TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
claudia_a spune:
Fetelor is si eu curioasa ce se zice in versurile astora castigatori ... Veti careva versurile??? Chiar imi doresc sa stiu ce mesaj lanseaza ei....
Eu cred ca s-a votat de catre rock-eri foarte mult... s-au mobilizat si au reusit ... imi pare rau pentru castigatori pentru ca sunt penibili... N-am reusit sa inteleg niciodata care este mesajul transmis de cantaretii de rock ....................................................................................................................................
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Idora spune:
Uite aici versurile lighioanelor
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
The saints are crippled
On this sinners' night
Lost are the lambs with no guiding light
The walls come down like thunder
The rocks about to roll
It's The Arockalypse
Now bare your soul
All we need is lightning
With power and might
Striking down the prophets of false
As the moon is rising
Give us the sign
Now let us rise up in awe
Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
In God's creation supernatural high
The true believers
Thou shall be saved
Brothers and sisters keep strong in the faith
On the day of Rockoning
It's who dares, wins
You will see the jokers soon'll be the new kings
All we need is lightning
With power and might
Striking down the prophets of false
As the moon is rising
Give us the sign
Now let us rise up in awe
Wings on my back
I got horns on my head
My fangs are sharp
And my eyes are red
Not quite an angel
The one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
claudia_a spune:
Merci... incerc sa le traduc ... poate le inteleg "minunatiile"... Si ne mai miram de ce anume ne bate Dumnezeu...offff....
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by adusca
ba mie mi se pare buna alegerea Finlandei, bravo lor c-au avut curaj sa promoveze altceva decat kich'uri (daca asa s-o scrie corect).
Romania a avut o piesa bunicica, dar nu mai sus de locul patru, vocea a fost buna, ritmul antrenant, dar cam atat, nu a avut acea sclipire ca sa merite marele premiu, lucru bun este ca am fost mereu votati.
Finlanda a castigat detasat, nu doar datorita vecinilor, asta spune ceva totusi, lumea se saturase de acelasi tipar si a vrut schimbare, io percep asta ca un fel de revolutie la Eurovision, si chiar era necesar.
Si eu i-am votat pe finlandezi. Si pe rus [dupa parerea mea el ar fi trebuit sa castige]. Da, Mihai a cantat OK, dar nu era de locul 1. Eu zic ca era de locul 3. In afara de refren melodia lui nu avea nimic deosebit. Asta pentru toti cei care cred ca Finlanda a castigat pe nedrept. Recunosc ca erau ingrozitor de hidosi si ca nu aveau ce cauta la Eurovision care este un concurs pop, si ca purs si simplu te zgariau pe ochi cand apareau pe scena, dar melodia este mistho. Si erau altfel. Daca va consoleaza cu ceva, cred ca nici un festival de rock serios nu o sa ii mai accepte acum, dupa ce s-au "prostituat" participand la Eurovision.
Kittie spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Daca va consoleaza cu ceva, cred ca nici un festival de rock serios nu o sa ii mai accepte acum, dupa ce s-au "prostituat" participand la Eurovision.
asta da pedeapsa a la hades
Kehleyr
, mami de ( 13oct04 )
mariana_1976 spune:
Lordi vorbea intr-un interviu despre "frumusetea uratului"...
Daca il trimiteau pe HIM,pe Night Wish(cu/fara Tarja) sau pe The Rasmus,cred ca tot blamati erau!
Cert e,ca...in ciuda mesajelor astea "arockaliptice" pe care le transmite Mr.Lordi,in Finlanda nu se intimpla NICI PE DEPARTE atit de multe actiuni criminale ca in...(mai bine nu zic unde)
Eu personal l-as lasa in pace pe Tomi P. sa se joace cu "hidosii" lui pe scena si m-as umple de mandrie patriotica daca poporul de XX si ceva de milioane de "frumushei" ar fi in stare sa bage cite o "inventie" gen "Nokia".
www.eurovision.tv/english/2469.htm" target="_blank">SA NU CUMVA SA VA UITATI AICI
louisea spune:
www.bt.dk/underholdning/artikel:aiid=442674:img=0/" target="_blank">Lordi - fara masti
nu´s chiar bredpiti da´s acceptabili
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
cl spune:
quote:
Originally posted by louisea
www.bt.dk/underholdning/artikel:aiid=442674:img=0/" target="_blank">Lordi - fara masti
nu´s chiar bredpiti da´s acceptabili
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
Corect!
La urma urmei, oamenii au vrut sa faca un show...si l-au facut .
Claudia
Sabina spune:
nici nu mai stiu daca am scris la subectul asta...
da de fapt tot Eurovizionu e de un mare KK, iar finlandezii aia au fost o gluma proasta.
cine zice ca asculta melodia si le place acuma..........ehehehee, se numeste obisnuinta:)))e atat de simplista in cat devine familiara.
eu una sincera sa fiu.....nu tin minte absolut nimic din nici o melodie de acolo.:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.