Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
Buna!
Multumesc mult pentru primire!
Carmen eu nu stiu exact care e problema baietelului tau, dar ii urez multa sanatate si tie multa putere ... si rabdare. Sa treceti cu bine peste toate!
pisicuta lucrez la calculator ceva pentru o firma de avocatura din America (suna pompos, dar nu e mare lucru ... trec anumite date din documente pdf in niste Exceluri). Am un coleg care colaboreaza cu ei mai demult si "m-am lipit" si eu inca din timpul sarcinii (a trebuit sa stau 6 luni acasa, la orizontala).
Mai fetelor, mnai ploua mult!??! Vreau soare!!!!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
iully spune:
Buna,fetele!!!
Eu azi vin acasa si ma enerveaza vremea asta ingrozitor!!!M-am saturat de ploi!Stau in Piatra pana marti si ma gandeam ca am sa stau cu C doar afara dar....Offfff...
Carmen,eu am crezut ca voi mergeti la Budimex.Eram sigura ca sunteti in evidenta dc-ului Burnei de aici.Eu din cate stiu eu e cel mai bun ortoped pediatru.Si doctorii cu care colaboreaza sunt buni.
Sper oricum peste trei luni sa rezolvi mai multe.Te pupic si multa sanatate.
Ionella,DA,ma intorc definitiv dupa rezidentiat in Piatra.Sotul meu lucreaza aici,familia e aici,n-as putea sa locuiesc in alta parte,cel putin acum.Noi am facut amandoi facultatea in Bucuresti,dar nu ne-am putut adapta.Am fost mereu cu gandul la momentul in care ne vom intoarce de tot in Piatra.
Va sarut si va doresc multa sanatate!!
ionella3003 spune:
iully, sincer te invidiez ca scapi de Bucuresti!
Cu toate ca nu pot sa zic, profit din plin de expozitii, de spectacole (mai ales cele in aer liber sau opera)- apropo, sambata sunt deschise majoritatea muzeelor pana tarziu, sunt tot felul de programe in desfasurare si e intrarea gratis! Asa ca, fetele care mai sunteti prin Bucuresti, poate dam o raita! Cred c-o sa merg la Muzeul Taranului roman...
am baut toata ziua apa plata cu lamaie sa ma inviorez ca nu prea isi mai face efectul... si mi-e o foame acum!...
hai sa va povestesc cum merge printul meu de 1 an si 8 luni, de 2 zile, de manuta cu bunica, la gradinita!... Din prima zi s-a dus direct la jucarii si nu a avut nici un fel de retinere fata de copilasi, de educatoare, de zici ca-i cunostea de cand lumea!... Veneau copiii la mama si-o intrebau "dar alex de ce nu vorbeste?!!.... Au si trimis-o pe mama acasa ca... "parintii nu au voie la gradi!" Ce baiat mare are mama!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Ce bine de voi fetelor,ce mi-ar place si mie sa merg pe la astfel de evenimente dar sincer cateodata nu-mi mai arde de nimic,mi-aduc aminte ce bine era cand il aveam doar pe Paul,si mi-l tinea si mama iar noi petreceam prin Iasi in ultimul an de facultate...chiar mi-e dor de vremurile alea.
Ionela,de ce il dai la gradi asa de mic?Nu mai poate mama ta sa stea cu el?
Noapte buna si somn usor!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
Salutare! ce mai faceti?!
noi am racit destul de tare,abia mai respira saracutul.deja ne temem de aviara.am si facut investigatie la macelaria de unde cumparam noi carne,sa nu fie puii dintr-o zona cu probleme.deja nu mai stim ce sa facem
in rest toate bune si frumoasa.azi am fost in premeira,dupa lungi amanari,la profa de licenta si cred ca pana miercuri reusesc sa ii duc si un capitol.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Ce bine de voi fetelor,ce mi-ar place si mie sa merg pe la astfel de evenimente dar sincer cateodata nu-mi mai arde de nimic,mi-aduc aminte ce bine era cand il aveam doar pe Paul,si mi-l tinea si mama iar noi petreceam prin Iasi in ultimul an de facultate...chiar mi-e dor de vremurile alea.
Ionela,de ce il dai la gradi asa de mic?Nu mai poate mama ta sa stea cu el?
Noapte buna si somn usor!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
il tine mama, cel putin pana in toamna daca nu inca un an! Insa, ca sa socializeze, mai ales ca gradinita e destul de aproape, am fost de acord sa incerce sa mearga cateva ore pe saptamana sa se joace acolo cu copiii. Nu-l lasa la program normal de gradi, sta mama cu el acolo o ora - 2...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
Salutare! ce mai faceti?!
noi am racit destul de tare,abia mai respira saracutul.deja ne temem de aviara.am si facut investigatie la macelaria de unde cumparam noi carne,sa nu fie puii dintr-o zona cu probleme.deja nu mai stim ce sa facem
in rest toate bune si frumoasa.azi am fost in premeira,dupa lungi amanari,la profa de licenta si cred ca pana miercuri reusesc sa ii duc si un capitol.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta, multa sanatate lui Matei, sa scape repede de raceala! Si eu am un mare stress cu gripa asta aviara, slava Domnului ca nu s-a transmis inca in Rom la om!...
si bafta cu lucrarea, ar trebui sa iau exemplu!... Am un prof tare capos, nu prea-i place sa fie deranjat, insa il dau eu pe brazda, ca n-are incotro!...
Sa aveti o noapte linistita!
geba2001 spune:
Buna dimineata, nemtencele mele dragi !!!
Va invit la o cafea cu mult soare si mult optimism la Bacau, la o aruncatura de bat...
Sa ne ajute Dumnezeu sa depasim toate momentele grele si fie ca ziua de azi sa fie cel putin oleaca mai buna decat cea de ieri !
Eftimie C. spune:
Buna fetele mele!Ati vazut ca afara e soare?Ce stiti, se mentine pana luni?
Pentru ca in week-end eu nu sunt alaturi de voi, doresc tuturor aniversatilor de duminica (Constantin si Elena), sa aveti parte de o zi frumoasa si cadouri multe.Aici includ si familionul meu :eu si baiatul ne aniversam numele; si cu sotul imi aniversez 7 ani de casnicie .
Geba, desi e ora 11, eu te acompaniez la cafea.
Iully, se pare ca te-a auzit cineva de juj si a rezolvat sa fie soare la Piatra.Sper sa tina pana marti, ca sa profiti si sa scoti la joaca.
Nici eu nu as putea sa locuiesc in Bucuresti; dar Ionella are dreptate cand spune ca sunt mai multe oportunitati acolo.Oricum, eu sunt de orasul nostru si ma mandresc cu el.
Ionella, chiar ca Alex e baiat mare.Merge la gradinita ; si eu imi fac probleme ca Edi nu se va adapta
Pisicuta se apropie aviara si de Piatra Neamt si mi-e frica pentru ca cei de la tara sunt mai neglijenti si nu vor respecta regulile necesare prevenirii aviarei.Sper sa nu se depisteze cazuri si la om.Oricum, cred ca voi incerca pentru o perioada sa evit carnea si ouale de la soacra-mea...
Va doresc o zi frumoasa si sanatate multa!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)