Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 5
danitin spune:
Ciao, fetele! Multumesc, multumesc, multumesc ... nu stiu ce m/as face fara voi. Chiar imi sunteti de mare ajutor mai ales ca in rest... parca toate imi sunt impotriva. Pe laga faptul ca buni are ceva probele si nu poate sa stea cu spiridusul astazi am vrut sa invat toata seara ca mi/a promis sotiorul ca se ocupa el de LORI. Da si/a dat Hagi demisia si, la ora asta eu inca mai transmit pentru Bucuresti. Sunt franta si probabil ca pauza invatat. Mai am doar ziua de maine si cea de luni si cel putin 3 carti foste importante de tocit. Si/s de compa, a propos, stiati ca telespectatorii sunt un EPIFENOMEN? Nici eu...
Inca o data va multumesc din sufelt tuturor. rara asa mobilizare. Da mai aveti doua zile in care sa faceti galerie.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
danitin:
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Salutare...
Eu v-am invitat...n-ati onorat invitatia, ciuda... ciuda!
Am fost cu Alexa la Mall, am mancat, am baut o cafa, asa ca sunt buha numa bine sa-mi termin treaba ce mi-a mai ramas...
Ne-am bagat cate un ochi pe ici pe colo, a fost fain!
Danitin, uite de la mine galerie...si o tin asa pana dai examenul.
Haide Da- ni - tin!!!
Iti suntem alaturi toate!!!
Bafta la invatat!!!
Ne gandim la tine!!!
Tu esti cea mai buna!!!
Doamne ajuta!!!
Doamne Doamne ne aude!!!
Rupe-i...arata-le ce poti!!!
Pentru tine,
Vedeta noastra...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Doris, asa un chef aveam sa vin dar fi-miu asta nicium nu a vrut sa adoarma, buni obosita, Calin plecat ... asta e. Data viitoare, ca doar e Mallul langa noi.
Danitin suntem alaturi de tine! Esti pe ultima suta de metri, accelereaza!
Katik, te rog foarte frumooooos, pune emoticoanele alea pe mai multe randuri ca s-a latit pagina de nu-i mai gasesc capatul. Te pup.
DUMINICA PLACUTA TUTUROR!
POZE
DARAEL spune:
Pun si eu osul la galerie – daca ragusesc va trebui sa ma sustineti cu bere sa-mi revina vocea dupa cantat
Deci:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Danitin, uite de la mine galerie...si o tin asa pana dai examenul.
Haide Da- ni - tin!!!
Iti suntem alaturi toate!!!
Bafta la invatat!!!
Ne gandim la tine!!!
Tu esti cea mai buna!!!
Doamne ajuta!!!
Doamne Doamne ne aude!!!
Rupe-i...arata-le ce poti!!!
Pentru tine,
Vedeta noastra...
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeua e gata...poftiti ca se raceste...
Darael, dam o bere, stai linistit...tu tipa tare si fa galerie...ca avem noi grija dupa daca ragusesti!
Va doresc o saptamana usoara, linistita, acum fug, ca am ceva de rezolvat, apoi de la 12 la scoala.
Ne auzim diseara.
in grup!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Danitin ma alatur si eu galeriei, Doamne ajuta sa fie bine si ai incredere in tine.
Fetelor Ioana e mai bine, voi stiti ca eu o tratez doar homeopat, iar tratamentul asta la copilasi actioneaza cel mai bine. Vineri deja nu mai avea pic de rosu in gat .Maine mergem la un control iar , oricum eu sunt multumita, azi am si trimis-o la gradi.
Dana vecina, tu stii cum sunt eu nu vin neinvitata , stai linistita ca glumeam , iti dai seama ce chef de chef aveam eu...Pupici.
Doris chiar abia astept sa va vad , mi-e dor de voi, sa mai vorbim de-ale noastre. Nu stiu cum se face ca toate pe aici suntem super ocupate ..ne-am nimerit trupa work-oholicelor.
Gabi da, si eu abia astept sa le vad pe balerine pe scena , Ioana oricum are numai balet in cap, nu stiu cum e Eva.
Felicia sincer abia astept sa te cunosc , te-am vazut eu in pozele fetelor, dar live e mai bine. Gata acomodarea ? Ce mai face micutza ta printzesa? Dar sotiorul? Ii place la Continental?
Fetelor la mine si sapt asta se anunta incarcata, sotul la Bucuresti, eu cu telefonul bata-l vina..dar nu va las eu n-aveti grija.
Hai sa va urez cu o urare asa de suflet care mie-mi place: SPOR IN VIATA SI-N CREDINTA!!!
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Irina, bine ai venit acasa!
Dani, hai ca poti, esti o invingatoare. Tinem pumnii!
Fetele, va pup pe toate, va doresc o saptamana usoara si numai bine.
Eu am o stare pe care nu prea pot s-o descriu. Ma incearca tot felul de stari. Am o gramada de ganduri si planuri si sunt nerabdatoare sa le duc la bun sfarsit cu putin noroc.
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
danitin spune:
Ciao, fetele! Multumesc din sufelt pentru galerie e extraordinar ceea ce faceti. Asta este, probabil, ultima postare inainte de ziua cea mare. Maine la ora 10,15 incepe...
Am mari emotii, mai ales ca nu stiu cat de mare accent vor pune pe teorie. Nu am apucat sa citesc toata bibliografia, sunt notiuni inca neclare dar ... daca trebuie sa scriu ceva de sinteza ma descurc. Imi e groaza de defintii si clasificari, multe dintre ele fara nici o legatura cu practica. In ceea ce priveste proble practice sper sa am mintea destul de limpede ca sa ma descurc. Din pacate am constientizat in ultimele zile cat de mult mi-a daunat lucrul in conditiile de la Nova unde din cauza de timp si bani nu am mai facut ceva intr/adevar profi de foarte multa vreme. Acestea fiind spuse, va multumesc inca o data si ... sper sa auzim de bine.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Ana68 spune:
Saluti ,
M-am adus si eu de pe meleagurile patriei si am intrat o tura sa va zic o saptamana cat mai buna si sa aveti parte numai de bine....Sunt cam aglomerata pe la servici,insa revin eu cu forte noi...
Dedicatie speciala:Dana-danitin....BAFTA!
Va pup si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana