Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74656&whichpage=11" target="_blank">Partea a VI-a
ana1980
annabella
andreutza_23
danidani74
EftimieC
ellinia
geba2001
herra
ionella3003
iully
karmen
Laura25
lorelei19
lunna27
mihastroescu
miram_m
naomi ioana
pisicuta si matei
sunt mamica
vali02
Sa avem spor la scris!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Raspunsuri
lunna27 spune:
Fetelor,ma uit pe geam si vad cum muta astia tarabele din bazar.Auzisem ca vor sa faca un market ceva gen BILLA dar cica si-au schimbat planurile si vor face case...Voi ce stiti de asta???
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Bine ne-am gasit la partea a-6a si cum a spus si Ionella. spor la scris.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Dana din cate stiu eu, acolo se construieste un market Kauffland.Au anunt pe net pentru angajari (adica aveau).Bazarul se muta in Gara Veche.Si mai auzisem de o varianta cu mutarea lui in zona 1 Mai.
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Dana din cate stiu eu, acolo se construieste un market Kauffland.Au anunt pe net pentru angajari (adica aveau).Bazarul se muta in Gara Veche.Si mai auzisem de o varianta cu mutarea lui in zona 1 Mai.
bun, bun kauffland ca au preturi f mici...
Carmen, suntem deja la partea a 7-a, iti dai seama ce harnicute suntem?! Unde am scris partea a VI-a e trimitere la subiectul anterior.
Ce mai faci, s-au dus norii dintre tine si sotul tau?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Eftimie C. spune:
Ionella, ai dreptate...e cap.7
Eu si sotul suntem ok, dar inca nu am avut o discutie in care sa clarificam totul...Ne-am iertat, cumva, stiind ca saptamana asta suntem stresati cu plecarea.Cred ca de aia am gresit si cu cap 6, sunt cu gandul aiurea, dar incerc sa-mi bag in cap, ca INDIFERENT CE SE VA INTAMPLA LA BUCURESTI, E SPRE BINELE LUI EDI.
geba2001 spune:
Salutare, fetelor !
Am intrat oleaca sa va urez sa aveti un sf de saptamana extraordinar, sa rezolvam toate problemele si sa ne regasim cu zambetul pe buze, fericite si pline de viata !
Annabella spune:
Buna fetelor!
Sper ca s-a rezolvat problema mea referitoare la trimiterea mesajelor
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Am auzit si eu de Kaufland, dar si de varianta cu casele in locul bazarului.
Unde erau anunturile alea ca m-ar interesa (link pls)?
mira_m spune:
Saluti si bine ne-am regasit la acest capitol.
Week-end placut si mult soare. Noi avem nevoie ca avem in plan o petrecere la iarba verde!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
buna, fetelor!
carmen mult succes la Bucuresti, sa va ajute D-zeu ca totul sa fie ok; suntem alaturi de voi, va tinem pumnii si ne rugam sa scapati de probleme!
mira_m distractie placuta la iarba verde, s-a anuntat un weekend minunat, insa de luni iar va ploua! Asa ca... profitati din plin!
ionella3003 spune:
Va urez un weekend placut, sa va distrati de minune si sa dormiti bine la noapte ca la noi e asa frumos, e o luna plina!...