Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annabella spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pe aici, de cand cu vremea asta frumoasa am stat numai pe afara!

Laura25, scaune pt masina second hand gasesti pe Calea Romanului (cum te duci spre Roman pe partea dreapta, imediat dupa Cosmos)- e un magazin cu mobila second. Sunt destul de multe (eu le vad din geam), cred ca ai de unde alege.

Azi l-am tuns si eu pe bebelacul meu! Ii sta tare bine, dar parca mie dor de perisorul lui frumos!!

Sanatate multa tuturor!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Annabella

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pe aici, de cand cu vremea asta frumoasa am stat numai pe afara!

Laura25, scaune pt masina second hand gasesti pe Calea Romanului (cum te duci spre Roman pe partea dreapta, imediat dupa Cosmos)- e un magazin cu mobila second. Sunt destul de multe (eu le vad din geam), cred ca ai de unde alege.

Azi l-am tuns si eu pe bebelacul meu! Ii sta tare bine, dar parca mie dor de perisorul lui frumos!!

Sanatate multa tuturor!
Pupici!

Scumpicu' nostru
www.babysfirstsite.com/sarbudavid

Multumesc mult pt pont! O sa caut. Adevarul e ca imi trebuie doua, dar acum, urgent, macar unul sa iau, ca fii'mea nu e prea "plimbareatza" si cand mergem undeva cu masina pot sa o tin in brate.
pisicuta, am vazut pozele cu strengarul tau! E un scump! Sa traiasca si sa fie sanatos!

Avem si noi poze mai recente aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=/7282re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

si 3 filmuletze noi-noutze. Enjoy!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Neata, dragelor! Sunt si eu pe aici, va citesc cu drag, insa cu scrisul mai putin, pt ca inca mai am probleme cum mana si... cu timpul! Va urez sa aveti o zi minunata, plina de realizari!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!

Ana mea e bolnavioara,mi-a facut febra de ieri si toata noaptea la fel,cred ca e de la gat,am sunat dr. si ii dam antibiotic.Tocmai ma laudam cuiva ca nici nu mai stiam de cand le-am dat copiilor mei antibiotic...cred ca am cobit.Si ma gandesc totusi cum a fost posibil pe caldura asta sa-mi raceasca?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Mai, da ' multa lume e racita pe aici.
Dana, sanatate Anei si ai grija sa nu ia si Paul, mai ales ca el merge si la gradinita.
Ionella, sanatate si tie.La serviciu cum te mai descurci...?
Laura, copii aia dulci; si pe mama lor eroina.Eu nu cred ca m-as fi descurcat cu 2 .Unde mai pui ca, pe langa ei, mai ai grija si de o pisica..Am vazut ca le-ai gasit deja pereche
Anabella, la album ai si poze cu bb tuns?
Pisicuta, am vazut pozele cu scumpelul de Matei
Ana, multam mult de urari.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Neata.
Laura, copii aia dulci; si pe mama lor eroina.Eu nu cred ca m-as fi descurcat cu 2 .Unde mai pui ca, pe langa ei, mai ai grija si de o pisica..Am vazut ca le-ai gasit deja pereche

Carmen, ma descurc, ca sunt sanatosi si cuminciori. Se iau unul cu celalalt, stau si singurei daca au ocupatie, acum ma si inteleg mai bine cu ei, ca au inceput sa priceapa ce le spun si e mai simplu. Motanul ... era sufletul familiei noastre, "copilasul" nostru, pana au aparut shtrumphii ... acum ii dau apa, mancare, il mai apar de Rares care-l smotoceste de numa-numa ... si il mai perii din cand in cand, ca ii cade blanitza si gasesc par peste tot... in rest nu mai am timp sa-l alint, sa ma joc cu el ...
Cealalta pereche de gemeni din poze sunt baietii Isabellei. Intra pe forum inainte de a naste si a scris des si la acest subiect (asa am cunoscut-o eu).

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Laura si eu am avut o pisica inainte sa-l nasc pe Edi (rsa aia latoasa).Cu o luna inainte sa nasc am dat-o .Am jurat sa nu mai tin pisici la bloc...dar mi-e dor de una mica si draguta...
Cand te intalnesti cu Isabella spune-i ca o asteptam alaturi de noi (mai ales ca e o veterana a subiectului)
Dana, cum ai rezolvat durerea de cap?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Neata.

Carmen, ma descurc, ca sunt sanatosi si cuminciori. Se iau unul cu celalalt, stau si singurei daca au ocupatie, acum ma si inteleg mai bine cu ei, ca au inceput sa priceapa ce le spun si e mai simplu. Motanul ... era sufletul familiei noastre, "copilasul" nostru, pana au aparut shtrumphii ... acum ii dau apa, mancare, il mai apar de Rares care-l smotoceste de numa-numa ... si il mai perii din cand in cand, ca ii cade blanitza si gasesc par peste tot... in rest nu mai am timp sa-l alint, sa ma joc cu el ...
Cealalta pereche de gemeni din poze sunt baietii Isabellei. Intra pe forum inainte de a naste si a scris des si la acest subiect (asa am cunoscut-o eu).

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Laura
, sa iti traiasca minunile, sa fie sanatoase si cuminti... atat cat trebuie!
ce face Iza, am incercat de 1000 de ori sa mai aflu noutati despre ea... Stiu ca la un moment dat a fost la Bucuresti cu unul dintre gemeni, nu stiu ce problema avea... Daca mai vb cu ea, transmite-i, te rog, din partea noastra, salutari si toata dragostea si spune-i ca ne e tare dor de ea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Luna, multa sanatate anei; pupam dulce sa-i treaca repede raceala!
si alex are de 3 zile, rosu in gat! A facut febra mare, a tot varsat si nu a avut pofta de mancare, asa ca... acum si el ia Ospamox... Bine ca s-a dus mama pana la urma la dr si a vazut exact ce are copilul...
Carmen, multumesc frumos pt urari! Oricum, ma simt mult mai bine si luni cred c-o sa-mi scoata firele!... Cu serviciul e aceeasi nebunie dintotdeauna, sper sa ma linistesc si eu candva...

Va urez o zi minunata in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor multumesc!

Carmen,durerea nu mi-a trecut de tot,atunci am luat 2 nurofen plus la interval de 6 ore iar spre seara jumatate de saridon.Dimineta nu ma mai durea asa de tare dupa cum spuneam si in momentul de fata mai am un disconfort(nu stiu cum sa-i zic altfel)

Ionela,cand a deschis azi gurita ,i-am vazut gatul ...rosu si mi s-a parut ca ar avea si puroi(nu sunt sigura),in rest nu are nici un simptom(nu-i curge nasul,nu tuseste),sper sa-i treaca cu amoxacilina care i-o dau (ma lupt cu ea ca sa o ia...nu mai stiu cum sa procedez,ca azi mi-a varsat-o,am incercat iar...in final nu stiu cat i-am dat ...cat a inghitit)

Laura,eu nu-i las pe ai mei sa puna mana pe pisici(la tara), numai cand ma gandesc ca lasa par....Inainte de a avea copii iubeam si eu f f mult pisicile,cand a aparut Paul nici nu le-am mai atins.

Vad ca astia din bazar nu pierd timpul...s-au apucat de terasament,au scos si stalpii de tensiune,oricum cred ca mutarea tarabelor va mai dura vreo luna(ca merge tare greu)

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput