Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor....toate va uitati la Eurovizion???Unde sunteti??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ei ce ma bucur ca nu sunt singura.
ionela ai fost pe la muzee?ca noi nu am apucat
lunna matei e mai binisor,nu ii mai curge asa tare nasul .voi ce mai faceti?cum mai e ochisorul Anei?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Si eu ma bucur ca mai e cineva pe aici,incepusem sa vorbesc singura(vad ca am scris 3 mesaje la rand )si era sa-l trimit pe al 4-lea dar fara text...cred ca e de la oboseala

Noi suntem bine,multumim,eu zic ca ochisorul e ok,oricum o sa trebuiasca sa-i facem un control candva ca sa fim siguri ca nu a fost afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

sar-na, Dana, de intrebare, a fost f bine! Gata, am scapat si de ultimul ex! Mai ramane licenta! (sper sa nu-mi faca vreo surpriza, ca inca nu s-au afisat notele la ultimele 3 ex...)

Pisi, n-am mai ajuns la muzeu... ca am fost la un botez (unde m-am distrat pe cinste) si de-acolo la urgenta! M_am taiat vineri de dim in cutitul de la robotul de buc si am facut o infectie de toata frumuseatea la degetul inelar de la mana dreapta, de am ajuns la operatie, sambata noaptea la ora 3...

azi.. am fost un pic la biserica, un pic la piata, am papat ceva si ma duc la nani!>>> Nu inainte de a savura o portie zdravana de inghetata de la P Neamt, "Amicii", ca sunt bolnavioara si trebuie sa ma rasfat, nu????

O duminica minunata, dragelor!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor !
sa aveti o duminica excelenta!

Mergi la inceput

neaaaaaaata! Hai la cafea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

'neata!

Hai ca eu am venit Ionela...cine mai e pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ionella3003

neaaaaaaata! Hai la cafea!

Si eu, si eu!!!

Se pare ca o sa fie frumos astazi! La plimbare cu voi!!!

Cum a fost we? V-ati distrat? Ati petrecut?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

si multumesc mult pentru urari.Am petrecut de vineri non-stop si inca sunt ; dupa-ammiaza inchei petrecerea cu niste amice
pentru toti cei care ieri au fost sarbatoriti.

PS Sunt putin dezamagita de EUROVISION; dar ma bucur ca Mihai s-a prezentat foarte bine si a ocupat un loc onorabil.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

n-am vazut concursul insa am citit comentariile... sunt si eu dezamagita de cei care-au luat trofeul.. pacat de imaginea pe care si-o crease Eurovisionul! Poate la anul va fi mai bine!
Carmen, distratie placuta in continuare!

Fetelor, mi-e un somn! Dupa ce ca-i vremea asta de te nauceste, ma mai ametesc si calmantele pe care le iau pt mana... si tot ma doare de mor!

Mergi la inceput