Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Eftimie C. spune:
PS: eu la durerile de cap ingrozitoare, folosesc un remediu mai ciudat .Ma ung cu Ben_Gay si-mi trece (stii ca odinioara erau cremele alea chinezesti in cutiute rosii, foarte eficiente si asemanatoare)
Nu stiu daca e nociv, la mine n-au fost efecte secundare, dar poti incerca... ca sa-ti treaca.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Multumesc Carmen,tin minte cum sa nu,cutiutele alea mici,dar nu am mai vazut demult.Cred ca am stat in curent,data trecuta am ajuns la sinuzita si la antibiotic,poate scap de data asta
"Dana, mi-ai luat vorba din gura Cand vine vorba de femei plinute, eu am o replica luata dintr-un film " barbatilor le plac femeile pline, care sa umple patul" Si asa ma scuz eu pentru kg-le plus "
Cred si eu ca le plac,doar asta si vor...sa aibe pe ce pune mana,nu?
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Neata.Mai dragutele mele, da' cafea nu mai bea nimeni pe DC? Hai, trezirea si veniti ca-i aburinda.
Danna, replica era dintr-un film cu arabi...la aia le plac fetele plinute.Dar si al meu sot e de aceeasi parere.Putin mai plinuta.Deci nu mai am mult de slabit
Ne mai auzim, daca reusiti sa treceti azi pe aici (cred ca ieri ati fost la plimbare cu bb-ii si azi veti face la fel).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Buna!
De doua zile noi ne-am schimbat programul dimineata(mai ales eu),ma trezesc,pregatesc mancarea fetei,astept sa se trezeasca amandoi ca sa-i imbrac si ca sa-l duc pe Paul la gradi(o iau si pe Ana cu mine ca nu am ce face cu ea).Pana acum il ducea sotul meu si trebuia sa-l trezeasca pe la 7:15 si am hotarat sa-l lasam sa doarma mai mult,asa ca e randul meu.Sa ma vedeti dimineata cu doi dupa mine(Ana in carut),cateodata liftul face figuri si se opreste la et 1 si treb sa urc sau sa cobor cu carut cu tot(noi stam la et 6).Adevarul e ca nu stiu cat voi rezista,abia acum am apucat sa-mi fac un sandwich ,nici cafeaua nu mi-am baut-o ,mi-am pus mancarea la foc si rufe pe la spalat iar caldura asta ma omoara....beau apa minerala de azi-dimineata.
Hai ca v-am ametit cu problema mea...aici ce mai vorbesc si eu va pup
pisicuta si matei spune:
Salutare la toata lumea.nu am mai trecut pe aici cam de multisor.sa imi fie rusine
Ma topesc de caldura.nu stiu cum e la Piatra,dar la Bucuresti e teroare!!!nici nu imi functioneaza creierul.
Lunna nu mai fi suparata,las' ca le faci tu pe toate,si daca nu le faci ce...mai ai timp in viata asta
Carmen ce mai face Edy?
Eu cica lucrez la licenta.azi trebuia sa duc un capitol pe care evident nu l-am facut si la fel de evident nici nu m-am dus la profa.oricum aseara am stat pana la 3 si am facut niste calcule in excell si azi poate termin pe toate zonele europei,sau macar ma apropi de sfarsit,ca maine am si o lucrare mai grea.si pana sambata ii trimit profei capitolul si ca sa o impresionez vreau sa ii trimit si ceva din alt capitol .
va pup si mai vorbim!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
pisicuta si matei spune:
am pus niste pozici noi,daca vreti sa ne vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/album?.dir=307fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/my_photos
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
am pus niste pozici noi,daca vreti sa ne vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/album?.dir=307fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/my_photos
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta, e o minune matei, sa-ti traisca!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Pisicuta,sa-ti traiasca copilasul ca tare dragalas mai este
Eu tocmai am mancat si servesc cafeaua pe care trebuia sa o beau dimineata,intre timp mai citesc si pe aici,dar vad ca nu prea e nimeni .Incerc de 2 zile sa-mi fac un CV dar nu am nici un chef,ma plictisesc si nu am rabdare si e si asa de cald....
ana1980 spune:
HeiPisicuta, am vazut si noi poze. Sunt supeeeeeer faine. Frumos piciul si sper sa fie si ascultator.
Carmen iti uram si noi La multi ani! Cu intarzierea de riguare pt ca am avut probleme cu calculatorul. Ce sa-i faci?Asta e treaba cu vremea. A stricat ceva servere...
Noi suntem bine, si ne place vremea asta doar dimineata si seara. La amiaza e dezastru. Ce sa-i faci....cand e cald nu e bine cand e frig e nasol...
Oricum vom iesi din casa...la cumparaturi.