Bebelusi de sept - oct 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tonnia, vroiam sa-ti spun ca nu mi se pare deloc scund Dinu cu 71 cm la 7 luni. E chiar inalt. Si foarte foarte dragut (am vazut acum ce-ai trimis pe yahoo ).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, felicitari pentru dintos!!! Aia e crema ideala cu factor 40, de altfel e singura speciala pt copii. Eu i-am luat 20 si ii iau pt mare din asta de-a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, felicitari pentru dintisor . Buna idee cu iesitul asa matinal. Mi-ai dat idee buna....
Tonnia

Eu inca ma gandesc daca sa ii fac vaccinul antirujeolic la 10 luni sau sa i-l fac numai cel de 1 an (ROR-ul).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Locca, merci!

Eu nu ii fac antirujeolicul acum, o sa-i fac Ror-ul la 1 an.

Mergi la inceput

Aoleu, anya, mi-e greu si sa citesc programul tau! Esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata!
Tonnia, nu stiu sa zic daca e de la mai mult vigantol. Sambata am fost cu ea la Stanciu si mi-a zis ca 2 picaturi sunt suficiente. Ca fata nu are nici un rahitism, nici o carenta si e foarte bine asa cum e. Ce hipotonie musculara!? A zis ca atunci ii era ei sa stea in fund si gata. Asta e ritmul ei si asa e ea. Problema era daca era mai "in varsta" si nu statea in fundulet. Ca atare, ma conformez spuselor lui si ii dau doar 2 picaturi. Si cu astia care au sunat dupa noi pentru vaccin, ce facem? ne certam cu ei? Eu i-am spus ca fata inca mai e putin racita si mi-a zis sa ma duc oricum, sa o vada dr. Sa o consulte. Ce-i zic? Ca am fost la Stanciu si mi-a dat el tratament? hai ca poate azi scapam de intepatura ca e racita, dar saptamana viitoare cum mai fac? Voi v-ati certat cu ei? Asistenta mi-a zis ca e obligatoriu vaccinul asta.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Karmenutza, eu am dat o declaratie in care ziceam ca refuz vaccinarea cu antirujeolic la 7 luni si gata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Cica se semneaza, nu trebuie sa ne certam. In fond, ne asumam niste riscuri si semnam pt asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Gata, s-a rezolvat si cu poza. Dar ce bronzat e Dinu. L-ai dat cu crema de protectie? Ce dulcic e! E "dat"?
Crema de protectie eu nu i-am luat si nici nu-i iau, decat daca plecam la mare. Am grija sa o scot afara cand nu e soare puternic si caldura mare.Daca o vede si pe ea soarele dimineata si dupa amiaza nu-i bai, nu se arde.

Catalina

Mergi la inceput

Da, e un pic bronzat dar parca si din nastere are un ten mai creol un pic, nu stiu cu cine o semana ca noi suntem albi ca branza, el are o culoare splendida. I-am cumparat crema doar cu factor 20, de azi incep sa-l dau un pic prin partile expuse. Crezi ca ar putea fi si de la morcov culoarea asta? Nu bate in portocaliu dar...Nu e dat, nu ne-a vrut nimeni. Te bate vreun gand?

Fetelor, am poza in albumul comun la 7 luni!

Editez: e bronzat, m-am mai uitat o data la umeri si partile neexpuse e clar mai alb.

Mergi la inceput