Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
miflore spune:
Karmenutza, Ana n-a facut antirujeolicul de 7 luni dar stiu ca sunt cativa bebei care l-au facut;
Norina,
si succese Teodorei cu kineto si tie cu examenele!!!
Las ca vin ele vremurile acelea cand nu vei mai avea de invatat si nici Teo de facut exercitii!
Si fi-mea cam sufera cu caldurile astea, transpira si e uda la ceafa; daca e imbracata prea gros, maraie!
daca adoarme in carucior e cam naspha ca se incinge pe materialul ala sintetic...o sa-i pun maine un finet...acelasi lucru si in scaunul de masa!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Merci Karmenutza, intru si eu repede! Sper ca n-ati halit tot!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Am mai prins clatite
noroc cu Valen ca mi-a pastrat si mie!
Somn usor!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Sunt moarta de oboseala si parca nu am avansat azi deloc cu bagajele; sper sa am mai mult spor maine.
LA MULTI ANI! Dana Lucia, multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi.
La Multi Ani si sarbatoritilor zilei!!!
Somn usor, pupici la fete,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
adrianaolimp spune:
Buna fetelor.
Almy am citit in revista mami ca AC este permis in masina cu conditia ca diferenta de temperatura sa fie cam de 5 grade intre exteriorul si interiorul masinii (in mod extrem poate ajunge la o diferenta de 10 grade)
In ce priveste crema de soare eu am cumparat de la AVENE si nu sunt multumita de ea. Mi-am patat hainutele, este ca un fond de ten care nu se prea intinde ( in prima faza m-am temut ca e expirata) E cumparata de la Sensi blue deci sper sa fi fost pastrata in conditii de temperatura corespunzatoare. Nu mai spun de miros
. Pentru tantari am cumparat BIOLANE si miroase superrrr si e si eficienta.
Bubitele de la caldura l-au invadat si pe bb al meu. Eu am un preparat dat de dermatolog, dar contine substante puternice si nu e indicat pe termen lung. Sudamine se numesc si sunt de mai multe tipuri.
Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW
Tonnia spune:
Adriana, nu cumva ti-ai luat crema autobronzanta? Uita-te pe ea! N-are voie sa arate ca un fond de ten, trebuie sa fie alba, ca o crema normala.
Karmenutza, ai vazut ce miscacioasa s-a facut Cata? Crezi ca e si de la Vigantol mai mult?
Nanadana, ce tot faci?
3 treziri raportez, sa nu ma obisnuiesc prea repede cu binele...
Vroiam sa va zic cat are Dinu la 7 luni: 7200 Kg, putin, culmea e ca toata lumea zice ca e bine, ba chiar unii pe strada ii spun ca e grasut, ca e mai mare, etc...Cum s-o explica treaba asta, ca intr-adevar nu pare slab deloc? Are 71 cm. Poate de aici, nu e prea inalt?
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Da, da sa ne tineti pumnii la concursul de duminica.
Eu i-am cumparat crema pentru soare de la Nivea cu FP 15. Eu cred ca e suficient aici, la Cluj, mai ales ca nu o expun la soare, decat cat ne plimbam.
Am pus poza cu Petra in albumul comun de 9 luni, iar la mine, poze de la Vatra Dornei.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
anya spune:
Sa nu va suparati pe mine ca n-am intrat aseara pe chat, dar piticutul meu cel mic a facut febra. Si nu stiu de la ce. Avea in ureche 38.4 ceea ce inseamna ceva mai mult, spre 39 in fundulet.
Miflore, la mine e organizare ca la armata. Daca iti povestesc cum arata o zi...hai sa-ti zic de ieri. La 3.00 -masa de lapte, la 7.00 suna ceasul. Mami si tati se imbraca, la 07.15 vine buni, 7.25 mami pleaca la job, 7.45 Matei(cel mare=3 ani)primeste bib-ul cu lapte. 8.00=Matei se imbraca,8.15 pleaca la gradi cu tata si de acolo tata la servici (de fapt o delegatie scurta pana la Sinaia). 8.00-9.00 Calin (cel mic) mananca masa de fructe;09.30 iese afara ci buni si bate parcurile pana la 12.30. 12.30=Matei iese de la gradi cu bunicul si pleaca in parc unde topaie pana la 14.00. La 13.00 Calin manaca masa de lecume, 14.00 Matei mananca de pranz. 14.30-15 Matei se duce la nani in pat si Calin in parc cu bunicul. 15.00 Mami aterizeaza acasa si se apuca de spalat si gatit, buni pleaca. 17.00 Calin vine de la plimbare si manca niste iaurt;18.00 Matei se trezeste si bea niste Actimel. 19.00 Mami imbraca trupa si pleaca in parc;20.00 vine tati direct in parc si supravegheaza flacul cel mare pana mami il adoarme pe cel mic (hata-hata pe strazi). 21.00 reunirea familiei la masa de seara - hranire plozi,strans lucruri imprastiate peste tot, pregatit haine pt dimineata;22.00- pitici in cada dupa care Matei cu bibe de lapte in pat si Calin cu bibe de lapte la Mami in brate. Teoretic cel tarziu la 23.00 trupa de soc doarme si putem si noi sa mancam, spalam, ca de altele nu mai avem energie...pe la 00.00 poate ajung si eu in pat, daca nu stau pe chat
.
Cine mai vrea al doilea copil? Si eu am noroc ca am 4 bunici care ma mai ajuta.
Jadi, tort n-am dar o reteta de tort de visine (sa o faca una din mame) pot sa-ti dau.
Carmi, urata vreme... de-aia nu emigrez io![]()
Cat despre bubitele de sudamina, cel mai bine e sa-i ferim pe pitaci de transpiratie. Dar cum nu merge totdeauna, se pot calma cu un pic de pudra de talc. Mai exista tot soiul de preparate de farmacie, dar...
Karmenuta, copiii de pe aici, de pe forum,nu prea au facut rujeolicul. Pt ca nu am vrut sa il facem. Preferam trivaccinul de la 1 an si 1 luna.
locca spune:
Buna dimineata
Adriana, cred ca ti-ai luat
bronzanta. Eu i-am luat lui Matei tot de la avene ceva dar cred ca e diferit de ce ati luat voi, cica lapte fotoprotectie pt. copii cu spf 40. Sper ca e bun.
Tonnia, brava pt. 3 treziri. La mai bine!
Cine se plimba dimineata la 6.30 cu copilul? Daca tot s-a trezit la 6 am zis sa-l duc afara, ca parca e mai racoare. Nu va mai povestesc cum aratam ca nici nu ma spalasem, copilul era in pijama ... dar nu mai conteaza, el a fost fericit si acum doarme dus.
Si vroiam sa va mai spun ca am pierdut cursa pt. copilul caruia ii ies cel mai tarziu dintii, ieri a spart gingia un dintisor si deja se vede bine de tot si al doilea. A stat el ce-a stat dar si cand si-a dat drumul
. Deci la 8 luni si 10 zile. Cred ca Petra a castigat 
Cand ziceam ca-mi pun fundul in miscare sa duc plodu' in herastrau s-a anuntat miting
. Iar ne coacem in casa.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)