CINE SI-A SCOS ALUNITE DE PE FATA?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Am tot citit saptamana aceasta despre alunite. Am destule si m-am hotarat sa le vada un medic dermatolog si eventual sa scot cateva. M-am decis sa merg la Medlife, la d-na dr. Chelemen Miruna.
Ce ati auzit de dansa? Am emotii, pantru ca e destul de riscant si vreau sa fie totul in regula.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Uitandu-ma pe aici dupa cure de slabire, am dat peste acest subiect si citind am ajuns sa ma sperii f tare. Si eu am o alunita pe fata, de forma unei masline dar mai mica, cafenie, congenitala , usor iesita in relief , care nu mi-a facut niciodata probleme, sincer cand ma uit in oglinda nici n-o vad.Dar acum dupa ce-am citit voi ce-ati zis pe aici parca a inceput sa ma doara. Nu mi-am pus niciodata problema scoaterii ei, desi ma nemultumeste deoarece creste par pe ea pe care l-a smuls cu ceara... cred c-am facut un lucru f grav , nu?Acum m-am dus la oglida , am analizat-o , nu pare sa fi crescut in dimensiuni de ultima data cand m-am uitat la ea.. dar totusi ... daca e periculoasa? Cred c-o sa merg sapt asta la dermatolog sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Va recomand sa apelati la d-na dr. Rozalia Olsavszky. O gasiti la clinica Dermestet. Mi-e mi-a scos acum un an o alunita de pe fata si sunt f incantata de rezultat. Mi-am dat eu non stop vreo luna cu o cremuta recomandata de dansa dar acum nu mai am nici un semn. E super profi si isi ia toate masurile de precautie inainte de a decide daca face sau nu interventia.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Sorana, chirurgical sau cu laser? poti sa-mi spui cat te-a costat? ai vreun nr. de telefon ceva?
mii de multumiri

Mergi la inceput