Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Draga Anda Panda,

Am primit cartile.Iti multumesc mult.

pentru tine si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Multumesc Anda!
ai mare dreptate .exact asa sunt.cand am nervi sau o problema ma razbun pe ciocolata si dulciuri ca mancare poti sa nu imi dai.de o luna mi-am angajat instructor personal si fac fitness specializat cu el.mai alerg si cu sotul pe faleza dunarii in fiecare dimineata dar nu tineam regim ,pana nu mi-a zis instructorul vreodoua si m-a linistit cu mancatul pt ca mi-e rusine de el.cand ma scapam la cioco sau inghetata ma simtea la cantar si bagam banda pana imi amorteau picioarele.de 1 sapt m-am invatat minte si am inceput regimul monty care e cel mai usor de tinut pt mine.nu stiu cat am slabit stiu ca am dat jos 1 cm in talie, 2 cm la burtica si 1 cm la coapse.sa ma ajute D-zeu sa nu mai vreau dulciuri.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikin spune:

Buna!
E prima data cand va scriu pentru ca pana acum nu am avut curaj, dar va urmaresc si va citesc mesajele din martie. Si am slabit cu voi 10 kg. Va multumesc pentru asta. aveam 62 kg si nu sunt mamica(acesta este motivul pentru care nu am scris). Voi ati avut un motiv serios sa va ingrasati, pe cand eu nu.
As avea o mare rugaminte la voi. Poate cineva sa-mi trimita noua editie a lui Monty?
Va multumesc mult si va salut pe toate!
Sunteti niste profesori extraordinari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mikin, trimite-mi PM cu adresa ta de mail. daca nici la tine nu merge, atunci o sa iti dau eu PM cu adr mea.
ti-as fi dat acu dar sint pe fuga

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Ceau Mikin,

Poti sa-mi trimiti si mie pe PM adresa ta de e-mail si iti trimit cartile. Si eu le-am primit de la Anda.
Vedem de la cine ajung mai repede

Va pe toate si spor la slabit

Mergi la inceput

Fetelor,

Eu nu va mai plictisesc cu meniul meu, e cam la fel. Nu mi-ati spus daca e ok sa pap wasa + gem cu fructoza la cina.
Azi am facut un desert (l-am luat de pe aici )cu cioco 70%, oua si mascarpone. A iesit f.f. bun. Voi va rasfatati din cand in cand cu un desert Monti? Daca da, cat de des?

Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, am tot citit ce ati postat dar nu am ami scris, nu am mancat nimic interesant mai nou, cred ca voi baga ceva supa de varza saptamana viitoare sa vedem ce se intampla.
Meniul de azi
D cafea+ paine prajita
P mititei cu mustar+ o cola light
C pui prajit cu o rosie

Maine
D cafea
Gustare fructe
P supa de fasole verde
C telemea+ rosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

silvi, cola light ?? sper sa fi fost monti cu spatele
aici e "cola zero" - asa se numeste. nu are cofeina si nici zahar, dar nu e ok nici aia, pen ca e acidulata.
dana, e ok gem si wasa. eu nu ma rasfat cu nimic dulce, pt ca ma pot abtine. de cite ori am incercat ceva dulce am stagnat la cintar, si cum nu asta e scopul....inghit in sec si trec mai departe. asta nu inseamna ca nu fac. tocmai am facut o roaba de cornulete pt sotul meu dragutz, ca vine acasa azi. spilul e sa te poti abtine si sa iti repeti in gind ca telul tau e altul, nu cornuletele. si gata.

raportez miine daca nu e prea tirziu.

va puuup si va doresc "monti placut!"

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda Panda, cica aceasta cola light ate o calorie pe 100 de ml
La raport, ca o purcica trebuie sa va spun ca nu am stagnat...ci am un kg in plus fata de tabel, Acusor te rog sa ma lasi asa in tabel ca promit ca slabesc la loc.
Bag un meniu mai drastic si beau si ceva ceai pentru slabit, Fitomagra, daca a aziut care de el pls spuneti-mi e bun de ceva?
Meniul de azi
D cafea
Gustare Salata de ton cu castraveti si un fir de ceapa verde
P dovlecei la cuptor cu telemea si marar
C fructe, mere.
Pupici tituror si spor la slabit.

poze

Mergi la inceput

Silvi,

te rog sa-mi spui si mie cum faci dovleceii la cuptor. Ai incercat si cu conopida?

multumesc pentru tine

pe toate

Mergi la inceput