Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 16
acusor spune:
Au schimbat serverul si se incearca capitol de 20 de pagini
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mihaiuta spune:
Buna, spre ca e inca deschis subiectul asta ...
ce am mancat azi:
MD: ardei umpluti cu iaurt
P: carne de porc la tigaie cu salata de varza si ciocolata 65%
La cina vedem ce se mai intampla, ca aseara am fost si la carrefeour asa ca am ajuns la 10 acasa si, normal, n-am mai mancat nimic.
Cat despre vointa ... nu ma tine asa mult. Cand am inceput (in noiembrie parca), am tinut o luna si am slabit 4 kg. Dupa care a venit Craicunul, revelionul, a trecut anul si n-am mair eusit sa ma reapuc. Dar m-am mai ferit de cartofi etc. Pana luna trecuta cand am intrat in ultima faza a unui proiect foarte obositor la serviciu si am trecut pe ciocolata si carbohidrati zilnic (nu reusesc deloc sa fac fata la stres fara asa ceva ...). Acum am cam terminat si incercs a revin la treaba, ami ales ca nu am curajul sa ma mai urc pe cantar ... Si peste toate astea a venit si povestea cu aviara. Eu la pranz mananc la un restaurant de la langa firma, unde, normal, optiunile sint destul de limitate. Si fara pui s-au redus drastic variantele monti. Asa ca e cam greu. Si sa mananc de acasa nu repa imi vine, ca e aiurea cand toti pleaca in pauza de masa eu sa raman in firma si sa mananc pachetel. Eh ... dar ma stradui. Sper sa reusesc. De-aia si revin pe forum. Voi ma motivati!!! Si ptr. asta va multumesc inca o data! 

Sorina spune:
Acusor,
Te rog frumosssssss, vreau si eu in listuta. Am inceput Monti in 19.05. Am 1,71 cm, la inceput aveam 75 kg, acum am 72 kg.
Si acum dau raportul, desi in we am mancat dulce, am baut bere si am mancat floricele, de parca eram posedata!!!!!!!!!
Azi:
MD: omleta cu branza feta+ cafea
P: 2 mere + capucino fara zahar (nu m-am putut abtine)
C: salata cu branza + ton
Si evident apa noastra cea de toate zilele.
Sper ca saptamana asta sa mai dau jos un 1 kg. Am un botez in 18 iunie si vreau sa am cel putin 70 kg.
Spor la slabit!
Anda Panda spune:
salut
meniu ieri:
dimi: ou fiert (doar partea alba) cafea decof
prinz: gratar porc + cirnati + brinza feta
seara:
- adica nimic, ca nu am apucat
toate bune tuturor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Anda Panda spune:
danamiha, trimite-mi PM cu adresa ta de mail - pt carte.
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, cred ca mi-a venit si mie randul sa fiu depresiva, sunt f obo, bebele meu e in faza cu aparutul dintisorilor si stau aproape numai eu cu el asa ca nu prea am avut chef zilele astea nici de diete, nici de gatit...de nimic legat de asta. Nu pot sa zic ca m-am destrabalat doar ca am calcat pe laturi mancand cate o feliuta de paine, bag la greu oua fierte sau prajite cu rosii. Cam asta am mancat ieri, alataieri si azi dimineata. La pranz am bagat o supa de fasole verde si cam asta e
, stiu ca n-ar fi trebuit sa mananc paine ieri dar de oua fierte mi s-a acrit, mai ales dupa dieta aia de 13 zile, si ouale prajite nu le pot manac fara o feliuta de paine. Deja am un kg in plus fata de lista..
Sper sa-mi revin repede, habar nu am ce sa mai mananc...parca daca nu-mi scrie pe frigi ce sa mananc ..nu stiu ce sa mananc, cred ca m-am tampit la cap. Sory ca m-am lungit asa, aveti dreptate sa ma certati..

poze
danamiha spune:
Draga Anda Panda,
Am incercat sa-ti trimit un PM, dar mi-a aparut "scuze, Anda Panda nu primeste mesaje private" Poate ar trebui sa modifici ceva la setari.
Eventual trimite-mi tu pe PM adresa ta si eu am sa-ti scriu direct.
Multumesc mult,
Dana Miha
danamiha spune:
Dragelor,
Azi am papat:
ora 9,30: cafea arabica+lapte 0,1%, paine graham cu branza 0%+dulceata cu fructoza
ora 13,30: piept de pui la gratar+ciuperci (facute cu ulei de masline putin, usturoi, smantana)+2 bucatele cioco 70%
in jur de ora 17 voi papa cirese pe saturate ca imi plac f.f. mult.
la cina cred ca voi avea ceva carnat cabanos+salata de varza
Va pup pe toate
Ica 1975 spune:

Silvi, iti doresc sa-ti treaca repede starea asta, cu totii trecem prin momente din astea insa le depasim, si asta este cel mai important.
Am si eu o intrebare ref la tabel- cum calculati timpul ca eu nu'nteleg si pace. Eu am inceput pe 10.04.2006 si in dreptul meu este trecut 02,3. Nu ca asta ar fi f important dar ma roade curiozitatea.
meniu ieri
MD- o felie de paine integrala
P- oua cu rosii si branza
C- pui cu spanac
azi
MD- 1/2 mango si o felie de paine integrala, mai tarziu o cafeluta
P- fructe
C- peste cu legume
si saptamana fara tentatii
Noi

fetele cochetele