Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dah, plec. mai pe la mijlocul lui iunie. tre sa-i facem lui bubu pasaport. azi am fost la poze, si de ieri incepem sa ne caznim sa ne tinem drepti in fund. asa mi-a vneit mie sa vad cum isi tine capul... si-acu vrea numai in fund! trebuie neaparat sa va arat:) acu se incarca pe yahoo photos. revin in 10 minute sa pun linkul, asta pt cine are chef sa le vada, ca eu sigur am sa le accesez des:)))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/7dcare2

muuuah!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: esti draguta, ca de obicei... merci beaucoup.... din pacate mi se anunta examenul de franceza ... scris si oral.. si trebuie neaparat sa-mi revin... sa ma concentrez... si sa invat... ca sa pot sa-mi iau diploma. saptamana aceasta se termina cursurile... si apoi am de tras... n-am stiut ca este asa de curand... si ma cam sperie invatatul.... in contextul actual...dar , daca nu te superi, ramane pe alt'data////

miri_mik: ce frumusei sunteti: are niste ochi! sa-ti traiaca... sa se faca mare ... si destept...

carmen: ai plecat de ja in romania?
oare acum are carmen nunta? sau ma-nsel?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor motatelor
Noroc cu matusa mea ca are internet ca asa mai intru si eu un pic pe DC ca altfel as fi asteptat pana m-as fi intors acasica in Belgia.
Am ajuns duminica la miezul noptii in Bucuresti si de data asta spre deosebire de alte dati, m-am bucurat din inima sa-mi revad Bucurestiul atat de familiar cu tot cu gropile lui si plin de praf asa cum zicea si Andreea. Spun ca m-am bucurat pentru ca de obicei ma simteam destul de stresata cand ajungeam in Bucuresti. Plus ca am zis ca nu vreau sa mai conduc in Bucuresti pentru ca imi cauzeaza prea mari dureri de cap, insa cand am trecut la volan si am inceput sa fac slalomuri printre masini m-am simtit in elementul meu, aici chiar ca nu-i plictiseala la condus nenica
Din fericire totul a mers ca pe roate de data asta , am reusit sa solicit un nou pasaport la urgente pe care il voi avea vineri, iar in legatura cu pregatirile pentru nunta si astea par sa decurga foarte bine Am prins aici o vreme superba superba. Cum mai este vremea in Belgia?

Tania imi pare rau ca sotul tau a plecat exact in aceeasi perioada ca si mine, insa lasa ca iesim noi la o plimbare prin Mechelen cand ma intorc By the way sa stii ca ma intereseaza cu adevarat inscrierea in clubul ala de tenis. Imi poti da si mie niste informatii te rog frumos?

Oana mamica mi-e dor de tine, iti multumesc ca le-ai scris fetelor despre mine

Disperata cununia reli
o vom avea pe 26 august. Dar ziua asta se apropie cu pasi mici si repezi si maine poimaine ma si vad miresica Tu ce mai faci? V-ati mai obisnuit cu ideea? Sotul tau si-a mai revenit dupa pierderea suferita?

Miri_mik
m-a emotionat povestirea ta in legatura cu a doua nastere a lui Bubu ca de alfel si poza aia cu voi 2. Ti se citeste fericirea in ochi ce mai face Bubu? Creste creste?

Andreea cand ma intorc in Belgia poate ne intalnim si noi, ce zici?

Anne am descoperit intamplator pozele tale. Ma bucur sa te cunosc macar din poze, daca aievea ba Sa va traiasca pustiul si sa fiti fericiti impreuna forever

In legatura cu crima aceea rasista din Antwerpen... Tja ce pot spune? Doar ca a fost foarte nedrept si foarte trist. Ca ma doare inima cand ma gandesc ca 2 copii nevinovati, atat aupairul cat si copilasul, au murit intr-un mod atat de fara sens. Auzi sa ajungi sa iti fie frica sa mai iesi in parc cu copilul tau...

Va pup cu drag si s-auzim numai de bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by stralucitor1

Carmen, multumesc mult am sa te intreb daca nu pricep, esti foarte draguta..sa iti spun sincer am posibilitatea sa ma mut da' parca sunt "innamorata" rau de Italia,imi place aici m-am obisnuit etc....pina una alta vad olandeza/flamanda ca pe un hobby, stii cum este cind te trezesti ca ti-ar placea sa faci ceva mai fistichiu decit de obicei...si daca o fi sa ma mut cu arme si bagaje, cu atit mai bine...(sau ploua cam mult pe la voi...?glumesc...adevarul e ca sunt un pic nehotarata)

Numai bine tuturor,

Cristina

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Cu multa placere Cristina, hai ca tie uitasem sa iti raspund Sa inteleg ca esti un pic nehotarata in privinta mutarii in Belgia? Deci este posibil sa te muti nu?
INtr-adevar ploua cam mult, da` te obisnuiesti si cu asta la un moment dat

Te pup si bafta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Ce mai faceti?
Eu am fost tare trista aseara(mai sunt si acum un pic)pt. ca al meu a venit cu "bad news". Ieri dimineata a remarcat ca i-au spart masina si i-au furat ochelarii de soare si banii. Ametitul de al meu si-a uitat banii, da, in masina...si destui...aseara cand am aflat imi venea sa urlu nu alta, acum m-am mai calmat, am facut terapie m-am tuns( si-asa vroiam sa merg demult sa o fac) si vestea buna e ca-mi place mult cum imi sta...asta ma ajuta sa trec mai departe, sa ma simt mai bine si sa gandesc iarasi pozitiv...
Am fost sa ma plimb prin parc, am facut pozici, e soare afara si cald iarasi, imi da o stare mai buna...
Fetele care plecati in tara va doresc vacanta placuta, enjoy!!! Ce-as mai vrea si eu sa plec....cred ca mergem de-abia in august, sa vedem...

Va pup fete dragi si va doresc o sapt. frumoasa,

PS: Pozici cu mine: http://community.webshots.com/user/bubulinatje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri-mik Bubu tau e tare dulce, sta deja in poponeata...creste, creste...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sunt super pozele cu Bubu. Sa-ti traiasca si sa creasca mare. Cand te vad cu el cat esti de fericita imi vine si mie chef de dar din cauza scolii mai astept macar pana la sfrsitul anului viitor.

VA pupic.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna fetelor dragutelot,

Oana draga, multumesc
Disperata, sa fii tare in continuare. Sunt sigura ca vei depasi, cu timpul, momentele astea mai grele. Noi santem alaturi de tine-virtual, spiritual iar daca e nevoie ne si materializam.
Miri-Mik, Bubutul tau e un dragalas si se mai face... iar mamica lui e pe masura.
Scumpi, sa stii ca imi place, arata f. bine ce vad eu acolo.... In ceea ce ma priveste, inca mai stau si cuget, din lipsa de inspiratie si de...timp. Dar poate voi lua taurul de coarne si o voi face si eu sambata asta... Iar printre altele, apropo de "istetime", ieri si eu am fost f suparata...pe mine ptr ca vad ca mi-am facut un obicei din a plati anumite facturi de doua ori. Mi se intampla deja a doua oara, si pe undeva ar trebui sa mi se aprinda beculetul. Acum trebuie sa astept pana cei de la banca imi vor vira banii inapoi. Unde nu-i cap, vai de picioare, parca asa se zice, nu?
Ei hai ca va las si va promit ca data viitoare ma voi lauda cu ceva....de laudat.
Pupici la toata lumea si o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare fete!
Ce faceti?Vad ca scrieti, nu gluma:)Io mi-s bine in perfecta stare, tocmai am venit de la urcat pe pereti la propriu, am fost cu copchii sa ne relaxam la wallclimbing si a fost tare dragutz verme misto, copchii atarnati pe franghii la 3 metri deaspupra, io mi-am prins pantalonul intr-o clama din aia in perete sau cum s-o chema de a trebuit sa urce altu dupa mine sa ma scoata de acolo ca ramasesem atarnata ca fraiera da a fost cool cum zice romanu
Carmen pai bine mai baby cum sa nu dau eu vesti despre tine...sa iti incarci bateriile cu bucuresti si cand vii sa stam la taclale despre lucruri placute din bucuresti. zmuaaaaaahhhhhhh!!!
Disoerata merci pt stii tu ce vezi ca ti-am scris un mail sa vedem cum facem
Scumpi(daniela)super iti sta asa tunsa foarte sincer imi place si tunsoarea si culoarea!misto poze:)
Miri-mik cel mic e super dulce, ce ochi misto are va face cuceriri cu ochii aia peste 20 de ani sau chiar mai devreme:)imi place mult poza aceea in care sunteti amandoi
Bepii, singurica??Nu am timp ca altfel veneam sa ...iti vad florile macar:)
Va pupic acu ma duc la ale mele
moaaaa!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare fetelor, dati-mi voie sa ma impaunez, bubu e cel mai cel. imi vine sa-l mananc. si cel mai tare si mai tare de prin 5 mai incoace. sunt convinsa ca pseudo-nasterea a avut un efect puternic asupra instinctului matern;da nici n-as avea cum sa nu-l iubesc ca e un cuminte si un scump; de mancat mananca, de dormit noaptea doarme, se mai uita si la televizor! ce mai...un scump!

acu, drept sa va spun, eu sunt franta. a fost soacra in vizita, si cu toate ca e bine intentionata si-l iubeste pe bubu ca pe ochii din cap, de cate ori vine in vizita se lasa cu maraiala si cu un cap patrat al carei nefericita posesoare sunt. m-ar bate dumnezeu sa spun ca e rea sau ca nu ma iubeste, dar uneori, pe bune, e prea mult...asa ca in noaptea asta ne culcam devreme. inca sunt necajita pentru scoala, si mi-e ciuda, da o sa treaca:(

as vrea sa va raspund la toate personal dar azi nu ma simt in stare, dar tare ma bucur ca sunteti pe aici. mi-am facut program seara sa va citesc in timp ce sotul meu se uita la film si ma intreaba: ti-au mai scris fetele?:))) forumul a devenit deja interes de familie:))

hai ca va pupez, si va doresc sa fiti bine si fericite fiecare prin coltisorul ei:)
pusici

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput