TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu zic asa: conteaza mai putin cine cistiga cit ce ne ramine noua in amintire: "Volare" nu a cistigat, dar a ramas ca unul dintre cele mai mari cintece ale Eurovisionului. La fel melodia spaniola "Bandidos" a fost f cunoscuta...

Eu nu am nimic cu finlandezii, desi melodia lor nu mi-i se pare inovativa. E un amestec de Alice Cooper cu Metalica... Insa in sufletul meu au ramas melodiile din Bosnia si Croatia. Mai ales prima...imi tot rasuna melancolia melodiei si acordurile alea frumoase.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

quote:

Louisea, ar mai fi o varianta. Cea emisa de barbata-miu: s-a votat la misto. Spunea ca lumea s-a saturat de lalaieli si fetite dezgolite (nu stiu daca ati vazut chestia aia cu de ce a castigat Ucraina acum cativa ani; bine, nu stiu daca pozele sunt trucate sau nu, dar un mesaj sigur transmite ), care sa bataie aiurea si atunci i-au votat pe finlandezi si ca foarte bine au facut. Ca e necesara o schimbare. Mie una mi se pare aiurea ca atata lume sa fi votat asa si prefer sa cred varianta lui fi-miu. Pustiul meu (7 ani) i-a urmarit cu foarte mare interes si a decretat ca sunt cei mai tari si ca vor castiga (scuze daca ma repet, am povestit la subiectul ala mamut, de 100 de pagini). Eu mi-am propus sa-i ascult fara sa-i vad si, trebuie sa recunosc, ca...incep sa-mi placa din ce in ce mai mult . Puteti da cu ce vreti voi, dar asta este.

Claudia

Deci probabil au votat multi copilashi nesupravegheati de parinti.
Eu sunt rockerita de cand ma stiu, dar Lordi pur si simplu nu sunt valorosi ca artisti rock.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ralu, , al meu chiar a vrut sa voteze, dar nu l-am lasat.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

pacat ca s-a lasat doar cu locul 4...Traistariu e o voce de exceptie,melodia e draguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Claudia.. ar fi si aia o varianta f. probabila
dar s-a dovedit ca nu intotdeauna cracii castiga

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by amaliaro

buna aseara am stat intr o agonie imensa se vede treaba ca noi suntem sortiti sa nu cistigam niciodata desi avem melodi bune placute de public cind este vorba de votat se schimba treaba poate ca daca trimitem si noi la anul pe dracula sa ne reprezinte o sa cistigam sigur si daca o sa intram europa bineinteles sa vazut citi prieteni adevarati avem in europa

amalia marzelos

Mey Amalia parca ne iubeau grecii, nu? Sau m-am inselat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

lordi e nascut in aceeasi zi,luna si an cu mineasta ca fapt divers

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu nu am ascultat decat tornero si finlandezii. Nu stiu daca Mihai T merita un alt premiu sau nu (in comparatie cu altii) dar ...cat de proaste au fost celelalte melodii sau cat de prost interpretate ca sa primeasca finlandezii premiul I? Oribil. Parerea mea...

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

salutari, din nou...
Io cred ca pana si Eurovisionul, are un iz politic asa...
de ce o fi votat Romania pe rusul ala speriat....si melodia moldovei nici nu o mai stiu....a cantat moldova??? pentru Grecia, da....au o scuza...>))
cred ca asteapta astia sa se faca din Romania o tara europeana....dupa care...poa sa cante si Tanta lu* Teo...ca tot ia premiu cel mare...

cine are ochi sa auda, cine are urechi, sa vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Oricum, erau mult mai multe piese bune decat hidosenia Finlandei. Mie mi-a placut si Grecia si Ukraina, nu mai zic de Mihai.
Am ramas cu un gust amar dupa aceste Eurovision, desi ne pusesem toate sperantele in el. Poate la nul, cine stie. Oricum, FELICITARI; Mihai! Le meriti din plin!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput