Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 9
ionella3003 spune:
se vede ca s-a incalzit afara! Numai persoanele in convalescenta si cele care asteapta geamurile (geta stie!) mai bantuie pe aici...
Fetelor, sunteti la strand, sau va petreceti in continuare cu Constantinii si Elenele???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Laura25 spune:
Buna!
Am o intrebare la voi, ca poate siti mai bine ca mine: Unde pot gasi in Piatra de cumparat un scaun de masina la mana a doua? Sa dau anuntz? Sa caut la second-hand? Ca imi trebuie neaparat si nu imi permit unul nou. Voi nu aveti unul care nu va trebuie?
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
pisicuta si matei spune:
Salutare!
despre noi nimic nou
ionela imi pare rau de ceea ce audvad).sper sa te recuperezi repede repede .
carmen ma bucur ca ai sarbatorit atat de bine.
lunna din pacate nu te prea pot ajuta,dar eu zic ca mai bine dai un anunt.
pupici la toata lumea
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
geba2001 spune:
BUNA DIMINEATA!!!
hai la cafea, ce faceti fetelor?
e fierbinte, aburinda si are un mirooooos....
mira_m spune:
La multi ani Carmencita!
Eu m-am luat cu treburile si nu am mai intrat la subiectul asta dar iti doresc sa-ti mearga totul din plin si sa n-ai motive de intristare
Sper ca v-ati distrat!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Eftimie C. spune:
Bonjurica de la o mahmura
Ionella, daca pupam si noi cu Geba manuta, promiti ca ti-e mai bine si renunti la calmante?
Laura, o amica de-a mea a gasit scaunel de masina la second.L-a vazut in geam, a intrat si l-a luat (desi nu circula cu masina).A dat cam 3-4 sute.
Mira, multam de urari.Tu ce faci? inveti?
Va doresc soare mult si caldura, ca sa iesiti cu copii in parc.Si daca vedeti o sunt eu -si tot pe-acolo e si Edi (dupa mine, de aia nu-l vedeti)
Va ...
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Buna!
Fetelor,eu trec printr-o pasa proasta,ma confrunt de 3 zile cu o durere de cap si nu vrea sa-mi treaca deloc,tocmai am luat un nurofen plus si vad ca tot nu trece
Laura,noua scaunul ni l-a luat socrul meu,de pe la unguri,l-a purtat si Paul iar acum il foloseste cea mica.Sunt sigura ca la second vei gasi dar e bine sa prinzi momentul...ca veni vorba de asta ,nu ai nevoie de doua,ca doar ai doi !!!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
lunna27 spune:
Ionella,multa sanatate si sa te faci bine repede!
Carmen ,nu stiai ca barbatilor le plac femeile mai plinute??Fii fara griji...
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Dana, mi-ai luat vorba din gura Cand vine vorba de femei plinute, eu am o replica luata dintr-un film " barbatilor le plac femeile pline, care sa umple patul" Si asa ma scuz eu pentru kg-le plus
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)