Impreuna, TIMISOARA (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Azi sunt super sictirita si nu am chef de nimic. Sper sa-mi revin pana diseara.
Va doresc un we fain!

Silvana si soricelu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Gabi....bine, bine...dar daca imi spuneati si mie locul veneam si noi cu siguranta.Asta e!Eu m-am uitat de voi in locul de joaca de langa mall....am fost acolo la ora care am zis-o.

Doris, ma bucur ca micutza e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Am ajuns si eu pe meleaguri natale. Din nefericire mi-am gasit copilul bolnav, era cobza de racita, asa ca va dati seama...alergaturi, ia tratament, din 3 in 3 ore noaptea, febra, durere de ureche, tuse, muci...tot tacamul . Azi e mai bine, mai luam bilute in continuare si tinctura de echinacea de sustinere.
Si asta totul de duminica, cand al meu sot a lasat-o pe nisipul umed la Albina...

Gabi emoticonul meu ma obliga...la multe...

Danitin nu te lasa , noi suntem alaturi de tine si sper sa bem pana la urma pt succesul tau.Iar cu carnea de pui eu nu sunt chiar asa de panicata , sincer...oare sunt inconstienta?

Doris ma bucur ca-i merge bine lui Ines , abia astept intalnirea urmatoare, fii sigura...Te pup. Vali ce mai face? Creste nazdravanul?

Ana drum bun si sa auzim de bine. Pupici la Alex si Luana

Dana vecina chefuiesti,ai? Fara mine?? Hehe

Saptamana viitoare voi fi tot in priza, al meu sot pleaca la Bucuresti, eu de servici cu telefonul, toate-s pe capul meu..adevarul e ca prea am huzurit in Germania..dar inca ma simt cam debusolata, parca nu ma regasesc..

Va puyp si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!
Irina bine ai revenit imi pare rau ca e puiul bolnavior. Cum a fost, vrem povesti...
Doris nu retin, ai apucat sa citesti chestia cu homeopatul, poate prinde bine un tratament pe timp lung...
Mihi, da de ce asa grabita?
Ana si chiar nu apuci sa ne mai citesti pe unde esti?
Pako un pupic si multumiri pentru incurajari

De fapt va multumesc tuturor pentru incurajari, si daca am uitat sa mentionez pe cineva imi cer scuze dar neuronii mei sunt asa de ocupati sa digere informatii gen telespectatorul un epifenomen incat mai dau si ei gres, saracii... Si daca tot va intereseaza starea mea, hai sa ma plang
1. Am facut o nevralgie cumplita, tota noapte nu am dormit de durere de cap. Imi lacrimeaza si mi se zbate ochiul, ma dor dintii si capul si totul doar pe o jumatate de fata asa ca am luat pauza fortata de invatat ceea ce mi/a limitat si mai mult timpul pentru asimilare. Clar nu apuc sa tocesc tot asa ca doar bafta ma mai poate salva...
2. Am intrat, din pacate, in zona aia alba de care imi era frica. Adica sunt calma si indiferenta, aproape sigura ca nu reusesc si ferm convisa ca ceea ce citesc uit. Sper sa ma pot mobiliza si macar sa exploatez la maxim ceea ce am reusit sa bag la cap.

Va pup pe toate si nu uit de bere daca se intampla minunea...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

cer scuze de absente da' sunt motivate!!!!
de 4zile am mesterii in casa ca se schimba tevile de incalzirein toata scara si e bangladesh, nu alta. curat de n-spe ori pe zi si tot aia e...
nu mai am timp de nimic si nici putere.
irina, bine ai venit pe-acasa! imi pare rau sa aud ca pitica e bolnava. uite un pupic, poate trece mai usor
danitin, sa n-aud ca nu-ti mai pasa, ca nu reusesti.... asta nu-ti este specific, tu esti o luptatoare, nu exista nu pot, nu reusesc! ai inteles, da??? uite, o floricica si tinem pumnii!
pako, si noi am fost ieri in parcul mic de la motul, la ora la care ziceai tu. voi in care ati fost?
silvana, ia lasa la o parte sictireala! da-i si bine-dispune-te ca vine we!!!!
doris, ce ai rezolvat cu drii? cum e printesa?
gabi, imi place emoticonul meu, dar dupa jumatatea lunii august il schimbi, nu?. oare ce voi primi atunci?
mihi, pe unde umbli tu, mama? ia-o un pic mai incet ca obosesti prea tare!
ana, ne lipsestiiiiii!!!!! vino mai repede acasika!!!
amutza, ce ne mai pove despre printesica ta?
thessa, cati, cioco, alexa, anda, lili, diana cu andreiutul, pupici la toata lumea, haideti mai povestiti!
vali, ce mai face burtikul?
na, va pup in gashca, ma duc la mesteri ca se tot invirt pe aici, trebe sa-i supraveghez ca altfel...

25+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!
intru scurt sa va urez week-end placut.

Ieri a fost o intrunire mare cu sefi multi.S-atinut la Hotel 2000.Fain loc!

Partea faina e ca echipa nu a luat asa multe suturi cum ne asteptam.Per ansamblu a fost OK.
Irina: draga mea, de ce nu a-ti batut la usa sa veniti si voi?Stii doar ca sunteti bineveniti oricand.

Danitin :fruntea sus! Toate se rezolva numai sa ai incredere in tine!
gabi : ai avut cumva timp sa faci schema aia cu datele de nastere?

Doris: ce faci mai?Ines mai e ragusita?

Va pup pe toate in grup ca a venit sotul si tre sa plecam acasa!

Numia bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Acu am venit de la dentist (incepe sa nu mai fie asa groaznic), maine merg la lucru Duty calls, asta este!

Irina, bine ai revenit acasa? Sper ca nu te deranjeaza emoticonul, am vrut sa pun la fiecare ceva sugestiv, ceva specific. Imi pare rau de Ioana ca e racita, lasa ca astea trec repede. Mai un pic si vedem mandrele pe podium

Pako, nu fii suparata ... Nu am mai apucat sa intru pe forum sa anunt ora si locul.

Alexa, Anda din pacate nu am apucat, am avut o saptamana mizerabila din toate punctele de vedere.

Danitin, nu e voie sa te lasi daramata! Esti mai puternica decat crezi. Fa-o pentru ca meriti!

Mihiiii, iar chiulesti?

Dolores, mama, tu ce mai faci? Ce planuri aveti in weekend?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eu am avut o zi de kko....si inca nu s-a terminat.Andreea m-a suparat rau ca nu a vrut sa manance ce i-am pregatit(ficat cu lregume blenduite)....am cam insistat sa-i dau, a plans mult si uite asa nervii mei au cedat de am facut istericale prin casa...mda.Toata ziua nu a mancat decat papanasi cu dulceata(dim si seara)

Gabi, ok...data viitoare vorbim din timp
Katik,noi am aparut pe la 7 jumate la locul de joaca(dar nu in parc)..a fost cam aglomerat, nu am observat nici o burticuta pe acolo...sau stateai pe banca?Noi, adica eu si tati ne uitam la Andreea de pe banca dinafara locului de joaca.
Irina, bine ai revenit!Cum se mai simte micuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Cafeaua e gata... poftiti va rog, avem cu lapte, dulce sau amara...

Fetelor, eu am avut ieri deschiderea festiva a unei noi grupe, asa ca de saptamana viitoare, noul meu program de munca va fi de luni pana joi inclusiv, de la 12-20.
Vineri sambata si duminica liber....asta ca sa ma pot intalni in we cu voi...

Ines e ok, i-a trecut raguseala, Mami a venit de la Baia Mare...cu papusi cadouri si mai ales o plasa mare cu rechizite pentru gradi.

Silvana, sper ca in we sa te refaci...ne auzim Luni.
Pako, si zici ca printesa nu vrea sa manance? cine stie ce nu-i convine...lasa ca nu moare de foame...cere ea cand nu mai rezista...
Eu una m-am convins, Ines nu manca mai nimic cand era mica, umblam 5 oameni cu ligurita dupa ea, si acum ne mananca si urechile, vorba lui Darael!
Irina, Bine ai revenit!
Imi pare rau de Ioana, si eu am tras cam de o luna cu Ines, ba una, ba alta...
Punem de-o intalnire sa ne povestesti cum a fost, ok?
Sanatate printesei!
Danitn, migrenele astea sunt pacatoase...si eu mai patesc...
Nurofen ai luat?
Te rog frumos sa te aduni, sa te mobilizezi, si nu-ti mai spune ca nu reusesti...
Vei reusi, vei fi cea mai buna...asa sa-ti spui, da?
Noi tinem pumnii in continuare!
Spiridusul e bine?
Katik, mai rabda putin cu mesterii, ca la iarna cine va sta bine merci la caldurica???
Alexa, Ines e ok acum.
Vii azi sa cumparam cosmetice? ai chef?
Pusi!
Gabi azi esti la lucru?
Nasol...

Na , fetelor, asa, fulger, fara prea multe anunturi si trambitari...

Cine are chef si timp azi sa ne vedem la o cafea cu portocala si la o inghe mare ???
La Mall?Ca afara va ploua...
Vreo ora, mai aruncam si noi un ochi la un shoping energizant, alea, alea...

Astept ...oferte de companie...stiti numarul meu, sunati...ca vreau sa trag o fuga pana in Aurora, dar revin sa va citesc...dupa pranz.

Un we fain...

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna seara la tot poporul!
se vede ca e we ca pe aici e pustiu, nu gluma!
noi am fost toata ziulica vandra si acum cine pica din picioare? noi, toti! unii deja fac nani, altii acum se pregatesc sa pape!
pai, noapte buna si ne vedem dimineata la cafea, daca va treziti la vreme ca altfel se raceste
in gashca!

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput