Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut!

Multumesc fetelor pt urari,a fost frumos chiar daca afara a plouat,au venit si niste fosti colegi de facultate din Bacau,mai nasol ca aveam fata bolnavioara(imi face necazuri la mancare si nu a terminat antibioticul)

Sotul meu a plecat azi in delegatie si tare ma mai simt singura,sunt cu cei mici si cred ca pana la sfarsitul saptamanii ma gaseste sotul meu nebuna si vorbind singura .

Carmen,nu fi trista,o sa treaca,nu stiu ce D-zeu se intampla,a mea nu a racit toata iarna si acum a dat-o-n bara.

Laura unde anume stai ,la blocurile cu 10 nivele?Eu stau dupa semiluna,este o farmacie jos in bloc,cand ies afara stau mai mult prin zona,nu ma aventurez spre centru ,nu am curaj,dar cred ca ai tai sunt cumintei.

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ana, la mai mare pentru gagalicea ta.Si Edi a facut ieri 3 ani si 3 luni.Ce baiat mare am! si racit
Lunna, dupa cum vezi, bantuie virusii pe DC.Eu cred ca de aici ne-am imbolnavit copii

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana,ce-as mai vrea sa mai aibe si a mea un anisor!Ce bine era atunci!La mine se apropie vremea cand trebuie sa ne hotaram ce vom face cu ea,e f greu,ma gandesc cum o sa ne descurcam...sotul meu nu vrea sa o dam la cresa si ma enerveaza...

Carmen e posibil ,cu virusii astia nu stii niciodata!Ce ti-a zis mama ta?Mai face febra?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Ana nu stiam ca ai fetita aproape de aceeasi varsta cu shtrumphii mei, inseamna ca e musai sa ne intalnim, avem o gramada de subiecte de discutii!

Am fost azi vreo 3 ore pe afara, dar cum in parc nu au vrut sa stea, ca vroiau amandoi pe jos, sa fuga dupa copii, sa se dea in leagan (eu fiind singura cu ei) ... am plecat hai-hui prin oras. M-am intalnit si cu Isabella. I-am transmis urarile si salutariel voastre, va saluta si ea si a spus ca ii pare rau, dar de cand nu are barbat acasa, nu mai are timp de net deloc,deloc (a zis ca o sa mai intre cand ii pleaca cei mici la scoala )

lunna, stau la blocul cu 10 etaje care are cabinet de medici de familie la parter, langa blocul unde este cabinet ginecologic. Trec de multe ori prin fata blocului unde stai tu. Si eu ii plimb prin parculetul de la Aurora, dar mi-e mai usor cand mai e cineva cu mine si ii pot da jos din carutz pe amandoi.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mai fetelor dar si noi stam dar nitel mai sus pe M.Viteazu,in spate la liceul de info.pacat ca nu mai suntem la piatra ca ieseam si noi la plimbare cu voi.legat de noi mama sotului meu lucra la muzeul de stiinte naturale.poate o si cunoasteti
in rest matei a inceput sa faca singurel primii pasi.
eu m-am descurcat binisor azi.am luat 9 la test si la exam am facut perfect.mai am maine si apoi vineri si gata.dar sunt franta.nici nu mai stiu cum ma cheama
pt toate fetele si copilasi!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

FELICITARI IONELA, FELICITARI PISICUTA ptr reusitele la examene !!!!!
Mult spor la invatat si la pregatit lucrarile in continuare !
Buna dimineata tuturor !
Va invit la o cafea matinala, intr-o dimineata umeda si cam intunecata, pt ca in Bacau a plouat toata noaptea.
Sa aveti o zi EXCELENTA !
Geta

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vroiam sa va convoc pe toate fetele disponibile la o plimbare si o intanire "de grup", dar vad ca iar ploua ...

pisicuta BRAVA!!! F. frumos ai facut la examen! Pai ia cand vii in Piatra, trage-ma de atentie, ca suntem vecine aici in cartier ...

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

As fi vrut sa incep cu bUNA DIMINEATA, dar se pare ca nu e asa de buna.
Laura, deja ma pregateam de intalneala, dar vremea nu tine cu noi .M-as bucura sa ne intalnim face to face, si cu Lunna(ca tot sunteti vecine)...si cu restul fetelor.
Pisicuta, tine-o tot asa!Felicitarile noastre

Edi inca imi face febra si azi trebuie sa ajung cu el la pentru ca ma sperie si ma tem sa nu fie prea slab medicamentul (Standacilin suspensie)
Ne mai auzim.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

A iesit soarele!!!!!
Dar Rares inca doarme ... inainte de 12 nu cred ca pot iesi .. daca nu ploua....

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca voi stiti ceva de vreo actiune de 1 iunie facuta pt copilasi in oras....Na-s vrea sa o ratez, ca e primul 1 iunie din viata lor ...

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput