Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Astazi este Ziua Mamei si cu aceasta ocazie transmit tuturor mamicilor urari calduroase de bine, o zi minunata impreuna cu copilasii vostrii dragi, alaturi de care sa va simtiti mereu cele mai mandre si mai fericite mamici din lume...

Va si doresc tuturor o zi plina de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Dragi belgience prin adoptie,
va spune cava localitatea Moerbeke Waas?
Locuieste vreuna dintre voi prin apropiere? Este pe langa Gent!

Daca da,va spun apoi de ce intreb!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetele mele dragi,

Eu nu am mai intrat de mult sa scriu pt ca vineri am avut examen de drept administrativ si am avut mult de invatat. Sper sa-l fi reusit caci nu am de gand sa mai invat inca o data. Fetelor, iti vine sa innebunesti pe cat de mica e tara asta, pe atat de complicata. Regiuni, comunitati, parlamente peste parlamente, sa innebunesti nu alta. Acum ca v-am spus si voua ma simt mai bine.

Abia astept vacanta si poate vom merge in tara sa-mi vad familia.

V-am pupat pe toate.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor: sunteti tare dragute..... multumesc pentru consolare... oana , multumesc .... nu credeam ca o sa " divulgi" necazul nostru... al nu's catelea in tara asta.

cand eram in romania priveam o tara straina ca orice roman.... cu speranta.. cu idealuri , vise multe. mie mi s-au intamplat aici .. cat pentru tot restul vietii mele. si nu cred sa mai fi avut necazuri ca aici.

ma uit la sotul meu si vad atata tristete si durere..... ca nu stiu ce sa-i mai fac... e greu. e tare greu... am fost o saptamana in tara ... abia m-am intors.. si de obosita ce sunt nici nu pot sa adorm... plnasete, durere, cimitir..... cuvinte putine.. caci nu stii cum sa-i consolezi pe cei dragi.... si ce sa le spui ...

va las... ca-s tare trista... ! pupici si inca o data multam pentru condoleante..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Disperata ma bucur sa vad ca te-ai intors aici! Eu m-am gandit mereu la voi, in fiecare zi si ti-am dus lipsa aici! Mi-as fi dorit sa te fi dus in tara ca sa iti reincarci bateriile, sa vezi marea, sa iti vezi orasul si sa respiri aerul sfarsitului de primavara in tara noastra. Viata isi croieste altfel drumul decat ne-am dori si suntem obligati uneori sa ii urmam traseul fara a ni se permite sa ripostam sau fara a tine cineva seama de ce ne-am dori noi. Insa si durerea are granitzele ei pentru ca, din pacate pe lumea asta aproape totul este trecator.La un moment durerea se sfarseste, se termina si lasa loc unor sentimente mai bune, de optimism, de bucurie, sperantza si incredere.
Nu da vina pe tara, necazurile fac parte din viata, nimeni nu este scutit de necazuri si in spatele fiecarei din fetele care scrie aici se ascunde o poveste, un 'a fost data'.....fiecare avem sacul nostru cu necazuri si lacrimi, cu zile de disperare, neputintza, cu amintiri. Pastreaza in amintire zilele frumoase, pastreaza esentza din zilele negre, ridica fruntea si strange din dinti si du-ti povestea mai departe si nu uita ca povestile se termina frumos!
te imbratisez cu drag,
oana

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetele mele dragi

Disperata bine ai venit inapoi!E greu,e cumplit ceea ce ti s-a intamplat,dar nu uita ca tu trebuie sa fii puternica pt baietelul tau si pt sotul tau!El are nevoie de tine acum probabil mai mult ca oricand!

Oana,te admir enorm pt munca pe care o faci!!!Cred ca iti trebuie niste nervi si o rabdare de otel!!!

Carmen,trebuie sa fi foarte fericita ca mergi in Ro.Eu ador Bucurestiul,asa aglomerat,murdar,stresant si plin de gropi....Cateodatata mai incerc sa-i gasesc asemanari cu Bruxelul....dar totusi il prefer...Probabil ca nu sunt multe persoane care ma inteleg,dar eu iubesc acest oras,poate si pt ca acolo mi-am petrecut o mare parte din viata(17 ani)....Deci da-mi voie sa te invidiez un pic ca te duci acasa..

Bepii,ma cam ispitesti....noroc ca acum mi-e imposibil cu cea mica,dar de la anulcred ca nu mai stau pe ganduri.Poate chiar mai repede,cine stie..Poate ma inscriu si eu in grupa celor de patru ani,ca suntem cam pe acelasi nivel cred..

Danyelana,mult noroc...sper sa iei examenul!(sunt convinsa ca dr.adm al Belgiei nu se compara cu al nostru,dar in fac a fost printre preferatele mele)

Dragele mele va pup si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Imi pare bine ca te-ai intors printre noi Disperata dar in acelasi timp imi pare rau de necazul prin care treci. Asa cum spunea si Oana, intr-o zi durererea se va estompa si vei vedea soarele de dincolo de nori.

Andreea iti multumesc pt incurajari (dr.admin. nu pot sa-l sufar) si sper si eu sa iau exam.

Vroiam sa va intreb pe voi fetelor, ce parere aveti de rasismul care ia din ce in ce mai mare amploare in tara asta. Auzi sa iesi pe strada cu dorinta de a ucide cati mai mult staini. Trebuie facut ceva cu astfel de oameni. Voi ce credeti? Mai ales cele care locuiti in Flandra.

Va .
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: cuvintele tale sunt f frumoase... multumesc....
multumesc tuturor pentru primire... ce bine e ca va am... imi mai alinati din durere.. si iata si alt scop al acestui topic... ca eu vorbeam de altele... si din pacate ....
multumesc inca o data..

carmen.. cand pleci in romania? eu am nimerit numai ploaie in constanta.... mai putin ziua de inmormantare. insa in bucuresti duminica era o zi ff calda.. inabusitoare chiar...

danyelana : intentia ta de a ucide ma cam sperie! sper ca n-ai vorbit serioa... ca parca ziceai ca sotul tau e preot.. sau am inteles eu gresit!!! sau am devenit prea grava si tu glumeai... evident!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna fetelor dragutelor,
"Disperata" -Condoleante pentru socrul tau, santem alaturi de tine si de familie cu tot sufletul.
Urez (ptr ieri) "LA MULTI ANI" tuturor mamicilor de pe acest forum si nu numai, le doresc sa fie iubitoare, devotate in continuare cu copiii lor, si sa nu uite nici o clipa cat de norocoase sant ptr faptul ca sant mamici.Printre altele, eram datoare cu niste raspunsuri despre mine ptr curiozitatea unora dintre voi. Prietenii apropiati imi spun Ror, 13/12/1969, din Bucuresti. In 2000 m-am casatorit cu un belgian, acesta fiind si motivul venirii mele aici. Lucrurile nu au mers tocmai bine intre noi, asa ca, in 2004 am finalizat relatia cu un divort. Din septembrie 2002 locuiesc in Antwerp si in tot acest timp am re-invatat sa fiu independenta. Viata mea e simpla, se imparte intre servici, casa si familia ramasa in tara, iar cand timul imi permite incerc sa ma mai socializez un pic .Cam atat ptr inceput, caci ce-i prea mult strica.
Va pup si va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Tot eu sunt. Sa nu va mirati daca dati peste acelasi mesaj, ca topic nou, in "calatoriile sufletului". Am fost mai nestiutoare si am postat mesajul gresit. Noroc cu Scumpi ca m-a indrumat, si uite asa, am ajuns la destinatie dupa ceva efort depus...
Vacanta placuta celor care au ocazia de a pleca pe ici pe colo
Ror

Mergi la inceput