CINE SI-A SCOS ALUNITE DE PE FATA?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bertha , stai linistita, la orice formatiune i se sune formatiune tumorala sau pseudotumorala.
Si eu cand m-am dus la dermatoloaga si m-a intrebat de ce am venit i-am recitat " am observat aparitia a doua formatiuni pseudotumorale , probabil veruci plane "

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Denisabia, papilomul a aparut acum 5 ani, nu s-au modificat intre timp forma, culoarea, dimensiunile, ceea ce reprezinta aspecte pozitive, zic eu. Eram insarcinata atunci cand a aparut. Pe de alta parte, o sa rog medicul sa examineze sumar restul alunitelor sau ce-oi mai avea pe piele, sa fiu sigura ca nu mai exista si altele.
Deocamdata, sunt putin ocupata cu baiatul, sapt viitoare fiind programat pt scoaterea polipilor, dupa aceea merg din nou la dermatolog.
Multumesc inca o data!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

HPV-ul nu se elimina din organism , e ca Herpesul , odata ce il ai ramai cu el , dar daca imunitatea e ok atunci nu ai probleme.
Oricum , exista si formatiuni de genul acesta care apar fara vreo legatura virala.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Bertha e ok daca ti-a aparut acum 5 ani si nu s-a modificat, sincer cred ca nu e produs de HPV in cazul tau.Ar fi aparut mai multe.Poti sa-l rogi sa se uite pe alunite, practic el urmareste forma daca e regulata, culoarea,marimea, eventuale denivelari, daca are fire de par.Sunt multe tipuri de nevi pigmentari si medicul e bine sa le urmareasca.N-ai de ce sa te alarmezi in cazul acesta, felicitari ca ai mers la dermatolog.Recomandarile cu imunostimulatoare nu isi au rostul.
XIO eu stiam de unele femei cu HPV care si-au facut genotiparea din nou dupa ce si-au crescut imunitatea, nu le-au mai fost identificate tulpinile.E posibil sa gresesc.Sper sa am ocazia sa invat si despre HPV, despre HSV si altele stiu deja de la morfopat si perfect de acord dupa prima infectie virusul ramane cantonat in organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am avut si eu o alunita scoasa chirurgical anul trecut chir din zona inghinala...era aproape cit un bob de mazare si ma enerva cumplit dpdv estetic...in ultimii ani, pielea in jurul ei se depigmentase, arata chiar ca vitiligo probabil asta si e.
dupa analiza nu mi-a iesit nimic periculos dar am ramas cu o cicatrice aproape la fel de mare cu alunita...numai ca nu mai e maro ci roz mare lucru n-am rezolvat.
ma intrebam de ce mi-a crescut asa mare cicatricea...nu sint predispusa la keloids
superproductie de colagen? am o piele buna in principiu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Allure, aceeasi problema o am si eu..o alunita in zona inghinala care are in apropierea ei niste pete decolorate
Vreau sa merg la un dermatolog insa nu stiu sigur la cine sa merg..

Mergi la inceput

Apropo, si-a scos cineva alunite la Medsana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui martha78

Allure, aceeasi problema o am si eu..o alunita in zona inghinala care are in apropierea ei niste pete decolorate
Vreau sa merg la un dermatolog insa nu stiu sigur la cine sa merg..

Darius Teodor's page

vad ca pielea a inceput sa se repigmenteze dar cicatricea e tot acolo...probabil forever

Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people

Mergi la inceput

vad ca pielea a inceput sa se repigmenteze dar cicatricea e tot acolo...probabil forever

eu zic ca e mai bine cu un semn decat cu o alunita, daca mai bine nu se poate
Cum ti-a scos-o chirurgical? A fost dureros?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui martha78

eu zic ca e mai bine cu un semn decat cu o alunita, daca mai bine nu se poate
Cum ti-a scos-o chirurgical? A fost dureros?

Darius Teodor's page

mi-a facut anestezie dar a fost neplacut ca radacina a fost adinca si parca simteam cum ma scormone...cred ca de aia am facut si cicatrice.

stiu persoana care a scos aceeasi chestie la acelasi doctor cu aceeasi procedura si nu are semn deloc, decit o mica pata

Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people

Mergi la inceput