Bebelusi de sept - oct 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Vazand pozele de la 7 luni, imi dau seama ce precoci sunt Miruna si Vladut al Irinei. Cum se ridicau ei in picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Daca era portocaliu, era de la morcov. Dar se vede clar ca e bronzat. In pozele celelalte nu era asa, culoarea asta. Da, sunt precoci. Ca i CC scrie ca pe la 9 luni se ridica in picioare.
Ma bate un gand...ca nici noi nu suntem "luate".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Zis si facut! Sa bem pentru asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna dimineata dragele mele!

Io mai am un pic si sfarai ca untul in tigaie . Vad ca se intampla o chestie foare ciudata cu mine dupa ce am nascut. De unde inainte eram friguroasa pamantului si iubeam caldura...cine se plimba la 40 de grade fara nicio problema...acum ma omoara caldurile si daca as putea sa stau intr-un frigi sa se urce pinguinii pe mine ar fi cel mai minunat. Voi ati patit asa ceva sau m-am dilit eu?

Hilde eu il tin in casa pe Luca in body fara maneca sau maneca scurta si fara sosete si tot asa l-am scos si afara, de zici ca era puradel cu piciorusele alea goale...da' m-am distrat foarte tare ca tot timpul statea in parc cu rotile in sus si-si facea de lucru cu degetelele

Ruxandra traiasca dintisorul lui Matei! Luca este in continuare sexi si nici un semn. Se pare ca avem sanse beton la un loc pe podium. In alta ordine de idei, esti matinala draga mea, nu gluma...eu la 6:30 nici n-as sti cine e copilul din carut si mai ales ce fac eu pe afara

Mergi la inceput

Felicitari pentru noul cuplu Ioana Catalina si Dinu HIP HIP HURRAY! Sa bem, sa bem si sa nu ne mai oprim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la buburuze,

Locca, felicitari pt dintisor.
Noi suntem inca in clubul acela, fara dintisori.

Codruta, bafta la concurs, tinem pumnii.

Tonnia, iti urez sa se micsoreze numarul de treziri, pupici lui Dinu. Mie mi se pare ca e bine ca greutate si lungime.

Anya, mi s-a incetosat privirea numai citind programul vostru. Aveti mare noroc cu bunicii, sa fiti sanatosi cu totii.

Jadi, bine ca ati scapat fara operatie, sanatate multa in continuare.
Si pe aici la fel se procedeaza cu decalotarea, treptat si incetisor.

Fetelor eu nu pot intra pe chat ca nu ma lasa firewall-ul de la pc-ul meu. Plus ca acusa nu am timp.

Deeeci, noi maine zburam spre voi, pentru aproape 3 saptamani. Avem program incarcat: botez, de facut pasaport la cupil, vizitat familii, etc.

Asa ca va pup de acum, va urez sanatate multa la pitici si va felicit anticpat pentru progresele si aniversarile lor.

As vrea sa ne vedem duminica in Herastrau daca se organizeaza intalneala. O sa-mi notez cateva numere de telefon si sper totusi sa apuc sa vad ce mai faceti de la calculatorul surorii mele.

Hai ca ma duc la bagaje, pupaturi, o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Mi-am tras glow...putin mov nu strica, nu?

Mergi la inceput

Antoanela drum bun si poate ne vedem duminica in parc. Ar fi nemaipomenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, da, ar fi super sa ne vedem.
O sa-mi notez nr de telefon de pe adresa comuna, e si al tau acolo? E f misto glow-ul, sa stralucesti cu placere.

Felicitari noului cuplu, Ioana si Dinu, uite asa am mai pierdut o fata frumoasa.

Victor nu e alocat inca, hmmm, e sfios baiatul mamei.

Norina, bafta multa la examene si sanatate multa fetitei, am tot vrut sa-ti spun, dar uitai, varsta, ce sa-i faci.

La multi ani sarbatoritilor zilei, .

Trimiteti-ma la treaba, ca nu la computador se fac bagajele, nu-i asa?

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

"Neata.
SIMONA, si eu patesc exact la fel. Inainte eram cea mai friguroasa, cand ieseam de la birou vara(afara 40 grade) abia asteptam sa intru in masina incinsa la soare, sa-mi incalzesc mainile pe volanul fierbinte. Iar acum...deja simt ca nu mai suport caldura, si sunt sigura ca asta nu-i nimic. Cine stie ce calduri ne mai asteapta?

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput