Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Fetelor multumesc!

Carmen,durerea nu mi-a trecut de tot,atunci am luat 2 nurofen plus la interval de 6 ore iar spre seara jumatate de saridon.Dimineta nu ma mai durea asa de tare dupa cum spuneam si in momentul de fata mai am un disconfort(nu stiu cum sa-i zic altfel)

Ionela,cand a deschis azi gurita ,i-am vazut gatul ...rosu si mi s-a parut ca ar avea si puroi(nu sunt sigura),in rest nu are nici un simptom(nu-i curge nasul,nu tuseste),sper sa-i treaca cu amoxacilina care i-o dau (ma lupt cu ea ca sa o ia...nu mai stiu cum sa procedez,ca azi mi-a varsat-o,am incercat iar...in final nu stiu cat i-am dat ...cat a inghitit)

Laura,eu nu-i las pe ai mei sa puna mana pe pisici(la tara), numai cand ma gandesc ca lasa par....Inainte de a avea copii iubeam si eu f f mult pisicile,cand a aparut Paul nici nu le-am mai atins.

Vad ca astia din bazar nu pierd timpul...s-au apucat de terasament,au scos si stalpii de tensiune,oricum cred ca mutarea tarabelor va mai dura vreo luna(ca merge tare greu)

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Dana i-ai dat cu lingurita sau cu seringa? Lui Alex ii dadeam cu siringa de medicamente (de la Nurofen) si, de voie, de nevoie, tot inghite ceva medicament...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Tot cu cea de la nurofen ii dau si eu

Mergi la inceput

Dana, multa sanatate va urez din nou!

SI... noapte buna, dragelor, ca m-a luat un somnic!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ionella3003

Laura
, sa iti traiasca minunile, sa fie sanatoase si cuminti... atat cat trebuie!
ce face Iza, am incercat de 1000 de ori sa mai aflu noutati despre ea... Stiu ca la un moment dat a fost la Bucuresti cu unul dintre gemeni, nu stiu ce problema avea... Daca mai vb cu ea, transmite-i, te rog, din partea noastra, salutari si toata dragostea si spune-i ca ne e tare dor de ea!

Isabella e bine acum, la fel si baietii. A avut intr-adevar probleme cu ei, ca sunt bolnaviciosi tare si una-doau ii raceau, le-a iesit de multe ori la analize infectie urinara (mai ales lui Stefan) si i-a bombardat cu antibiotice. Tot cu Stef a fost al Bucuresti sa il opereze de hernie. Am inteles ca a fost f. nasol, ca hernia a fost mare si complicata, un testicul nu mai era la locul lui, ci in punga herniala, a trebuit sa-l taie pe micutz in 2 locuri. Plus ca s-a nimerit in perioda din iarna cand a fost f. frig si au fost probleme cuinstalatia de incalzire din sala de operatii si a racit puiutul f. tare. Dar acum sunt bine baietii, sanatosi, cu dinti , ei ii e cam greu, ca sotul i-a plecat in Anglia de o luna si a schimbat vreo 3-4 dadace pana acum.

O sa-i transmit salutarile voastre. Noi vorbim f. des la telefon si ne inatalnim cand putem.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

wow ce harnicute sunteti!
multumim mult pentru aprecieri.sunteti niste scumpe
Laura nu am avut timp sa iti copilasii,dar promit ca nu ratez pozele cele noi.
eu sunt super ocupata.lucrez de zor la licenta,luni am test si examen,marti proba practica la examenul de luni(ca e informatica) plus alt examen si apoi vineri am iar examne super nasol.si mai e si lucrarea asta de licenta.si lucrez sa recuperez multe luni in care am somat.
nu o sa mai apuc sa scriu mare lucru,dar dupa saptamana asta de cosmar care urmeaza promit sa recuperez
la toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Pisicuta, bafta la examene si incearca sa nu te stresezi prea tare...fii cat mai relaxata.Noi ne sa fie totul OK
Dana, imi pare rau ca nu ti-a trecut capul.Sa nu fii cumva deocheata Eu stiu cum e (am stat odata o saptamana cu o durere teribila de cap si dupa ce m-a descantat mama, mi-a trecut intr-o ora)

Ce stiti de restul fetelor?Ellinia, Andreutza, NaomiIoana, SuntMamica????Nu mai scriu pe DC sau doar la subiectul nostru.
Eu stiu doar ca Mira invata si are o perioada mai incarcata...Cu MihaStroescu ma intersectez la alt subiect.Am sa o intreb de ce ne-a parasit ....Nu stricati gasca Poate reusim intr-o zi sa ne intalnim in si cu siguranta, dupa, nu o sa mai abandoneze nimeni subiectul.Mie imi sunteti tare DRAGI.
pe obrajori pentru fiecare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

S-ar parea ca azi sunteti ocupate.Plec si eu cu treburi in oras si bineinteles ca voi trage de timp prin magazine...
Daca azi nu mai intru pe , ne-auzim luni.Week-end insorit

Mergi la inceput

Buna, dragele mele!

Laura
iti multumesc frumos pt informatiile despre Iza! Cred ca-i este tare greu singurica acum! Spune-i c-o imbratisam si ii dorim multa putere, sanatate atat ei cat si strengarilor!

Carmen sa stii ca si eu m-am atasat tare mult de voi!... Sper sa tinem cat mai mult timp gasca unita si poate chiar sa ne vedem cand o vrea D-zeu!...

Pisicuta mult succes si spor la invatat, eu acum astept sa-mi treaca mana si sa ma apuc serios de lucrare... Iti tinem pumnii!

Eu de-abia imi beau cafeluta c-am tot bantuit prin oras cu treaba pana acum... Si va urez sa aveti parte de o zi minunata, plina de impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna!

Azi am fost cu fata la dr.,are gurita plina de stomatite si rosu in gat,limba incarcata,acum imi dau seama de ce nu a vrut ieri sa manance nimic(a baut doar lapte).Cica treb sa asteptam ca astea trec greu (intr-o sapt),deasemenea cica se si iau...trebuie sa avem grija(dar pe mine deja ma doare gatul )

Pisicuta multa bafta sapt viitoare!Sa ne tii la curent si sa ne aduci vesti bune!

Carmen,asta e,iar vin toate pe capul meu,si mai vine si sotul meu ieri si-mi zice ca de luni il trimite seful in delegatie in tara

Dar azi ar trebui sa petrec pt ca e ziua de nastere a sotului meu si a soacrei mele...nici macar nu le-am zis la multi ani....fug acum...sanatate la toata lumea!!

Mergi la inceput

Pentru sotul si soacra Danei
Ana mica si bolnavioara.Stiu cum e.A avut si Edi stomatita si eram disperata.Am deschis si un subiect aici pe forum....Tare greu a fost, mai ales ca nu manca nimic.Aveti grija

Salutari, pana luni, la toata gasca

Mergi la inceput