Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annabella spune:

Offf mai Carmen, ce zici tu!!! Oare chiar atata nesimtire exista in lumea asta? Cum e posibil sa te trateze in felul asta, mai ales ca este vorba de un copil, care este in crestere si are nevoie de miscare pentru a se dezvolta armonios? Sfatul meu este sa incerci sa mergi la alt doctor, poate chiar si in alta localitate. Stiu ca spitalul de la Tg Mures este foarte bun, si docorii te trateza "jos palaria". Ma gandesc ca daca el te-a tratat asa "pe fata", gandeste-te cum va trata "cazul" lui Edi.
Eu, sincera sa fiu, as merge la alt dr.
Pupici, si sper sa rezolvati problema cat mai repede!
Sanatate multa lui Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Annabella, problema noastra e ca aici la Piatra Neamt ni s-a spus cca "acest copil nu va mai fi niciodata normal" de catre un renumit dr. ortoped de copii.
Am hotarat sa mergem la Bucuresti, unde Edi a fost operat si a stat in ghips si la acea vreme dr. ne-a spus ca va mai fi nevoie de o operatie In iulie se fac 2 ani de la operatie si suntem pacientii lui, nu stiu daca e dispus un alt dr sa preia un caz inceput si rezolvat partiall de alt dr.Poate cu conditia sa se sfatuiasca cu dr care a inceput tratamentul.
Mergem la Bucuresti pentru ca acolo am rude, avem unde sta si avem un ajutor...
AAs fi vrut la Tg,Mures, dar eram ai nimanui si ...nici nu stiu daca ar fi fost mai bine.Eu nu-i contest dr-lui calitatile, dar ma enerveaza ca nu e prea vorbaret si acum, cand noi eram hotarati sa discutam si sa-l intrebam de toate, el ne lasa pe mainile studentilor lui.Ce ppot face, decat sa astept vizita de peste 3 luni, cand voi face mare scandal daca se mai comporta asa.Chem televiziunea...sunt hotarata.
Ne auzim maine.Va

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen poate era bine sa mai stati o zi sau doua pana l-ati fi prins(poate avea cabinet particular),nu inteleg ce e asa de greu sa analizezi un film,posibil sa fi fost ocupat de asta zic ca poate daca l-ati mai fi cautat o data...

E inuman sa-ti lasi asa niste pacienti mai ales ca voi nu sunteti din Bucuresti(banuiesc ca el stia treaba asta).Deci concluzia este ca v-ati dus degeaba?(eu asa inteleg din ce ne-ai povestit)

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,fetele!!!!!
Eu sunt in Buc,dar maine vin acasa!Am renuntat sa mai incerc sa raman in Bucuresti.La urma urmeni,mai am o luna de scoala si pa,pa studentie.Ar trebui sa-mi para rau dar de-abia asteptam sa se termine anul sa ma adun langa ai mei macar pt cateva luni.In noiembrie am rezidentiatul si apoi ,dc il iau cu ajutorul lui Dumnezeu,o iau de la capat.Cristian creste si face numai prostii,e istet foc,de altfel ca toti copii din vremurile astea.E o bucurie pt mine!!
Carmen,imi pare fff rau ca n-ati aflat ceva concret.Este intr-adevar f urat ce-a facut medicul respectiv,mai ales ca sunteti din provincie...ce sa mai spun,imi pare tare rau.Nu vreau sa te amarasc si eu mai mult dar sa insistati mai mult data viitoare,,cam asa se rezolva treburile in spitalele romanesti,plus ca avea o responsabilitate,doar sunteti deja pacientii ...Spune-mi si mie numele doctorului,te rog frumos!!
Ionella,multumesc de incurajari,sper si eu sa se rezolve cat mai repede.Il pupacesc din partea ta cand ajung acasa!!
Pisicutza,felicitari pt greutate!La mai multe kilograme!!!
Lunna,eu l-am nascut pe Cristian la 35 sapt si in plus a suferit hipoxie la nastere,apgar 7.Noi am pus stabismul pe seama prematuritatii dar am aflat intre timp ca si sotul meu a avut stabism pe la 6 ani.La noi ochii,ca amandoi au fost afectati,au inceput sa devieze pe la 4 luni.La noi deviatia a devenit in timp f puternica,aproape nu se deplasau deloc lateral,plus ca dreptul care a fost afectat mai mult,devia in sus constant.Concluzia,e bine sa te duci sa-l vada un oftalmolog de copii,dc nu e nimic e f bine,dar sa nu fie ceva.Dc voi e nu observati,e posibil sa fie ceva minor ce sa poate corecta cu ochelari si exercitii,dar trebuie inceput tratamentul cat mai repede.Sa dea Dumnezeu sa nu fie totusi nimic.
Laura,felicitari pt copilashi,si eu mai vreau doi copii,chiar ma gandeam ca trece timpul si se face diferentza mare intre C si bebe2.Ma gandeam ca dc raman in septembrie as naste in mai,ar fi super.Eu ma bucur enorm de Cristian dar sa mai am unul...de-abia astept!
Va sarut si va doresc o zi frumoasa in continuare!si multa sanatate!!

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Carme dr astia chiar sunt ocupatzi sa salveze vietzi? Ma dezamagesc complet....te sutinem si noi daca aduci tv-unea...
Laura te felicit si eu pt minunile tale....
Va las acum ca s-a apucat de "vociferat" fetitza mea.....

Mergi la inceput

Neata, ce vreme
Fetelor, eu nu cred ca ne-am dus degeaba la Bucuresti.Din decembrie 2004 asa mergem, la 2 -6 luni si de fiecare data plecam dupa ce vedea filmul si ne spunea ca e ok.
Chestia e, ca si dr aia tineri fac parte din echipa care s-a ocupat de Edi si stiau despre ce e vorba.Dr. nostru ne-a intrebat cand a fost operat baiatul si cred ca a luat decizia de a veni peste 3 luni, in momentul in care noi am plecat la radiografie.Cred ca asteapta sa se faca 2 ani de la operatie, pentru ca a avut parte de prea multe anestezii si radiografii si lasa corpul sa se mai maturizeze...
Ii caut. oarecum scuze, pentru ca s-a purtat foarte profesionist cu noi pana acum.Cred ca ar fi trebuit sa stam pana a doua zi sa mergem din nou la el, dar ma gandesc sa nu se fi enevat ca n-avem incredere in colegii lui.Oricum, tot peste 3 luni vom merge si pana atunci cautam un ortoped bun sa ne dea o alta parere.
Chiar va rog sa-mi recomandati pe aici un medic ortoped pentru copii, daca exista si poate are un cabinet particular...

Hai sa lasam asta, ca ma enervez si mai tare pe sistemul medical.Nu degeaba "Carcotasii" ii cereau demisia aseara Ministrului Sanatatii.
Iully, medicul se numeste Ulici; si este cel mai bun din Alexandrescu (noi am facut multe sapaturi inainte si ne-a fost recomandat el si prof.Jianu- care e foarte ocupat).Problema lui e ca nu e foarte vorbaret.Ne-a spus la inceput care e treaba si apoi a fost foarte retinut, dar de fiecare data era multumit de rezultate.
Cat am stat in spital, am intalnit cazuri care se luptau de multi ani prin spitale si au stat in ghips perioade indelungate.
Opriti-ma va rog

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Carmen,ne rugam sa fie mai bine data viitoare,nu trebuie sa va pierdeti speranta!E bine ca incercati sa aflati si parerea altui medic,nu stiu daca aici in PN gasesti unul bun dar poti totusi sa te interesezi,daca nu ,incearca la spitalul de copii Sf Maria din Iasi,si acolo zic eu ca sunt f buni si priceputi pt ca e totusi spital de copii,eu mi-am dat doar cu parerea,voi alegeti.

Vremea asta ma omoara,nu am chef de nimic

Mergi la inceput

Lunna nu stiu cum sa procedam.Nu am incredere deloc in medicii de la Iasi, pentru ca la Bucuresti erau multe mame cu copii tratati initial la Iasi si care ajungand la Bucuresti au aflat ca ce le-a facut la Iasi nu e folositor.Stiu si din experienta unor rude care au trecut (ce-i drept acum 25 de ani) prin n operatii la Bucuresti din cauza ca cea de la Iasi nu a fost facuta bine.
Dar nu ne pierdem speranta.

Mergi la inceput

Daca nu ai incredere in aia din Iasi,eu cred ca in astia din PN cu atat mai putin...eu una m-am lamurit cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, fetelor!
Carmen imi pare rau pt tot necazul asta, insa ai incredere ca totu va fi bine pana la sfarsit!... Ne rugam pt voi sa dea D-zeu sa scapati cat mai repede!...

lunna - si aici e o vreme urata... a tras o ploaie buna azi dimineata si acum e innorat de numai de treaba nu am chef... asa ca baza e...

iully, sa inteleg ca te-ai hotarat sa te intorci de tot in Piatra? Asa as pleca si eu din Bucuresti, m-am saturat de aglomeratie, de mizerie, de ritmul asta nebun de viata de aici... insa, deocamdata...

Sa avem o zi minunata, dragele mele si sa avem parte doar de vesti bune!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput