Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 14
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Uitati aici ce ne-a daruit witchie for fun:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76783
E tare site-ul!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana1980 spune:
Laura25 asa am sa fac. Sa se faca vreme frumoasa si sigur ne vom intalni. Sa stam mai mult afara.
Ionella3003 interesant link. Pt fun bineintzeles.
ionella3003 spune:
neaaaata, dragelor! Hai la cafeluta!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
geba2001 spune:
Buna ziua, surioara, si aici.
Vin si eu la o cafeluta si sa iti urez BAFTA azi!
Pupici !
Geta
pisicuta si matei spune:
Neata si de la mine!m-am trezit si eu acum si imi e un somn .am un chef de invatat....
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
pisicuta spor la invatat!
Fetelor,unde v-ati ascuns? Cum ati petrecut weekendul?
ionella3003 spune:
Va urez noapte buna si sa aveti o saptamana minunata, plina de impliniri, noroc, fericire, bani si... ce mai vreti voi!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata, oras frumos...chiar daca ploua .Va astept pe sa beam o
Bineinteles ca am stat in casa si n-am facut mai nimic.Sambata seara ne-am trezit ca Edi tuseste si toata noaptea n-am putut dormi nici noi, nici el.Duminica i-am luat ceva...Mai rau e ca face si febra si nu stim cum a racit si unde????
Aseara l-am dus la mama, dupa 3 saptamani de concediu ale sotului.Mi-e atat de dor de el si ma gandesc ca aseara a plans dupa noi cand a realizat ca-l lasam acolo .Abia astept sa sun sa vad ce fac?!?! Si mama imi va servi vechea placa"nici n-a intrebat de voi; s-a luat cu joaca si apoi a adormit..."
Voi, ce mai spuneti?Ce mai faceti?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
O cafelutza, fetele?
A iesit soarele!!! Cine iese la plimbare? Eu trebuie sa astept sa se trezeasca gasca, sa ii hranesc si apoi plecam si noi la colindat prin oras.
Carmen, sanatate puiului mic!
O zi buna!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
ana1980 spune:
Si noi iesim la plimbare. Am asteptat sa plece tati la lucru si ne imbracam si iesim. Cu vremea asta nu se stie daca mai prindem azi frumos afara. Si a mea a fost un pic racita. A 2-a oara.
Bai fetele, ieri am suferit ca am realizat ca mai este un pic si acusica face gaga mea un anisor. Parca a trecut prea repede. Sambata a implinit 11 lunisoare. Deacum am fta mareeee.
Va lasam si plecam la plimbare.
Sanatate celo bolnaviori.