Fetele din Belgia (7)

Fetele din Belgia (7) | Autor: carmita_baby

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57396&whichpage=1" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830&whichpage=1" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74115" target="_blank">6

faceti cunostinta cu:

Oanademunck -> Bucuresti/Asse - 4.04.1978/berbec - psiholog
Miri_mik -> Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur - profa de engleza/mamik de Bruno -28.02.2006
Danyelana -> Buzau/Louvain la Neuve -23.07.1978 /leu - studenta
Andreea23 -> Constanta/ Ninove - 18.09.1981/fecioara - mamik de Elenca
Scumpi -> Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta
Anneoprea -> Bucuresti/ Bruxelles - 4.10.1973/balanta - mamik de Evan - 4.10.2004
Carmita_baby -> Bucuresti/Antwerpen - 8.10.1980/balanta - 'mamik' de motanik Mello - miresik
Disperata -> Constanta / Bruxelles - 21.10/balanta - mamik de Andru - 6 ani si jumatate
Bepii -> Mangalia / Mechelen - 7.11.1960/scorpion - secretara - mamik tanara cu un baiat de 25 ani + 3 motanei
Mieke -> Bucuresti/Kortrijk - secretara - mamik de 1 bbca- 15 luni
Danuta-bel -> Piatra Neamt/Antwerpen - 1978
Simone_be -> Sfantu Gheorghe/Bruxelles - 1980 - market researcher&analyst - miresik
Nora -> Bruxelles - mamik de 2 baietei : Victor si Andrei - 7 si 5 ani
Valer_01
Country_girl

Cum Disperata este in tara, m-am gandit sa preiau eu stafeta si sa deschid un nou topic, unde sa ne putem conversa in continuare

Mello motanelul iubit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele fete, bine v-am regasit la capitolul 7 !!!
Ieri dimineata m-am apucat de-am scris ca de obicei adica o gramada si dupa ce am trimis mesajul am constatat ca nu fusesem logata si prin urmare mesajul s-a pierdut undeva in eter.... am tras o injuratura si am renuntat sa mai scriu pt ca aveam altele pe cap. In fine, azi am avut iar o zi tare incarcata dar vad ca nu s-au intamplat prea multe pe forumul nostru.
Nina, am vazut pozele cu strumphii tai si vreau sa-ti spun ca sunt o dulceata de copii. Frumosi foc !!! Sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor. Sa ne dai un semn de viata cand te vei linisti cu mutatul in Brussel.
Deya, asa cum parca am mai spus (sau poate am vrut sa spun) poate ne dai niste detalii depsre ceea ce ve-ti face voi acolo si cand. As vrea sa vin si eu la acel festival.
Simona si Carmen, aveti dreptate cu obiceiurile belgienilor cand e vorba de nunti. Astia nu prea stiu sa se distreze si cand e vorba de imbracat.......parca se duc la piata Eu imi amintesc de nunta mea unde au fost ce e drept cateva femei f elegante dar jumatate din ele erau imbracte casual adica in blugi, bluzoane si pantofi sport. Am fost socata si mentalitatea mea romanesca imi spunea ca asta e jignire; cum adica sa vi la nunta mea imbracata in halul asta.....In fine, am trecut peste asta pt ca erau fete de treaba si ne-am distrat pe cinste. Toata lumea a recunoscut ca asa distractie ca la nunta noastra mai rar. Intructoarea mea de tenis care ne e si prietena a venit in treining si in zori era pulbere de beata. De fapt toti au plecat beti. Uneori ma uit pe poze si ma amuz cand vad ce lume pestrita era la nunta mea.
Fetelor, mie mi-e dor de prezenta Disperatei. Abia astept s-o vad inapoi pe forum.
Eu deja am intrat in febra pregatirilor pt ca sapt viitoare, vineri vor veni parintii mei. Abia astept.
Vreau sa multumesc fetelor care m-au felicitat pt nepotelul meu iar despre socru-miu, strea lui e asa si asa, doctorul a spus ca poate muri saptamana viitoare sau peste un an. Dar din spital nu va mai iesi.
Cam atat deocamdata, o sa revin curand. Pana atunci va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete!
Pe mine ma scuzati ca eu de obicei mananc litere pt ca in general nu prea imi place sa stau sa corectez la calc ceea ce scriu:)
Si mie imi lipseste disperata si imi lipsesc de asemenea si celelate fete atunci cand nu scriu prea des din lipsa de timp sau din prezenta de bebelusi (ce as mai vrea si eu unul..)etc
Azi am avut iar zi incarcata dar m-am bucurat cand azi la sfarsit de program am fost invitati cu toti colegii la un barbeq organizat de seful meu in iunie. Eu trebuia sa lucrez toata ziua ziua aceea insa colegii mei au zis ca nici nu vor sa auda ca eu sa nu pot veni asa ca sefull meu a aranjat imediat si voi fi libera si ziua aceea si cea care va urma. Prin urmare declar publiuc ca imi iubesc toti colegii mei flamanzi!!!Nu aveti voi de unde esti cat am plans eu la inceput si cat am tras ca nu intelegeam o iota din ce vorbeau aia in jurul meu si daca vb acum destul de mult de serviciu este pt ca acum imi place ceea ce fac si ma duc cu drag.
Si ca sa imi descar eu fericirile pe aici ca de aia suntem prieteni nu(si la bune si la rele)azi am primit tiketele si sambata viitoare plecam dupa un an juma de maritat in luna de miere:))))Ce sa mai o fericire pe capul meu, abia astept. Va promit si poze dragutze.
Bepii, imi pare rau de socrul tau in ultimul timp am tot auzit in jurul meu de persoane care au decedat sau care sufera...Mi-a placut descrierea ta referitor la cum se imbraca astia la nunti!
Hai ca va pupic acu ma duc la somnica
see ya!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetelor!
In primul rand Disperata imi pare foarte rau de necazul prin care treceti!Sincere condoleante!

Carmen si Oana,va multumesc tare mult pt telefon.Sunteti niste dragute si sper sa ne intalnim cat mai curand...

Bepii,chiar daca un pic mai tarziu...sa-ti traiasca nepotelul!

Cat despre nuntile astora....oribile!In afara faptului ca sunt imbracati ca la piata,nu acorda o importanta foarte mare evenimentului in sine...pt ei e o seara in plus la restaurant..sau cam asa ceva..

Acum va pupacesc ca ma duc la culcarica si promit sa intru cel putin la fel de des ca si inainte(acum am avut ceva problemute cu cea mica,iar seara cadeam franta si eu si mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetele Iaca m-am hotarat si eu sa ma apuc de scris povesti nemuritoare pe DC la aproape 3 dimineata De fapt nu am chiar asa de mult de povestit.
Ma duc duminica asta in Romania pentru 10 zile si sincer nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Stiu cu siguranta ca cineva de aici ma va 'injura' un pic cu ocazia asta. Lasa mamica ca iti va trece cand vei ajunge in Sicilia
Tania mi s-a intamplat si mie faza cu pierdutul mesajului din motive de nelogare, nu e asa ca e frustrant rau?
ma bucur ca vin ai tai parinti curand sper sa le fie usor sa ajunga la tine!
Andreea si noi ne-am bucurat sa-ti auzim glasciorul Ce fel de probleme ati avut cu Elenca?

Ma opresc aici cu povestitul ca baiatul meu (a se citi sotul) ma indeamna la somnic.
Va pup pe toate si cand mai aveti un pic timp mai dati si voi un semn de viata

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fetelor,
Deci Oana si Carmen o sa plecati in curand.....nu pot decat sa ma bucur pt voi dar in acelasi timp sa stiti ca o sa-mi fie tare dor de voi....
Oana, am inteles ca pleci in Sicilia...wow, mooi. Va doresc o luna de miere super frumoasa si desigur te astept cu pozici. Dar pana atunci mai tinem leagatura, nu?
Carmen, iar tu draguto pleci in tara.....stiu, este destul de alergat dar incearca sa iei partea buna a lucrurilor si anume ca o sa-ti vezi rudele si prietenii apropiati.
Andreea, sper ca nu a fost ceva prea grav cu Elenca ta scumpa. Sper sa te vedem aici mai des pe viitor.
La fel si cu celelalte fete, va duc lipsa sa stiti. Deci va astept pe forum.
Acum plec sa incep o zi super incarcata care probabil va tine pana spre miezul noptii avand in vedere ca ziua se termina cu tenisul.
Va pup pe toate si va doresc o zi plina de soare si bucurii.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna dimineata fetele

Nici eu nu am mai scris de cam multisor si din lipsa de timp si pt. ca nu prea am avut ce sa scriu...dar v-am citit mereu...
Zilele acestea am mers la inot si la fitness si prin oras la cumparaturi...vremea este asa de frumoasa ca e pacat sa stau in casa...
Azi vreau sa ma apuc de curatenie si mai tarziu am iar program de inot...ma simt tare bine dupa ce ma balacesc...

Va pup fete dragi si va doresc o zi cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Buna, fetelor!

scuzati-ma ca dau buzna!! de curind am inceput sa caut cursuri de flamanda si nu am prea gasit cine stie ce...daca ma puteti ajuta cu niste linkuri sau daca aveti cursuri ce pot fi trimise pe mail, va multumesc din suflet!

Cristina

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ziua buna tuturor

M-am trezit si eu acum cu chiu cu vai din motive zgomot infernal, ce-or construi astia pe aici fratilor ca de la 8 dimineata o tin tot asa in reprize Gata acum ca mi-am varsat oful sa trec la lucruri mai importante

Tania si mie imi va fi dor de voi. Sincer de cate ori duc in Romania sunt si bucuroasa, dar si stresata. Si cred ca nu sunt singura care simte asa. Cand ma intorc din Romania te scot la un cico in Mechelen

Oana surioara sper sa ai parte de cea mai minunata vreme in luna de miere si sa va simtiti ca in paradis

Cristina tu ai vrea sa inveti olandeza olandeza sau olandeza flamanda? Flamanda este un dialect al olandezei.
Eu am invatat olandeza in 6 luni, dar cu toate ca m-am dus la scoala mai mult a fost self study. Cartile folosite la curs sunt super bune, nu sunt foarte scumpe, nu imi mai aduc aminte precis cat au costat, da` ma pot interesa. Sunt foarte bine structurate, gramatica o inveti din text(deci nu e prea plictisitoare), au CD uri atasate(si in timp ce citesti poti auzi si repeta pronuntia). Iti garantez ca sunt super bune insa din cartile astea nu inveti flamanda ci olandeza pura.
Da-mi de stire daca te intereseaza si daca voi avea drum prin Olanda la ore mai rezonabile, ma voi duce sa arunc un ochi.
Uite aici cateva linkuri: http://taal.startpagina.nl/ , http://www.speakdutch.nl , http://www.taalthuis.com/eng/ldu.htm , http://www.leren.nl/rubriek/talen/nederlands/learn_dutch/ , http://www.learnonline.nl/english/theorie_en/theorie_01_en.html , http://www.lerenonline.nl/English (Nederlands voor anderstaligen inseamna Olandeza pentru cei ce vorbesc alte limbi, adica cu alte cuvinte straini, Nederlandsetaal = limba olandeza). Sper ca am fost cat de cat de ajutor. Daca mai vrei mai caut linkuri, doar da-mi de stire

Va pup si va urez o zi cat mai plina de voie buna

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetele!
Abia acum am terminat si eu in gradina!Desi am o gradina mititica,am muncit zi de zi....ca sa-mi pun fro' trei flori..
Cu cea mica a trebuit sa merg iar la spital sa-i ia sange pt un alt set de analize...ca la o saptamana dupa ce ne-am externat,s-au gandit ei,profesionistii lu' peste c-au uitat sa-i faca nu stiu ce analiza.. Si uite asa inca o zi de agitatie,plansete...etc,etc.
Carmen,distractie placuta in Ro....sau alergatura placuta!Cum ar fi mai indicat sa-ti urez?...Daca nu ma insel parca pleci sa-ti pui la punct ceva treburi pt nunta,nu?
Oana,ce n-as da si eu sa pot sa plec acu' in Italia!S-aveti o luna de miere ca-n povesti...chir de s-a lasat un pic asteptata!
Bepii tu practicai tenisul si in tara s-au de cand ai venit aici,ca-mi pare ca iubesti sportul asta!Mi-as dori si eu sa am timp sa merg la tenis....da' poate de la anu!
Va las acu ca maine tb sa ma trezesc devreme....de obicei pe la 5 jumate...atunci imi da printesa mea trezirea cand isi bea lapticul,dupa care ea doarme bine mersi pana la opt noua iar eu ma uit pe pereti ca nu pot sa mai adorm...

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete!
Ce mai faceti? Cum a fost ziua de azi?:)Caaaaaald, desigur!!
La mine a fost cat de cat ok da se putea si mai bine. Se pare ca un copil de la mine din grup aduce substantze ilicite si le da spre folosintza, bineinteles contra-cost altor copilasi 'inocenti'dornici de senzatii foarte tari. Daca se dovedeste a fi adevarat voi avea in grup doar 2 negri mititei yupy (dupa ce am inceput anul scolar cu 6-din care unu a zburat dupa ce mi-a bagat un coleg in spital doua saptamani cu brain damage, altul dupa ce a bagat de trei ori cutitul in acelasi coleg iar a treia -pe care o pot numi un adevarat cosmar pt ca nu va doresc sa intalnitzi niciodata o asemenea persoana in cate vieti veti avea-si-a luat linistita talpasitza si a disparut dupa ce a reusit efectiv sa ne terorizeze!
Si acum inapoi la lucruri mai dragutze
Draga Stralucitorulecum bine ti-a raspuns si Carmen flamanda este de fapt un fel de dialect de olandeza(este aceeasi diferentza ca intre romana si moldoveneasca, aceeasi gramatica, dar alt accent si cateva cuvinte care difera(fooooarte putine)). Asa ca daca nu prea gasesti cursuri de flamanda asta este pt ca limba este de fapt olandeza iar cursuri de olandeza se gasescDaca stii ceva germana vei invatza f repede:)
Andreea am vazut ca ai promis ca vei intra mai des ceea ce nu poate decat sa ne bucureSper ca data aviatoare sa ne si vedem nu doar sa ne auzim
Tania, da plecam, ne-am hotarat si eu si Carmen, si te parasim dar ne vom intoarce reloaded....sper:)Nu stiu de ce am o presimtire ca ne vor pierde astia bagajele de cateva noptzi asta visez(sau are legatura simplu cu plecarea???ma rog nu mai analizez ca e prea tarziu)
Eu plec intr-adevar in Sicilia, in sud de tot in Kamarina insa la plecare stam putin in Roma si la intoarcere cateva ore in Milano. Insa nu-s daca ma credeti insa as schimba cu drag cu Carmen sa ma pot duce in Romania acum (faceam zilele astea o socoteala, eu in ultimele 700 de zile-ultimii doi ani adica am fost in Romania fix 12 zile-cred ca de aia s-a si decis saraca mama sa ma caute pe intrenet si a ajuns sa citeasca pe aici- Asa-i mama???)By the way, scriam acu cateva zile ca fumez prea mult si la cateva ore dupa primesc measj de la mama-'oana, mama, termina te rog cu viciul asta al fumatului!'
Bine mama, promit ca ma opresc cu fumatu si ma apuc de :)
Scumpi, ca bine ziceai, nu ai mai intrat cam de multisor. Lafel si alte fete Miri_mik, Ana_oprea, cealalta Oana, Danyela, Nora, Valer, Mieke, Danutza si Simona_be si daca am uitat pe cineva sa intre sa imi zica.
Disperata, nu te-am uitat!!!
Am scris o groaza, ma duc acu sa ma plimb pe aici pe holuri sa vedem ce se mai intampla
Pe maine:)
Duuuiiii!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput