Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

ieri am vrut sa scriu, ca am fost si fara abateri dar n-am mai ajuns ca am avut treaba ... azi mai cu abateri

MD: cas de vaca cu rosii
P: salata de ton cu castraveti acri, maioneza, masline, ceapa si salata verde (maslinele stiu ca nu siunt bune dar erau taiate in salata si ami greu de ocolit .... noroc ca s-au zgarcit)
mai tarziu niste inghetata si niste ciocolata (de-aia rea )

Vreau si eu cartea noua. Cum procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Buna fetelor,

Vin cu o rectificare, la cina am papat wasa + gem cu fructoza.
E bine???????? In ciupercile pe care le-am facut la pranz am pus prea mult usturoi si nu m-am simtit bine. Am luat un medicament pt digestie asa ca am renuntat la ceea ce mi-am propus initial pt cina.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sorina, care e greutatea tinta?

Ica, bine ca ai verificat. 02,3 ar inseamna 2 luni si 3 saptamani. Da' dupa calcule vad ca am gresit. M-am uitat in urma si cand ai facut o luna (4 saptamani) am trecut 2 in loc de 1.
Modific acum.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Acusor,
Tinta mea ar fi pe la vreo 62 kg. Insa n-am mai avut aceasta greutate de 4 ani, asa ca mi se pare o tinta tare greu de atins.
INsa mergem mai departe.
Ieri:
MD: mar+ cafea+ branza fagaras+ 3 felii de sunca praga (mititele)
P: Legume sote ( au avut un pic de morcov,porumb, insa pe cat posibil le-am ocolit) cu piept de piu la gratar
C: rosie + cascaval+ pui la cuptor, o bucatica de cioco 70%
Azi:
MD: mar+ cafea+2 iaurturi mici 0,1% si biscuiti integrali
Gustare: multa apa + un mocacino ca ma scurt pur si simplu de somn
P: ce s-o putea
C: omleta cu branza feta si salata de rosii cu castraveti
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Fetelor,
Am mancat la pranz fasole alba cu carnati. Tare buna. E MOnti? Oricum diseara bag masa de fructe.
Apropo, eu de o saptamana n-am mai slabit deloc. Nici macar 0,5 kg. Si nu pot sa spun ca am facut abateri. Poate am gustat un pic de cartof facut la cuptor, insa doar am gustat si a fost o bucatica....Oare am intrat deja in faza de platou? Dupa doar 3 kg date jos?
Luminati-ma si pe mine va rog..

Spor la slabit.
P.S. Cred ca la un moment dat am mancat si niste pate de ficat, insa cumparat, si dupa ce l-am mancat am vazut ca avea zahar. S-ar putea si de la asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

cine imi da si mie cartea lui monty,ultima aparitie?please?!l-am tot tinut in ultima vreme dar la necaz uitam si n-am slabit nici un gram.vreau sa-mi reimprospatez memoria.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sorina ,
eu am stagnat de la fasole. chiar daca e monti, la mine nu a mers nici fasole, nici linte, nici paste integrale. piinea integrala vad ca e ok in schimb. oricum o maninc doar dimi. asa ca pina seara..."se evapora".
si am bagat si eu intr-o seara cioco, dar vai de mine ce am vazut la cintar a2a zi... !! nu mi-a facut bine nici aia.
si eu am avut o faza de stagnare si atunci am inceput sa alternez mesele. cel putin micul dejun ara glucidic, iar ultima masa de seara am avut-o pe la 7-8pm. multa apa dupa aia. a! si masa de seara sa constea in ceva usor. ia vezi, merge asa ?

spooor la toate fetele !!!!! (asa imi place expresia "la toate fetele" ca nu ma pot dezlipi de ea )

ma pregatesc eroic pt urmatorul raport. sper sa am ce raporta.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

viorica, trimite-mi adresa de e-mail pe PM,am sa-ti trimit cartile.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor, multumesc mult pt carte .o voi citi din nou cu atentie marita. surorile mele tin deja monty dar din auzite si mereu ma suna sa le spun care e urmatorul pas.problema e ca uneori ma intreaba lucruri pe care nu le stiu prea bine si de aceea am nevoie de informatie de ultima ora.sa fiti sanatoase si suple!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

viorico, ai o fata FRUMOASA !!!!! sa iti traiasca !!! cind vrei sa o mariti, sa-mi zici
iar matale ai trasaturi foarte misto, pacat ca nu prea vrei tu sa slabesti asa "ca la carte"...
parca te vaz pe motiv ca esti suparata ca iti desfaci o cioco sau cine stie ce altceva. iti pare rau dupa aia, stiu. insa sint sigura daca ai rezista tentatiei te-ai simti mai bine: si fizic (ca rezultatele se vor vedea mai bine) si psihic - vei avea sentimentul de control asupra ta.
ia ambitioneaza-te tu si arata-ne ca poti !!!!

bafta !

PS: ti-am trimis cartile
daca vrei, iti pot trimite si o varianta pe scurt, intr-un fisier m mic, doar tabelele (de care ai nevoie) si citeva reguli; iar la sfirsit sint niste retete strinse de mine

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput