Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 12
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Valen pupici si dulcei Sarah (am admirat-o in poze- aia cu funda e mortala). Iulia are aprox 7700 g. Inca face parte din clubul manechinelor dar se indreapta vertiginos catre percentila de 50 %. Chesta e ca nu a mai luat in ultima sapt. De, diversificarea isi face efectul.
Roxi am vizionat filmuletul cu pa apa. E un dulce Darius. Merci si eu de aprecieri.
Irina cu cine ne-ai tradat? Lipseste omul un pic si gata. Ochii care nu se vad……![]()
Dana_lucia multi ani sa traisti alaturi de cei dragi. Prefer si cu si cu si cu.
Hilde eu o tin pe pitica numai in body cu maneca scurta si in casa si afara iar noaptea in body cu maneca lunga si atat. Sta maica-mea pe jar toata noaptea si se duce la ea sa o inveleasca. Si o las afara indiferent de ora.
Miflore asa zice toata lumea dar zau daca pot sa schimb chestia. Eu as prefera sa o culc un pic mai tarziu si sa ii scot masa de 11 dar nu mai rezista ea pana atunci.
Ca sa ma laud si eu astazi mi-a zis mammmma cand m-a vazut. Eram topita toata. Azi am fost la Buc ca sa imi ridic indemnizatia caci inca am adresa din Buc. A fost groaznic. O caldura si o aglomeratie…si am simtit ca este o diferenta remarcabila de grade intre Bc si Pl in favoarea Ploiestiului . Am stat pentru prima oara de cand s-a nascut pitica despartita de ea pt 6 ore. Imi era gandul numai la ea si la cum s-o descurca fara tzatzica. Inainte sa plec i-am dat sa pape laptic si ziceai ca nu i-am mai dat de un secol, desi a ras 2 mere si 4 lingurite de cereale.. Cred ca a simtit instinctual ca ceva nu e in regula. Asa ca si-a facut rezerve strategice si si-a facut burta butoi. Dar nu a patit nika era vesela si bucuroasa ca ma vede. In schimb a fost un pic mai agitata cand am culcat-o. Banuiesc ca mama s-a ocupat numai de ea ca sa nu planga si a stimulat-o cam mult. Dar una peste alta a fost super OK.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Carmi spune:
Valen, Roxi, Irina, Mifloricea, 
Codrutza-cuscrutza, bine ai revenit ! Un pupicutz Petrei !
Dana-Lucia, la multi ani frumosi !
Jadi, bine ca e ok cu bb.
Azi e prima dupa-amiaza (de 10 zile) cand nu ploua. Si voi vorbiti de calduri...de mare...aici sunt 9 grade

Poate, poate, maine oi reusi sa scot copiloiul pe-afara.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Hildegard spune:
Deci Vera, sa inteleg ca o ti cu body + pampers si atat, fara pantaloni, nu?
eu azi l-am lasat in body cu maneca scirta acasa+ pantalonasi scurti, si afara body cu m. lunga + pantaloni.
Carmi, las' ca vine si caldura la voi, nu te necaji.![]()
Stefan asta ma dispera deja
.
Cum sa fac sa adoarma singur, fara brate pe muzica. Are deja peste 9 kg, imi rupe spatele nu alta. Sa nu-mi spuneti ca sa-l mangai, sa-i cant etc, etc....ca am epuizat toate astea. Chiar el nu simte oboseala sa inchida ochii singurel? E si cald sa-l tin la piet, si pentru mine, si pentru el. Nici nu e comod asa. Casca de-i pica ochii in gura, i se inchid ochii, il pun in tarc...pauza. incepe si se joaca sau incepe si urla. L-am lasat sa urle, se satura si se joaca. asa n-o sa doarma daca se joaca. Daca urla prea mult o fac cu lacrimi si cum sa-l las sa planga cu lacrimi?
Cum sa mai scriu sa ma intelegeti si sa ma sfatuiti, sa fie complet?
Am incercat si cu muzica in surdina, are toate conditiile acasa.
Daca il tin in brate, il leagan, de fapt dansez cu el, adoarme imediat dupa care il pun in tarc si doarme mai departe, alteori se trezeste de zici ca l-am pus pe spini.
Azi n-a prea dormit pentru ca in brate dupa cum am zis e cald....eu am facut sauna
, dupa care m-am saturat si l-am pus jos ca nu mai puteam
.El a inceput sa se joace
. Mai sa fie......
Cum sa fac?
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
kristinutza spune:
dana lucia, la multi aaaniiii!!!
moama, ma credeti ca TOATA ZIUA am stat cu ochii in monitor sa sortez pozele copilului? ca era o debandada totala, erau salvate in enshpe locuri, de cate 3 ori, fara data, fara nik. o zapaceala totala. iar eu nici nu ma pricep prea bine la calc si la organizare. 
ei bine, aproape am reusit!
sunt taaare mandra!
dar m-am gandit sa le organizez si pe cele din timpul sarcinii. 

dar nu mai reusesc astazi. cred c-o iau de la capat maine. 
auzi, ce ocupatie mi-am gasit! 
nu intru nici pe chat, ca m-am extenuat prea tare... ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
norina spune:
salutare la fete
iaca am reusit sa mai intru si eu, n-am rezistat sa nu arunc si eu un oki...ca tare in urma mai sunt, dar-ar naiba in ele de examene si de treburi peste treburi....Chiar am inceput sa-mi fac complexe ca nu sunt suficient de organizata de nu-mi ramane timp deloc pentru forum de care nu prea ma pot lipsi. Asta este, tot sper sa-mi revin de cand am nascut, ca parca traiesc intr-o alta dimensiune si pimpul nu mai e acelasi
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, doar ce ati scris la capitolul in curs si vreau sa le urez sanatate bebeilor Vladut(jadi) si Alexandra (kid) ca am dedus ca au avut ceva probleme. Mult succes mamicilor, vor trece si astea...Vreau si eu sa mai vad pozeeeee,dupa o luna de cand nu am mai intrat cred ca nici nu-i mai recunosc pe iedutzi....dar sapt viitoare imi rezerv o zi numai pentru asta, fie ce-o fi..CXa sa nu mai zic ca Teodora nu mai are poze in album de la 6 luni
, poate reusesc sa-i mai pun si eu, sa ma laud si eu cu bobocelul meu cu problemutze, chiar simt nevoia, ca saracuta de ea v-am parat-o numai cu probleme si nu am mai laudat-o de mult si ma simt vinovata
Noi facem zilnic kineto, deocamdata astept sa apara rezultatele, inca este de lucrat, dar mergem inainte. Teodora este tare rea de caldura, face si ea bubite pe maini si sub barbita din cauza cadurii si nu stiu ce sa-i fac in afara de baia zilnica. Daca o las fara sosete e mai rau, in 5 minute are picioarele ude, de zici ca le-a scos din apa
. Sa-mi ziceti si mie ce solutii ati gasit voi pentru aceste bubite, ca deja caldura asta ne da de furca.Gata, ma duc sa fac un dus, ca nu se mai poate, apoi la invatat
Va pup pe toate
Norinapoze
norina spune:
Acum am vazut ca am scris ca naiba cu o droaie de greseli, dar sper sa-mi acordati circumstante, ca nu am recitit din lipsa de timp. Scuzele de rigoare
Norinapoze
valen spune:
Kid, Sarah are 6460 g. (acu am luat-o de pe cantar). Dr. Calapod zice ca se afla la limita inferioara cu greutatea,dar ca nu-i nici o problema. Este un copil tare vioi, precoce, extrem de atenta si curioasa si probabil asa e felul ei (cu cine seamana n-am idee); ea tot timpul a luat putin in greutate, asa ca isi mentine ritmul, deci nu prea am motive de ingrijorare (teoretic), mai ales ca mananca f mult.Ca orice mama, as vrea ba una ba alta, dar uite ca nu se poate sa le avem pe toate...Va pup pe toate, ca nu mai am timp sa shcriu.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
almy spune:
Buna seara fetelor!
IRINA, MIFLORE, multumim de aprecieri 
Si Eleni transpira, desi o tin numai in body prin casa, iar afara tricou si chilotei. Dar cel mai rau transpira seara, dupa baie, in timp ce suge. O culc cu parul ud chiar, incerc eu s-o sterg, dar incet, sa n-o trezesc. Si inca n-au venit caldurile alea mari...Si noaptea in somn transpira.
Aerul conditionat e interzis la bebei? Ca nu stiu cum o sa facem fatza verii ce urmeaza fara AC.
Ma duc si eu la nanel, o noapte linistita!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
miflore spune:
Si eu la petrecere!!!

LA MULTI ANI DANA_LUCIA!!!

SA FII SANATOASA SI FERICITA IMPREUNA CU CEI DRAGI TIE!!!
Iertare ca scriu atat de tarziu dar n-a mers kktul asta de net cateva ore...mai e tort??? vreau si eu de capsuni, de mere si de ananas!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI