TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

TORNERO!!!!!!!!!!!!!!! | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

Discutii pe-aceeasi tema:
Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul
eurovision - la anu' trimitem si noi o manea...
Ati ascultat piesele de la Eurovision?

Cu riscul de a se supara moderatorii pe mine si de a imi inchide subiectul, dupa cele 100 de pagini deja discutate, da' eu tot trebuie sa spun ceva, ca striga indignarea din mine:

Pe langa tristul fapt ca nu prea avem prieteni in Europa si am fost votati de diaspora in principal si, pe ici, pe colo, de cei carora chiar le-a placut melodia....MA ENERVEAZA CA VOTURILE SE DAU PE CRITERII DE "VECINATATE", MUZICA NU CONTEAZA....Intamplator, chiar mi se pare ca TORNERO merita cel putin locul 2, Mihai a fost exceptional, indiferent de aparitia scenica, a cantat de milioane, are voce, melodia are toate sansele sa ajunga hit....OARE CAND O SA CASTIGAM SI NOI??????????????????? CU CE MELODIE SA MAI PARTICIPAM, DACA ORICAT DE BUNI AM FI NU REUSIM SA CASTIGAM????????? Mi se pare o mare NEDREPTATE!!!

FELICITARI, MIHAI, sper ca NE VOM INTOARCE LA ANUL IN FORTA SI VOM ARATA EUROPEI CA ROMANIA POATE CASTIGA SI CA MERITA, INDIFERENT DE "PRIETENI".

TORNERO!!!!!!!!!!!!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

aceasi parere o am si eu!!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna aseara am stat intr o agonie imensa se vede treaba ca noi suntem sortiti sa nu cistigam niciodata desi avem melodi bune placute de public cind este vorba de votat se schimba treaba poate ca daca trimitem si noi la anul pe dracula sa ne reprezinte o sa cistigam sigur si daca o sa intram europa bineinteles sa vazut citi prieteni adevarati avem in europa

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nu mai fii indignata iepumic.Suntem aproape de podium de doi ani,pentru a castiga locul 1 avem nevoie de o melodie foarte buna,care sa incante sufletele europenilor sau una ciudata rau,ca sa socheze publicul amortit de "mierleituri".

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Luna75, tu ai dreptate in principiu, dar fara prieteni e clar ca putem avea o melodie oricat de buna ca tot nu ajungem pe locul I...adica, din punctul meu de vedere, TORNERO a fost cea mai buna melodie din concurs anul asta, am incercat sa fiu obiectiva si am ascultat toate melodiile....si urechea mea a agreat-o pe a noastra cel mai mult...ma rog, e adevarat, DE GUSTIBUS NON DISPUTANDUM.....se pare ca Europa are alte gusturi.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

va spun sincer aseara am stat la magazin pina pe la 3:30 si cind am ajuns acasa nu am putut sa dorm de nervi m am trezit la 7:30 sa deschid magazinul si sa vad ce se scrie despre ce s a intimplat aseara dar vad ca doar noi romani comentam aici la greci li se pare super melodia idioti

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Felicitari Mihai, noi toti romanii stim ca meritai locul I !
Sa speram ca anii urmatori vom avea noroc mai mult.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mihai a fost de milioaneeeee;a fost cea mai buna melodie,si a cantat execeptional(si asta o spun pt ca am facut 6 ani de zile pian,si am terminat academia de muzica usoara,deci am un pic de experienta in domeniu).Melodia mostrilor din Finlanda a fost HORROR,m-am blocat cand am vazut ca ei au castigat!!!!!!!!!!Penibilll!!!!!

Insa Mihai a fost de exceptie!BRAVOOOOOO

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

Bravo, Mihai Traistariu! 10 cu felicitari si 12 puncte din partea publicului de pretutindeni, ca asta conteaza. Cine isi mai aminteste, oare, de piesa castigatoare in anul in care Cliff Richard a "pierdut" eurovisionul cu slagarul "Congratulations"...?? dar cantecul lansat de Cliff Richard a devenit un slagar nemuritor. Cam asa vad eu viitorul piesei "Tornero" ...Chiar daca pentru unii nu suntem pe harta lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

cred ca indiferent de melodia pe care o vom propune la Eurovision cineva tot va avea un ghimpe impotriva noastra .. nu sunt subiectiva insa Mihai kiar a avut una din cele mai bune prestatii pe scena aseara si este foarte incorect ceea ce i s'a intamplat.

De remrcat insa ca in afara de monaco si inca o tzara absolut toate tarile au acordat puncte Romaniei kit ca erau 2 sau 10 sau 5 sau 8 ..asta cred ca e un semn bun, si pentru mine spune multe.

Mihai fruntea sus, nu conteaza cine e pe locul 1 , conteaza doar reactia salii la finalul melodiei tale . Aplauzele pe care le'ai primit fac cat o suta de "eurovizioane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Felicitari MIHAI! Indiferent de voturile (politice) date de europeni, noi stim ca ai fost cel mai bun!Meritai locul 1, fara nici un dubiu...dar...inca nu avem atatia "prieteni" europeni care sa ne voteze si pe noi

Mergi la inceput