Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

disperata bine te-ai intors printre noi. cu toate ca nu-ti spun nimic nou, viata asta, buna, rea, cum o fi ea e facuta si cu nori si cu soare, trebuie doar sa avem rabdare ca timpul sa ne tamaduiasca ranile sufletului. intr-o zi iti vei aminti cu o tristete melancolica de durerea de acum... vrem nu vrem, soarele rasare din nou dimineata:)

si ca veni vorba de plecat in tara... iaca, m-am hotarat, las naibii afurisita de scoala caresi-a batut joc de bunul meu simt si glorioasele mele intentii de a obtine o diploma de la ei - lunga si incurcata poveste - si mergem in tara! in loc de diploma o sa ma ghiftuiesc cu mici si o sa povestesc plina de importanta despre evolutia mea lingvistica - ratata pt moment - si-am sa fac parada cu bubu prin urbea-mi preaiubita. asta ca sa crape unii altii de ciuda - ma refer la preteni de-ai mei atat de bine intentionati, care mai nou se distreaza barfind pe la spate... si-am sa stau tolanita cu burta-mi gigantica in sus, sub soarele dogorator si omniprezent din locul nostru de picnic! si-am s amerg la un epilat calumea, si la o manichiura si o pedichiura asa cum scrie la carte nu ca scarpinaturile de pe aici de-mi vine sa-mi smulg unghiile! ce incantare! mai trebuie doar sa luam belete.
si totusi, ce ciuda mi-e pe scoala aia ! da trece. pusici gagici si sa ne citim in curand cu bine:d

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mai fetelor, cate plecati!... o sa ramana topicul gol... dar va asteptam cu drag!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete!
Bine v-am gasit!Ce-mi place sa scriu lunea aici, dupa serviciu abia astept sa intru pe net sa citesc mailurile, sa raspund, sa citesc aici e.z.v.Azi am dat ca inteligenta cu genunchiu intr-un colt de masa si acu
mai mult sar in loc sa merg...ca sa nu mai zic ce vanataie superbissima am capatat acu ca tre sa plec si eu in sfarsit in vacantza..Am avut azi o zi nasola, la 5 pm am inceput, la 5 primul scandal cu bataie intre colegul meu(acelasi mohamed saracu eu nus tiu cum mai rezista baiatu asta)asta apropo de ce zicea daniela de rasisimul din tara asta, astia nu suporta ca mohamed sa le zica nimik de la orice li se sare tandara si dau cu pumnu)am alergat azi un hol de 30 de metri in juma de secunda eu si inca trei colegi ca sa il calmam pe micul belgian infuriat)Apoi am ajuns in casutza unde lucram noi, unde ne gatim si ne uitam la tv si aveam acolo doi papagali care de vineri pana azi au decedat, apoi Brian a inceput sa se enerveze din orice ca nu merge mixerul bine si ca cum taie el morcovii fara mixer...sa iti vina sa urli cand ii vezi cati bani au in portofel salariul lu mama pe doua luni, ultimul model de xbox, gsm cu camera si tigari un pachet pe zi. Da acu sunt acasica unde e liniste si ma pot relaxa, barbate-miu doarme si pe mine ma doare vanataia...

ROR-bine ai re-aparut!
Miri_mik_pleci?????am inteles eu bine??
Andreea, si mie imi place Bucurestiul dar pe mine m-au atras dintotdeauna cazurile si lucrurile ciudate!!Abia astept si eu sa ma duc acasa in bucuresti in plina vara si sa ma plimb cu 336-le cum faceam o data, pana la capat si inapoi
Pentru fetele care intrebau, carmen este deja in Ro, a plecat aseara azi era deja in paine, alerga dupa niste acte

Bepii?Bepii? Bepii?waar ben jij????
Va pupic pe toate dulceee
somnic usor:)
oana

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

A, hristina
moerbeke waas e pe drumul de la Gent la Antwerpen. Am trecut de cateva ori pe langa ea. Mai multe nu stiu(paote doar ca seamna ca nume cu locul unde s-a nascut al meu da nu e moerbeke si meerbeke). De ce?

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Oana draga, merci de raspuns.

Am fost acolo,demult, in vara lui 1998, ca translator la un Festival International de folclor.Am fost cu un grup artistic de aici, din Campulung Muscel si mi-a placut mult.

Acolo am vizitat doar Gent si Bruge,(mi-ar fi placut ca odata ajunsa in Belgia, sa vad mai multe; speram eu si capitala, dar timpul nu ne-a permis|) am fost cazati la familii( a mea a fost super) si a fost prima data cand am baut bere neagra; mi-am cumparat o pereche de adidasi Nike, pe care ii port si acum si uite-asa m-am hotarat sa va intreb despre asta.

Multumesc de raspuns!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

chiar bepii: unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Disperata ai inteles gresit ceea ce am zis eu. Joi un tanar de 18 ani a ucis doua persoane la Anvers. Despre el spuneam ca s-a sclat de dimineata cu dorinta de a ucide si nu de mine.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

danyela: stiam eu ca am inteles gresti.. insa nu ma mira c-am inteles asa dupa stresul pe care l-am simtiit in ultima saptamana.... ak am cautat postarea ta sa o recitesc.. si n-am gasit-o .nu's de ce. ba da... stiu. lipsa mea de rabdare. pen care va rog sa ma iertati... ak si putin din viitorul apropiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit dragele mele,
In ultimele zile am fost cam ocupata, am avut un weekend lung dar frumos. Vineri am avut primul bbq cu familia pe anul asta, apoi sambata am colindat magazinele de mobila sa cumparam canapele noi in camera de zi ca cele actuale datorita celor 3 pisici (si nu numai) aratau jalnic. Am ales ceva trainic (si frumos) dar nu credeam ca trebuie sa asteptam intre 2 luni jumate si trei pana ni se va livra. Eu credeam ca a doua zi o sa le avem in casa. Am fost un pic dezamagita dar asta e, cica asa se practica. Duminica am fost la socrul meu la spital, de fapt a fost o reuniune de familie, erau acolo toti nepotii si mai nou, stranepotul, am facut poze cu cele patru generatii la un loc; socrul meu, fiul lui (adica sotul meu), fiul sotului meu si desigur mai nou nascutul Vic. E frumos sa vezi la un loc 4 generatii. Apoi am mers la soacra mea ca s-o felicit cu ocazia zilei mamelor si dupa aceea in Antwerp la hoinarit. Am venit franti acasa pe la ora 10 seara. Deci in acest weel-kend mi-a fost imposibil sa intru pe forum. Iar ieri nu stiu ce-am avut dar am fost cam intoarsa, am unoeri stari de depresie cand nu stiu ce vreau, sunt trista si ma enervez din orice. Poate ca gandul ca voi fi singura pana vineri....Sotul meu a plecat dis de dimineata spre Germania asa ca sunt singura...e prima data da cand suntem impreuna cand raman singura peste noapte si mi-e cam teama.
Disperata, draga mea, ma bucur nespus ca ai revenit printre noi. Daca ai chef si placere poti veni la mine, mergem prin oras, mai stam afara in curte, mai plantam un copacel..... Iti inteleg durerea, si mai ales starea de neputinta cand nu sti cum sa-ti ajuti sotul. Daca pot face ceva pt tine, iti stau la dispozitie.
Oana, imi pare rau pt tine ca tocmai acum cand pleci in vacanta o sa defilezi cu o vanataie pe picior si mai ales ca mai si doare....Dar cauta partea buna a lucrurilor, sti tu, mesajul pe care ti l-am trimis pe yahoo
Deci Danyelana si Miri-Mik ve-ti pleca cat de curand in tara! Fericiteleor !!! Va doresc calatorie placuta, sa va distrati bine si sa ne reintalnim sanatoase pe forum.
Cat despre ceea ce spunea Danyelana cu rasismul, eu am fost socata de ceea ce s-a intamplat in Antwerpen ca si marea majoritate a lumii, cred.... Am citit de mai multe ori din surse diferite ca Belgia ar fi pe primul loc din Europa (dupa Germania care e o tara mult mai mare)in ceea ce priveste nr de rasisti. Nu stiu ce sa spun pt ca eu n-am locuit decat aici si in Romania deci nu pot face o comparatie din lipsa de experienta personala. Pana acum n-am avut niciodata vreun incident slava Domnului dar daca mi s-ar intampla ceva legat de provenienta mea cred ca acest lucru m-ar marca profund. Mai ales ca eu am radacini asiatice si fizicul meu spune clar ca nu-s de-a lor. Problema cred ca vine de la educatia tinerilor in familie, daca el creste intr-un mediu plin de ura la adresa strainilor, daca grupul din care face parte are aceste idei si daca individul este mai usor influentabil, atunci iata ca un viitor criminal s-a creat. Pe de alta parte, conflictele intre cele doua mari grupuri cel al flamanzilor si pe de alta parte al celor cu alta culoare a pielii si nu numai (vezi est-europenii) creaza tensiuni care la un moment dat rabufnesc si evident se lasa cu victime nevinovate. Solutii cauta toata lumea dar e o stare de fapt prea complexa ca sa fie rezolvata usor. Pe mine ma depaseste acest subiect asa ca las subiectul pe seama celor care sunt abilitati. Dar parerea mea este ca este destul loc sub soare pt toata lumea si ca ar trebui sa fim mai toleranti.
Ca sa va mai spun fetelor....va astept pe forum.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ai dreptate Bepii, insa sunt multi care nu cunosc sensul cuvantului "toleranta".

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput