune:
"La multi ani!" Dana Lucia.1Sanatate multa,viata fericita langa Albertino si sotul tau!
Hildegard spune:
dana lucia,
La multi ani! alturi de familia ta cea draga.
Sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
mysweetest spune:
Hop si eu,
La multi ani Dana Lucia!
Nici noi nu am iesit inca afara ca e f cald(in casa sunt 26 grade deja)..iesim pe la 17.30. Ieri am iesit la 16.00 si a fost prea cald si sufocant si mai bate vantul si cu puf de plop
.
Si noua ne-au iesit bubite mici rosii de la caldura si nu stiu cu ce sa le dau, baie ii facem in fiecare seara si tot nu-i trec bubitele si transpiraaaa ca ajunge sa miroasa seara
.
Hildegard eu tin copilul doar in body cu maneca scurta sau fara maneci in casa iar afara intr-un costumas cu maneca scurta, cu palariuta (cand e soare)sosete si sandale.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
dana_lucia spune:
Mii de multumiri pentru felicitari, sa stiti ca va simt aproape dragutelor!
Ce fel de tort preferati, cu ananas, cu mere, sau cu capsuni?
Va
cu drag pe toate!
karmenutza spune:
Ziua buna la fete!
Jadi, bine ca ati scapat de operatie! E super!
Dana Lucia, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi. Diseara dai de baut? 
Tonnia, parca asa iti mai revii si tu un pic. S-a trezit si Catalina azi noapte pe la 4, avea chef de joaca
. Cand a vazut ea ca nu o baga nimeni in seama, si-a luat suzeta si s-a culcat la loc.
De cand a cazut din pat, e la noi in casa ca la balci. O tin in sufragerie pe canapeaua desfacuta si i-am pus in fata vreo 4 perne, ca o cazemata i-am facut. Am indiguit-o. Inca nu stie sa escaladeze peste ele. Sic! Mi-am revenit acuma. Se intoarce pe toate partile: de pe spate pe burta, de pe burta pe spate, se pune de-a latul patutului si-si scoate picioarele printre gratii...cand o schimb e tot intr-o foiala. Ca sa nu se mai rostogoleasca sa cada iar din pat, o pun in fund, ii pun o gramada de jucarii langa ea si sta asa 1 ora, doua si se joaca. Bine ca am scapat de stres.
Catalina
miflore spune:
Buna fetelor!
Ce calduraaaaaaa!!! 
Nanadana, cum e treaba? Hai, nu ne tine pe jar, Ana intreaba daca o sa aiba vreun cumnat sau vreo cumnata!![]()

Multumim pentru felicitarile de ieri!!!

Dory, felicitari!
Oana, eu ii fac baie zilnic Anei iar afara am inceput sa iesim dimineatza si seara ca la pranz e jaleeee! Ana mea nu prea bea lichide, nu stiu cum s-o pacalesc; bea doar laptic, intre 400 si 600 pe zi, de apa nici nu vrea sa auda!
Kid, ma bucur ca Alex e bine!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
La noi in casa sunt 23 - 24 grade. O tin in body cu maneca scurta sau lunga, cum se nimereste, si in pantalonasi. De obicei afara o scot mai dezbracata decat in casa, pentru ca e mai cald afara. Cand intram in casa o imbrac, afara o dezbrac.
Catalina
miflore spune:
Buna fetelor!
Ce calduraaaaaaa!!! 
Nanadana, cum e treaba? Hai, nu ne tine pe jar, Ana intreaba daca o sa aiba vreun cumnat sau vreo cumnata!![]()

Multumim pentru felicitarile de ieri!!!

Dory, felicitari!
Oana, eu ii fac baie zilnic Anei iar afara am inceput sa iesim dimineatza si seara ca la pranz e jaleeee! Ana mea nu prea bea lichide, nu stiu cum s-o pacalesc; bea doar laptic, intre 400 si 600 pe zi, de apa nici nu vrea sa auda!
Kid, ma bucur ca Alex e bine!!!
Vera, bine-ai revenit!!!
Felicitari pentru toate performantele!!!
Dar ce mult doarme Iulia, ai timp berechet pentru dixtractie!!!
Copil cuminte!![]()
Almy, asa da, am vazut pozele, ai o mandrete de fata!!!

Anca_dm, felicitari!!!
Jadi, ce bine c-ati scapat fara operatie!!! Bravos!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI

Poze cu