Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 13
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Buna!
Azi am fost cu fata la dr.,are gurita plina de stomatite si rosu in gat,limba incarcata,acum imi dau seama de ce nu a vrut ieri sa manance nimic(a baut doar lapte).Cica treb sa asteptam ca astea trec greu (intr-o sapt),deasemenea cica se si iau...trebuie sa avem grija(dar pe mine deja ma doare gatul )
Pisicuta multa bafta sapt viitoare!Sa ne tii la curent si sa ne aduci vesti bune!
Carmen,asta e,iar vin toate pe capul meu,si mai vine si sotul meu ieri si-mi zice ca de luni il trimite seful in delegatie in tara
Dar azi ar trebui sa petrec pt ca e ziua de nastere a sotului meu si a soacrei mele...nici macar nu le-am zis la multi ani....fug acum...sanatate la toata lumea!!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Dana, pt sot si pt soacra (sunt nascuti in aceeasi zi???) Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii impreuna! Si... multa sanatate Anei si aveti grija sa nu luati si voi! O sa treaca repede, ai sa vezi!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Multumesc fetelor ,da Ionela sunt nascuti in aceeasi zi,asa a fost sa fie,si copii mei sunt nascuti la 2 zile diferenta...un pic mai era si...
Va urez si eu week-end placut si cu mult soare,asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai intrati pe aici
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Multumesc fetelor ,da Ionela sunt nascuti in aceeasi zi,asa a fost sa fie,si copii mei sunt nascuti la 2 zile diferenta...un pic mai era si...
Va urez si eu week-end placut si cu mult soare,asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai intrati pe aici
i-auzi ce coincidenta si sotul meu e nascut in aceeasi zi cu mama lui!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Dana, cum ati petrecut?
lunna27 spune:
Normal petrecerea e in seara asta(dupa-amiaza),ieri am fosta doar in familie.Oricum am vazut ca s-a anuntat ploaie si fata mea a dormit f rau azi noapte si eu la fel(ma doare ingrozitor gatul)...sincer nu-mi arde de nimic.
pisicuta si matei spune:
si din partea mea pentru sotul si soacara lunnei!multa sanatate anei .
multumesc pt sustinere.daca trece si saptamana asta gata facultate
ionela sper sa iti treaca repede repede mana!.Dar tu mergi la serviciu cu mana in ghips?
pupici la toata lumea.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana1980 spune:
Laura25am vazut pozeeeee.Super bbi ai. Acum stiu ca pe tine te-am tot vazut eu pe Petru Rares cu copii la plimbare. As putea spune ca te "cunosc".Chiari-am admirat de vreo 2 ori.
Lunna27 iti uram si noi la multi ani pt sot si pt soacra. Sa-ti traiasca amandoi! Sanatate multa Anei.
Noi tot scriem pe fuga. Am avut si calc cu probleme.
Acum plecam si noi un pic pe afara. Trebuie sa luam macar o gura de aer.
Va pup dulce pe toate si toti.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Laura25am vazut pozeeeee.Super bbi ai. Acum stiu ca pe tine te-am tot vazut eu pe Petru Rares cu copii la plimbare. As putea spune ca te "cunosc".Chiari-am admirat de vreo 2 ori.
Serios?!? Ne-ai vazut? Eu stau imediat peste pod, fata in fata cu Orionul, iar Petru Rares si Dacia sunt zonele noastre de plimbare. Pai daca ne mai intalnesti pe strada, opreste-ma si spune-mi ca te cunosc de pe DC. Abia astept sa ne cunostem "face to face"
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari