Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 25
miri_mik spune:
fetelor, eu nus tiu ce e cu site-ul asta, da numa nu da domnu sa pot scrie si eu "normal" intr-o zi. ori nus e icnarca, ori nu va gasesc, ori imi zice ca n-am pus parola
si uite asa ma enervez de x ori inainte sa apuc sa spun si eu ceva! si iaca, acu nu mai stiu de fapt ce vroiam sa spun de atata indignare:)
acu ca e vacanta, cand se mai pune de-o reuniune la bruxel? da nu weekendu asta ca mergem la mare cu bubu cu tot, hihihi, da asa as avea si eu motiv sa-i zic lu domnu sot sa ma duca in centru. altfel toate cele le facem in piticul asta de vilvoorde si ma paste depresia.
asa, si maggy, daca vrei o scoala de franceza de vara eficienta pt fiica ta - sper ca nu vb aiurea - iti recomand CPAB de la toison d'or, stii tu, galeria , porte de namur. eu cu ei am facut si spun cu mana pe inima ca sunt buni. si pt flamanda m-as fi dus tot acolo da m-am enervat eu pe ceid e la directiune asa ca acu cred ca o sa merg aici peste pod:) la cvo, da nu ma puneti sa scriu desfasurat. voi stiti ceva despre astia?
pupici si fug la bubu ca plange foc de sacait:)
miri_mik, fericit mamik
danyelana spune:
Salutare fetelor,
Maggy bine ai venit printre noi si insanatosire grabnica. Inteleg ca tu esti nascuta pe 22 iulie (eu pe 23).
Mai am putin si termin cu examenele (maine am ultimul) si apoi vreau sa ma odihnesc ca de catva timp ma culc numai pe la 2-3 am. Multumesc fetelor care s-au gandit la mine pt exam si . Disperata pt tine cu dedicatie si si "bun venit" parintilor tai.
Azi am primit o veste destul de trista care m-a intristat tare mult, bunica din partea mamei a murit ieri seara.
Eu plec in tara abia vinerea viitoare asa ca nu o voi putea conduce pe ultimul drum dar macar ma voi ruga pt sufletul ei.
Va las acum si pupici la fete si la bebei.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
danyelana : succes la examnen ,, ce bine ca le termini, asa poate ca te vom cunoaste si pe tine! imi pare tare rau ca nu vei fi alaturi de cei dragi tie in astfel de momente, stiu cum e din proprie experienta, din pacate, condoleante,
nora: eu habar nu am de fetitele acelea. au fost omorate? de cine Doamne iarta-ma?
ce faceti fetelor de nu mai intrati pe acilea? mie-mi pica ochi-n gura,, dar tot am intrat sa vaz ce mai ziceti!
oana: te-ai inzdravenit ? sper din toata inima! sanatate multa
miri_mik: distractie placuta la mare, mergeti la oostende sau unde?
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
danyelana, condoleante. cum le-am spus si celorlalte fete cand au trecut prin durerea mortii cuiva drag, curaj, timpul va alina durerile. si bafta la examne:)
disperata, la blankenberge mergem. cica s-a dat sotul de 3 ori peste cap sa gasim cazare, ca, zice-se, se anunta 30 de grade in weekend; abia astept sa-l pun pe bubu sub umbrelutsa numai in pampers si sa-i prezint malul marii:)) paote il obosim destul incat s auite de obiceiul de a se trezi de doua ori pe noapte:) ca ma termina chestia asta.
nora, eu n-am urmarit de la inceput povestea>. stiu doar ca erau doua fetite care se jucau undeva pe strada noaptea la 1 in timp ce mama era la ceva chef. poate informatia mea nu e exacta, dar nu inteleg ce om poate comite o asemenea crima. cu ce, doamne iarta-ma,au gresit fetitele astea ca sa sfarseasca in mainile unui astfel de gunoi de om? :(
oaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa! te-ai ascuns sub plapumi ca nu te mai vede omul cu zilele? raceala raceala, da deja e prea mult:) te alinti! glumesc, da ne lipsesti definitiv si iremediabil:)
bepii? andreea? carmen? fetele? pe udne umblati banditelor ca nu semnati condica?:)
puuuuuuuuupici
miri_mik, fericit mamik
Nora spune:
Fetelor, legat de fetitele ucise: nici eu nu am urmarit toata povestea in detaliu pentru ca e prea dureros. Dar verificam in fiecare zi pe skynet in speranta ca le vor gasi...Daca vreti mai multe detalii, puteti cauta aici:
http://misc.skynet.be/index.html?l1=actuality&l2=today&l3=all&a=search_res&a=search_res&query_lang=lang_fr&go_search=Go&keywords=Stacy%20et%20Nathalie
sau: http://www.lesoir.be/actualite/belgique/2006/06/29/article_autopsies_terminees_oud_reentendu.shtml
Danyelana, condoleante si de la noi, Dumnezeu s-o odihneasca .
Nora
Bepii spune:
Salutare fetele,
Am cam tras chiulul recunosc dar sa stti ca v-am citit asa printre picaturi .
Nora, la multi ani pt Victoras, sa va traiasca si sa creasca in liniste si pace alaturi de cei dragi . De asemenea va doresc un concediu super frumos in Spania.
Oana, ce mai faci draguta? Esti mai bine? Imi pare rau ca esti bolnavioara si sper ca intre timp te-ai mai refacut. Iti simt lipsa pe net, sa sti si nu numai
Disperata, ce-ti mai fac parintii, se simt bine aici, le place? Eu imi amintesc de parintii mei cand au venit aici si i-am dus prin Belgia ce se mai minunau din orice. Pt ei a fost o experienta unica avand in vedere ca a fost prima lor iesire din tara.
Maggy, ca bine ai zis despre accidentul tau ca "mai bine nu reusea nimeni". Ai patit toate alea saracuta de tine. Acum esti mai bine? Sper sa te refaci cat de curand ca sa fi in forma cand va ve-ti muta. Apropo, unde va ve-ti muta, tot in Leuven?
Daniela, Imi pare rau pt bunica ta si Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Condoleantele mele. Hai ca ai ajuns pe ultima suta de metri la examene. Multa bafta pt examenul de maine.
Miri_mik, iti doresc weekend placut la mare. E o alegere f buna pt acest weekend pt ca se prevede mare caldura. Sa-i faci poze lui Bubu la plaja ca sa-l vedem si noi . Iar in ceea ce priveste o intalnire la Brussel, mi-ar placea sa ne vedem. Hai ca mai vorbim in cursul saptamani ce vine, poate vine si alte motzate.
Carmita, azi ne vedem la tenis draguta. Abia astept sa te vad.
Ieri am primit un telefon de la CVO scoala unde am studiat nederlands si m-au invitat la ceremonia de sfarsit de an ca sa-mi inmaneze diploma de absolvire. Ce onoare !!! Abia astept sa merg.
Gata acum va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie adica numai bine.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
miri_mik spune:
bepii, va sa zica ai absolvit CVO. eu ma apuc in toamna. poti sa-mi dai cateva detalii, la ce sa ma astept sau cat e de horror, te rog frumos:)) glumesc, dar chiar m-ar interesa sa stiu cu ce se mananca.cam ce program au si cat ma costa. v-am zis ca la primarie aici in vilvoorde daca nu le vorbesti in flamanda iti pun direct o hartiuta cu informatii despre unde poti gasi cursuri de limba si-ti vorbesc politicos: stiu franceza dar politica e sa se raspunda in flamanda:) asa ca fara sot sunt pierduta:)
promit sa fac poze cu gaga si ne mai vedem si maine:) inainte de plecare
miri_mik, fericit mamik
ror spune:
Buna seara fetelor,
Maggy_Iti urez bine ai venit printre noi, cu intarziere ce-i drept, si insanatosire grabnica.
Danyelana_ Condoleante ptr bunica, este drumul pe care o sa-l urmam fiecare mai devreme sau mai tarziu, dar stiu cat e de greu sa ne despartim de cei apropiati si dragi noua. Sper totusi sa ai o vacanta frumoasa, sa te odihnesti si sa te si distrezi.
Miri_mik_ weekend placut, sa veniti bronzati si frumosi de la mare. Iar lui Bubu, cel cu ochisori albastri, sa-i faceti multe poze haioase, sa le puneti pe net ca sa ne bucuram si noi.
Oana_sper ca raceala e pe duca, daca nu, da-i cu siropel, ca la mine numai asa merge
Disperata_ Anul 2002 a fost important pentru mine, deoarece atunci mi-am proclamat independenta. Iar sfarsitul anului respectiv l-am petrecut alaturi de prieteni dragi mie, din Bucuresti, pe care ii am de ceva ani. Eu sper ca la anul vor veni din nou, chiar daca spatiul nu-mi prea permite. O sa-mi aduca aminte de alte vremuri, cand mergeam la munte sau la mare, pe bani putini, dormeam cate 3, 4 intr-o camera si ne distram pe cinste.
Ma bucur ca ai parintii langa tine (asta-i oful meu cel mare_sa o am pe mama langa mine)si sper sa-i faci sa se simta cat mai bine.
Bepii, Carmen, Scumpi si celorlalte fete...pupici mici si multi
Fetelor, in sfarsit am reusit, cam dupa o luna de zile, sa ma vad cu vecinutele mele de pe palier, care vedeti voi, sunt tot din Romania, din frumoasa Transilvanie. Santem atat de aproape, doar un perete ne desparte. Sunt fete dragute si haioase. Am schimbat impresii, am stat la povesti, a fost placut si sper sa ne vedem mai des.
Dragilor, va pup pe toate si va doresc deja weekend placut!!!
Ror
ror spune:
Ar fi trebuit sa inchei cu dragelor si nu dragilor, dar voi o sa ma scuzati ptr micile mele scapari, pe ici pe colo
Bepii spune:
Hello fetele,
Miri_mik, eu am absolvit CVO in primavara si am facut toate modulele. Ultimul modul este 4.2. Nu stiu cum este in Vilvoorde aceasta scoala dar aici in Mechelen este de calitate. Eu am fost foarte multumita de profesori si de program.
Deci sunt 3 feluri de cursuri: unul intensiv adica 4 zile pe saptamana (cu exceptia zilei de miercuri) dimineata de la 9 la 12, apoi acelasi curs este si dupa amiaza de la ora 13 si mai este unul de seara de la ora 19 dar de 2 ori pe saptamana si e in general pt cei care lucreaza si nu pot veni in cursul zilei. Materia este aceeasi la cele 3 cursuri dar la cel de seara normal ca se parcurge mai lent. Taxa e de 60 eur pe modul care dureaza 2 luni. Mie mi-a placut foarte mult la scoala pt ca am intrat in contact cu multe persoane venite din toate colturile lumii, am aflat multe despre viata fiecaruia si mi-am facut si prieteni. Profesorii sunt niste draguti si le place ceea ce fac. In general este o atmosfera placuta la scoala ca-mi aducea aminte de vremurile de demult apuse cand mergeam la scoala in Romania. Consider ca si la Vilvoorde este la fel. Acum deja e vacanta si cursurile vor reincepe in septembrie. Iti doresc multa bafta si pana in septembrie ai destul timp sa iei o hotarare in ceea ce priveste orarul care vrei sa-l urmezi.
Dar pana atunci mai vorbim, desigur.
Acum va pup pe toate si iarasi va doresc din inima un weekend pe cinste.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.