Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Eftimie C. spune:
Mai-mai, da' pe unde umblati?Cautati cadouri pentru duminica sau faceti curatenia pentru primit musafiri?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by geba2001
Ionela - multi pupici de la Bacau, traiti-ar familia!!!
sa-mi traiasca, sa-mi traiasca!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
Salutare!
La multi ani Carmen si Edy
Carmen daca fierbi ouale si carnea nu este nici o sansa sa contactezi ceva.persoanele care au fost infestate(in celelalte tari) su luat contact direct cu pasarile afectate de aviara.si in plus trebuie sa fii deja racit pentru a fi pasibil de a contacta si virusul gripei aviare.
in alta ordine de idei poate semnati aici:
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76233
numai bine!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
iully spune:
Buna!!fetele si pupici!!
Eu sunt in piatra si ma bucur mult ca n-a mai plouat!piticum doarme acum dar cand se trezeste vreau sa iesim dc nu ploua.Dimineatza am facut curat in casa pt ca avem niste musafiri deseara.
Noi cred ca o sa petrecem pt ca socrii sunt:Constantin si Elena iar sotul meu e si el:Constantin.Sa-mi traiasca,ca tare buni sunt toti trei!
Carmen si Edy,sa fiti sanatosi,fericiti si toate dorintele sa vi se implineasca!Si La Multi Ani de casatorie,sa aveti parte numai de bucurii in continuare!
Pisicutza,multa sanatate si pupici pt Matei cel mic si racit.!
Ionella,din punctul acesta de vedere sunt de acord cu tine si nu numai:in Bucuresti ai mai multe oportunitati pt afirmare profesionala
si salariile sunt mult mai mari.Recent imi zicea sotul ca vremurile cand ieseam seara prin Bucuresti par tare demult si ca ii e dor de ele.Dar asta e,avantaje si dezavantaje si aici si acolo.Noi am hotarat ca avantajele sunt mai multe pt noi la piatra dar nu e obligatoriu sa fie pt toti asa.Sa-ti traiasca baietu mare si sa se adapteze bine la gradi.
Va sarut si urez si eu de pe acum aniversatilor o viata frumoasa!
lunna27 spune:
Salut fetelor!
Carmen,multi ani fericiti,sanatate si numai bucurii si tie si lui Edi ,petrecere frumoasa !
Week-end placut fetelor!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
ce liniste in seara asta.
multumim fetelor pentru suport si sfaturi.noapte buna
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Fetelooooooorrrrrrr unde sunteti?
ati parasit lista noastra de dicutii de tot?!
sunt singura.....
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
Buna, pisicuto!
Sunt si eu pe aici, ma pregatesc sa merg la examen... E o vreme minunata afara, am inteles ca s-au deschis strandurile... si eu ma lupt cu scoala! Dar scapam noi de ea, cu ajutorul lui D-zeu, nu-i asa?
Carmen la multi ani fericiti, plini de dragoste si impliniri alaturi de sotul tau si de Edi! Asteptam sa ne povetesti cum ati sarbatorit!
Si... La multi ani tuturor celor care aniverseaza maine ziua numelui!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Salut!
Si eu mai sunt pe aici...
Ionela,cum a fost la examen??
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)