CINE SI-A SCOS ALUNITE DE PE FATA?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Doamne fereste cu Cryopharma-ea contine AZOT LICHID,in niciun caz n-are recomandare pentru negi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xemar spune:

Buna

Eu cred ca inainte de a face o interventie chirurgicala,trebuie sa incercam sa eliminam problema naturist sau prin alta solutie.Daca nu reusim atunci mai ramane doar chirurgia.Am citit ca este recomandat ca se amestece in cantitati egale tinctura de propolis,de tataneasa si de rostopasca si sa se dea pe alunite,sa se scalde locul de cateva ori pe zi.Nu sunt prea increzatoare dar incerc.Azi m-am dat prima oara.Pentru negi am incercat cu tinctura de propolis si au trecut intr-o saptamana(aveam 2 care ma deranjau),pot spune ca a fost o minune cum au disparut.Mai incerc cu amestecul de tincturi (desi cred ca pana dispat asa va trece mult timp) dar intre timp incerc sa ajung la Cluj la acel batran.Eu sunt din Arad,dar pentru a scapa de alunite as face orice.
Daca mai aveti noutati le astept cu nerabdare

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui speranta

Cryopharma, produsul caruia i se face reclama la tv, o fi bun si pt alunitele de pe fata? a folosit cineva asa ceva?

Nevii pigmentari , adica alunitele trebuie biopsiate!
De aia se face sau excizie chirurgicala clasica , sau e excizeaza cu cauterul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nevii pigmentari , adica alunitele , pot fi afectati de cancer de piele.
De fapt asta inseamna cancerul de piele : transformarea maligna a unei alunite.
Acesta poate apare daca te expui la soare fara protectie timp indelungat, daca rupi alunitele sau daca le traumatizezi.
Punandu-ti toate tampeniile pe ele ai sanse de 90% sa faci cancer de piele pt. ca le traumatizezi.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Acum cativa ani in urma unei expuneri indelungate la soare mi-au iesit pe piept,burta si spate foarte multi negi pigmentari...am incercat cu tot felul de tincturi,unele mai sus mentionate,dar nu au trecut nici intr-un fel...asa ca am mers la o clinica de dermatologie in Iasi la dr.Zbranca care le-a scot imediat,este o procedura de cateva minute in care nu se simte nimik si nici nu a fost costisitor avand in vedere ca nu aveam numai una si nici nu au ramas semne.
Asa ca nu va jucati cu asa ceva,se poate rezolva la orice clinica de dermatologie.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Xemar, nu incerca prostiile alea cu propolis si alte substante inutile. Le-am incercat eu, am stat cu ele saptamini intregi si in afara de o traumatizare a alunitelo n-amobtinut NIMIC. Am ajuns pina la urma la un dermatolog care mi-a scos 20 de alunite, n-am simtit nimic, s-a vindecat locul frumos si m-am lamurit ca ceaiurile alte leacuri babesti or fi bune cind stranuti, dar cu asta nu te joci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna!
Vs rog, ajutati-ma cu un sfat. Acum 5 ani, in timpul primei sarcini, mi-a aparut pe gat o alunita lunguiata, prinsa f putin pe piele, cam de marimea unui bob de grau mai mare. A aparut brusc, in cateva zile a ajuns la dimensiunea maxima, de atunci nemaintervenind vreo modifcare. Evident ca am neglijat-o, a inceput sa ma deranjeze de cateva luni, in sensul ca bebelusa mea e f atrasa de ea si mereu incearca s-o atinga. M-am hotarat s-o scot, am fost la dermatolog si am aflat ca nu e alunita, ci papilom. Medicul m-a asigurat ca-i mai bine s-o scoatem, ca-i o interventie f usoara si fara riscuri. Am zis ok, ramanand sa ma programez pt cauterizare. Nu cunosteam termenul de papilom, m-am intersat intre timp si m-a cam luat frica, chit ca e peste tot descris ca o "tumora benigna".
Acum nu stiu ce sa fac, inclin sa merg la cauterizare, dar ma opreste ceva. Dr a evaluat ochiometric papilonul, adica n-a studiat cu lupa sau altceva, cum descrieti voi. Dintr-o privire a zis ca-i papilom si ca nu-i nicio problema. Nu ar fi bine sa cer si o biopsie? Medicul nu a mentionat ca ar trebui facuta, desi am stat mult de vorba. Sa mai merg la alt dermatolog? Nu prea sunt genul sa cer multe pareri, pt ca am constatat ca pot fi f diferite uneori.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Din ochi se vede daca e veruca plana , veruca vulgara , nev pigmentar, samd.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

A! Deci nu-s necesare super investigatii pt diagnostic.
Multumesc! Va tin la curent.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

bertha in cazul tau ochiometric isi poate da seama si n-ai ce alta analiza sa-i faci inainte.Daca copilul umbla la ea, mai bine o scoti.Important e ca medicul sa fi incadrat bine formatiunea.Daca nu esti convinsa ca e destul de competent nu te du la interventie tot la el.Mama a avut veruci plantare pe maini si i le-a cauterizat si a fost tare nasol momentul, conteaza sa fie si profesionist.

Mergi la inceput

Denisabia, multumesc pt raspuns. Am fost la Medlife la medicul care era in tura in ziua resp, am cautat apoi informatii pe net, dar n-am gasit nimic. Care sunt riscurile in cazul in care medicul nu-i suficient de competent?

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput