Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Am intrat doar va spun ca mi-au iesit bestial dovleceii, eu trec momentan pe dovlecel, conopida, castravete...imi plac si sunt f hipocalorici.
poze
Sorina spune:
Anda,
Sarumana de raspuns. O sa incerc si asa,adevarul este ca sunt o mare pofticioasa, si iau doar o gurita, insa vezi ca se aduna....
Trimite-mi si mie te rog ultima carticica monti sau si mai bine varianta ta prescurtata, pentru ca imi tapetez peretii din bucatarie cu foile pe care le printez! Adresa mea este alina2003a2000@yahoo.com
Si acum pentru listuta, raportez ca sunt tot la 72 kg. Tot e bine ca n-am mai pus....
Azi:
MD: rosii, cascaval, cascaval, cafea
P: omleta cu branza+2 rosii (da' mici)
G: o salata verde cu rosii si castraveti+ o felie de branza
C: cred ca ceva pui...
NU stiu de ce, da' nu-mi tin de foame vegetalele de nici o culoare....
Spor la slabit
Ica 1975 spune:
69 kg astazi dimineata, incet se mai duc kg astea. Am inceput sa beau cafea, arabica, slaba 

Noi
Anda Panda spune:
sorina, ti-am trimis alea. spor !
silvi, uite un extras din carte:
GLUCIDE RELE:
ZAHAR DIN TRESTIE
(alb sau roscat)
ZAHAR DIN SFECLA
ZAHAR BRUN NERAFINAT
MIERE
SIROP DE ARTAR
DULCIURI
MELASA
DULCETURI, JELEURI
INGHETATA DE FRISCA
BAUTURI DULCI
(sucuri acidulate, coca cola)
FAINA RAFINATA
(pentru baghete, franzela, pesmeti)
PRAJITURI DIN FAINA ALBA SI ZAHAR SI ZAHAR
PIZZA
BRIOSE, CORNURI, BISCUITI
FOIETAJE, SUFLEURI
PASTE ALBE
(spaghete, ravioli etc.)
OREZ ALB (rafinat)
AMIDON DIN CARTOFI
MORCOVI
PORUMB
AMIDON DIN PORUMB
GRIS, CUS-CUS
AMIDON
CEREALE cernute
– FULGI DE PORUMB
– PETALE DE PORUMB
– OREZ SUFLÉ
ALCOOL (In special distilat)
Rezumind la maximum metoda mea, s-ar putea spune ca ea se sprijina pe sase principii.
1. – Teoria caloriilor este falsa. Trebuie sa va debarasati de aceasta idee primita de-a gata.
2. – Echilibrul alimentar nu trebuie sa se realizeze In cursul unei singure mese, ci pe parcursul tuturor meselor unei zile.
3. – Pentru a slabi, trebuie sa fie evitate anumite amestecuri alimentare incompatibile (glucidele cu lipidele).
4. – Trebuie sa va mariti consumul de fibre alimentare.
5. – Trebuie sa suprimati “glucidele rele” si sa nu acceptati decit “glucidele bune”.
6. – Trebuie sa gestionati cu rigurozitate grasimile, privilegiind “lipidele bune”, astfel Incit sa preveniti maladiile cardio-vasculare.
Daca pastrati mereu In minte aceste principii, va va fi usor sa va organizati fiecare masa, indiferent daca mincati la restaurant sau acasa, dupa cum va va fi usor sa alegeti, din orice carte de bucate retetele care va convin. Prin urmare, In acest capitol nu aveti decit exemple; dupa aceea, veti putea face propria dumneavoastra selectie.
din pacate nu pot explica teoria caloriilor, pentru ca imi ia prea mult spatiu si nu stiu daca e ok cu celelalte fete sa ma intind atit. daca vrei m multe amanunte, da-mi pm si iti explic cu placere. info de m sus sint din cartea veche a lui. daca te intereseaza, o am in format electronic. parerea mea e ca ar fi pacat sa tii dieta strict, sa bei o cola, sa stagnezi si sa nu stii de ce, in ideea ca esti convinsa ca tu de fapt ai respectat toate regulile. e bine macar daca gresesti sa o faci constient, "barem sa stii de la ce ti se trage"
pupici si spor !
acusor, daca nu e tirziu, raportez la raport 54 (cinzashpatru, carantacatra, fiftifor).
AMERE DOO CHILEEEEEEE !!!!
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
acusor spune:
Neata!
Am modificat tabelul.
As ruga fetele care nu mai tin Monti sa spuna, sa le sterg din tabel. Nu mi-e greu sa modific, dar modific degeaba daca tin alte cure. 
Asa.
Eu stagnez. Bineinteles, ca in week-end am calcat iar pe bec.
Ma enerveaza ca nu mai am vointa sa stau cuminte si in week-end.
Anda, vorba cantecului, "da mama cu biciul in mine!". Tu esti responsabila cu certatul.
As vrea sa ajunga la tinta propusa. Acu' 2 ani m-am oprit la 70 ca nu am mai avut vointa.
La sfarsitul lunii iulie ne ducem la mare cu piticul si as vrea macar la 70 sa ajung. Nu arat f bine la kg astea, dar e totusi ceva.
Ce ma nemultumeste si mai tare este faptul ca pielea de pe burta si solduri e mai "moale". Ca sa zic asa. Nu stiu ce sa-i fac sa-si recapete elasticitatea. Am ramas si cu vergeturi pe burta
. Nici de sani nu sunt multumita dar n-am ce sa le fac. Sutienu' sa traiasca. Sotul meu glumeste si imi spune "ce, nu-i mai plac amantului? Sa dea bani sa-ti faci ce vrei tu la sani. Eu sunt multumit de ei".
Oare tratamentele corporale ajuta la asa ceva?
Hai ca scriu o data pe saptamana si bine.
Spor la slabit!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Sorina spune:
Sarumana Anda,
Am primit. Acum mai ramane sa le printez si sa trec la studiu.
Azi :
MD: Iaurt mic + biscuit
P: salata
C: friptura de pui cu salata
Sper sa ma tina...
Spor la slabit.
Mikin spune:
Buba!
Va salut pe toate!
Nu va suparati pe mine, dar nu am primit cartea(ed noua). Am trimis PM, dar cred ca nu fac eu ceva bine!
Va multumesc mult si va pup pe toate!
Spor la slabit!
Mara76 spune:
Acusor, eu nu mai tin Monti. Scuze ca am uitat sa-ti spun.
Asta nu inseamna ca nu va urmaresc, pentru ca sotul meu incearca sa manance in continuare conform principiilor. Va pup pe toate si mult succes in continuare!
danamiha spune:
Mikin,as vrea sa iti trimit cartea, dar am nevoie de o adresa de e-mail.
Ati facut gem cu fructoza? Eu am facut, dar nu a iesit prea bun. 
pe toate si citesc zilnic ce scrieti sa mai invat de la voi