TORNERO!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
PS. iren, cre' ca stiu despre ce vorbesti...mi se pare mie ori Ukraina si-a facut prezentarea prin primsa eulcidica a lui Ptolemeu... ca si pe mine m-o mirat introducerea greceasca

Pitagora, Euclid, Hipocrate, Democritius, Homer, Herodot, Plato, Socrate, Epicurus, Aristotel - asta a fost prezentarea la Turcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

ma faceti sa ma indoiesc serios de neuronii mei :) io n-am vazut nicio (ha!) legatura intre imaginile dintre piese, care erau din grecia, si tarile care urmau sa cinte. (no, sper sa se inteleaga ca imaginile erau din grecia, nu piesele, si tarile nu cintau ele insele de-adevaratelea )

PS bombi, ii recunoscusi pe toti pe care i-ai scris??? chapeau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by descintec

io n-am vazut nicio (ha!) legatura intre imaginile dintre piese, care erau din grecia, si tarile care urmau sa cinte.

e si asta o posibila explicatie. eu oricum nu eram foarte atenta la prezentari, ca eram in vizita, dar stiu ca am remarcat si eu clipul resprectiv ca nu avea nici o legatura nu tara care urma (nici macar nu mai tineam minte care era)

quote:

PS bombi, ii recunoscusi pe toti pe care i-ai scris??? chapeau :)

eram cu inregistrarea de la TVR rulind cind am scris mesajul si erau trecute numele in clip, nu doar imaginea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

O noua stire despre Mihai

Traistariu: punctaj record pentru Romania

Surpriza de proportii la concursul Eurovision. Extravaganta trupa finlandeza de rock Lordi a castigat concursul de la Atena cu piesa “Hard Rock Hallelujah”. Aceasta in ciuda faptului ca nimeni nu le dadea sanse sa treaca nici macar de semifinala. Mihai Traistariu a reusit sa obtina locul 4 si totodata un record de punctaj, 172, cele mai multe din istoria participarii romanesti la Eurovision.

Cu cateva ore inainte de concurs imi spuneam ca indiferent de rezultat este important ca Mihai a facut senzatie la Atena. Colegii din presa straina ne rugau sa le “aranjam” interviuri cu Mihai, iar peste tot pe unde am circulat in Atena auzeam “Tornero” fredonat de turisti chiar si la micul dejun. Daca aflau ca sunt din Romania, ma felicitau, spunand ca Mihai e cel mai bun! Chiar si cu atata promovare, grecii ne-au dat doar 7 puncte...

Lordi a obtinut locul 1 la concursul de la Atena. Rockerii, porecliti “Dracii finlandezi “, la propriu, dar si la figurat i-au “furat” trofeul lui Mihai Traistariu, favoritul nr. 1 in concurs. Cu toate acestea, Mihai a strans la Atena cele mai multe puncte obtinute pana acum de Romania, din toate participarile la Eurovision. In ciuda rezultatului final, Mihai a fost numit de colegii de presa acreditati la Atena castigatorul acestei editii. Punctajele acordate de unele tari intre ele a aratat ca s-a votat si de aceasta data pe “cumetrii”.

S-au alcatuit in fapt trei “bisericute”: tarile nordice, care au votat intre ele si au sustinut Finlanda, tarile fostei Iugoslavii, care au votat Bosnia si Hertegovina si fostele state ale URSS, care au votat Rusia. Reusind un slalom printre acestea, Mihai a adunat 172 de puncte, mai mult decat Luminita Anghel, care desi a luat locul 3 anul trecut la Kiev, a strans 158 de puncte. Ne-au ajutat cele doua punctaje maxime de la Moldova si Spania, apoi am avut patru voturi de 10 de la: Malta, Cipru, Israel si Portugalia. Lordi au urcat de la inceput de locul 1 si acolo au ramas.

In schimb, Arsenium si Natalia Gordienko, reprezentantii Moldovei n-au “reusit” decat un loc 20, pierzand dreptul de a accede in finala de anul viitor, ce va avea loc in Finlanda, unde Romania e calificata direct datorita prestatiei lui Mihai Traistariu.

"Sunt de-a dreptul socat"

Imediat dupa finala, Libertatea a obtinut un interviu cu Mihai Traistariu. In ciuda rezultatului si a punctajului remarcabile, el nu a putut sa-si ascunda dezamagirea fata de clasamentul final.

Libertatea: Ce zici de rezultat?
Mihai Traistariu: E o mare surpriza pentru toata lumea. Mi s-a parut ciudat sa ia locul 1 o trupa despre care nu credea nimeni ca va trece de semifinala. Sunt de-a dreptul socat! Cei de la Lordi au un stil unic, dar piesa lor nu are nici un pic de melodicitate.

Mai participi la Eurovision?
De ce nu? Anna Vissi a incercat de 3 ori! Dar nu as face ca suedeza Creola, care a luat trofeul in ‘91 si acum nu a luat nimic... M-a surprins Grecia, care ne-a dat doar 7 puncte.

Ce contracte ti-a adus Eurovision?
Unul cu producatorii trupei Aqua si altul cu o casa de discuri din Germania, Jupiter Records, pentru Germania, Austria, Elvetia, Anglia si Franta. Apoi voi colabora cu Cirque du Soleil.

Concerte?
Am doua la Stockholm si unul la Atena. Am mai promis sa fac duet cu grecoaica Anna Vissi.

Crezi ca te imbogatesti?
Am doua turnee mari in tara, cu St Banica Jr si altul cu Directia V. Cu banii promisi imi pot lua o casa!

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=153655

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

http://www.rytmi.com/rytmi304/kuvat304/lordi04_1.jpg

Mi se face rau! Zici ca sunt veniti direct din Iad. Brrrrrr!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

'aiiiiiii maiiiiiii ca-s dragalsi foc, tzuca-i-ar babusca sa-i tzuce

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by spic de grau

'aiiiiiii maiiiiiii ca-s dragalsi foc, tzuca-i-ar babusca sa-i tzuce

fetele de pe DC

Adusco-Babusco, cred ca ai lesina daca i-ai vedea noaptea pe langa un cimitir.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by louisea

quote:
Originally posted by mariana_1976

Recomand tuturor "fanilor" lui Lordi sa vizioneze videoclipul "Would you love a monster man" si dupa-aia sa scrie pe forum ce impresii au...!

uoauuuuuuuuu

------------------------

multumesc frumos, e bestialaaaaaaaaaaa

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Ca-s urati sau frumosi Lordi, putin mai conteaza...eu credeam ca Eurovisionul e un concurs de muzica, totusi, nu doar de show-ri. Mie mi-a placut melodia lui Mihai foarte mult inca dinainte de concurs...si mai mult dupa ce am auzit semifinalele, si chiar si finala..e chestie de gust, pana la urma. Locul 4 e bun, dar eu chiar am considerat ca primele 5 locuri ar fi trebuit sa arate cam asa:
1.Romania
2.Grecia
3.Rusia
4.Suedia
5.Lordi
Eu am obsevat o chestie: de cand am inceput sa ne prezentam cu melodii mai ritmate, am inceput sa avem succes la Eurovision. Daca ne-am mai fi dus mult cu lacrimogene si lalaieli....nu ajungeam in veci pe locurile 3-4.
Car despre exemplul Italiei, care nu participa deloc, nu mi se pare o idee buna in cazul Romaniei: in primul rand ca mi s-ar parea o lasitate , un fel de suparare a "vacarului pe sat";in al doilea rand, cine oare in Europa ar plange ca nu mai participa Romania la Eurovision? In al treilea rand, au nevoie si artistii nostri mai tineri, buni sau rai, cum sunt ei, de o rampa de lansare pe plan international...sa vada lumea ca romanii stiu sa faca si lucruri frumoase si sa nu se mai auda doar de rau de noi. Si poate si numai din ambitie ar trebui sa continuam sa ne prezentam la Eurovision, asa demodat si rasuflat cum e el, ca sa demonstram ca putem si poate chiar vom castiga intr-o buna zi.Eu sunt mandra de felul in care ne-am prezentat anul acesta si anul trecut...chiar si cu tenisii rosii ai lui Mihai la costum ( trebuia sa se remarce si el prin ceva....rusul a venit in maieu si n-a mai comentat nimeni nimic).
Si ca o parere personala: cred ca ar trebui ca anul viitor sa ne reprezinte Morandi....mi se pare super in trend cu muzica actuala si se potrivesc si cu stilul Eurovision.
HAI ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

quote:

IEPUMARE A SCRIS:
Ca-s urati sau frumosi Lordi, putin mai conteaza...eu credeam ca Eurovisionul e un concurs de muzica, totusi, nu doar de show-ri. Mie mi-a placut melodia lui Mihai foarte mult inca dinainte de concurs...si mai mult dupa ce am auzit semifinalele, si chiar si finala..e chestie de gust, pana la urma. Locul 4 e bun, dar eu chiar am considerat ca primele 5 locuri ar fi trebuit sa arate cam asa:
1.Romania
2.Grecia
3.Rusia
4.Suedia
5.Lordi
Eu am obsevat o chestie: de cand am inceput sa ne prezentam cu melodii mai ritmate, am inceput sa avem succes la Eurovision. Daca ne-am mai fi dus mult cu lacrimogene si lalaieli....nu ajungeam in veci pe locurile 3-4.
Car despre exemplul Italiei, care nu participa deloc, nu mi se pare o idee buna in cazul Romaniei: in primul rand ca mi s-ar parea o lasitate , un fel de suparare a "vacarului pe sat";in al doilea rand, cine oare in Europa ar plange ca nu mai participa Romania la Eurovision? In al treilea rand, au nevoie si artistii nostri mai tineri, buni sau rai, cum sunt ei, de o rampa de lansare pe plan international...sa vada lumea ca romanii stiu sa faca si lucruri frumoase si sa nu se mai auda doar de rau de noi. Si poate si numai din ambitie ar trebui sa continuam sa ne prezentam la Eurovision, asa demodat si rasuflat cum e el, ca sa demonstram ca putem si poate chiar vom castiga intr-o buna zi.Eu sunt mandra de felul in care ne-am prezentat anul acesta si anul trecut...chiar si cu tenisii rosii ai lui Mihai la costum ( trebuia sa se remarce si el prin ceva....rusul a venit in maieu si n-a mai comentat nimeni nimic).
Si ca o parere personala: cred ca ar trebui ca anul viitor sa ne reprezinte Morandi....mi se pare super in trend cu muzica actuala si se potrivesc si cu stilul Eurovision.
HAI ROMANIA!

Oopsie, eu am scris asta....de pe contul sotului...

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput