Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

me voila!
am adus cu mine atata soare si atatia pupici ca nu-mi mai incap prin geamantane, asa ca ma grabesc sa vi-i plasez in fata usii sa se lipeasca pe unde vreti voi!
bine v-am gasit gagici! greu, al naibii de greu ca astia de la dc s-au gandit ei asa, inteligent, sa schimbe culcusul nostru si barul cu barfe taman la dreaq in praznic. imi trebuira doua zile si un mesaj prive lui disperata sa ma dumiresc in roza mea ignoranta:) si nu e sigur ca nimeresc si a doua oara, asa ca las laptopu' deschis sa fiu sigura ca nu va teleportati din nou ca in star trek!
sa va pun in doo cuvinte ca v-am spioçnat doua saptamani. cica m-am dus la baia mare sa uit pe vecid e belgia - pe 14 zile, si ma trezesc ca primul lucru a fost sa verific ce mai e nou pe la voi. n-am masgalit nik ca de atata oboseala seara nu dadeam rand sa ma trantesc in pat, si unde mai puneti ca stateam cu bubu in camera... asa incat la cea mai mica chitsaiala deschideam ochii cat cepele si-mi trebuiau vreo doo minute bune pana ma dumiream cine racneste in patut:) una peste alta, a fost frumos, mai putin mizeria, rautatea si alte cateva treburi de care cica "fitoasa" cum sunt uitasem. ca deh, "am uitat de unde am plecat" si prin urmare trebuia s amis e para natural ca la transport din buc la brux mi-au nenorocit caruciorul lui bubu sau ca la un schimb valutar de 200 de euro mi-au incasat 800 de mii comision pe motiv ca e fix treaba mea daca n-ampriceput afisajul - nu ma mai gandesc ca iar incepe sa miroase a lapte ars dupa mine si bubu bea iar adrenalina la litru saracu:)
s-apoi, iaca, m-am intors la ploaia belgiana care ajuta sa creasca frunza de morcov, ploua-u-ar vina, si la supa de congelate - ca cine dreaq sa stea sa moseasca o supa calumea:)
pana una alta, pun poze, asta daca nu am iar oareshce surprize pe site si-mi spune ca tre sa le postez in cuca macaii:))
in plus, disperato, cu toate ca ai fost explicita in pm, de emotie si spaipm n-am citit cum trebuiau indicatiile tale si bineinteles ca am panicat inca de vreo doau ori inainte sa ma dumiresc ca de fapt sunt isteric fara vina:))) dar din natura:)
va pupizez si sa stiti ca mi-a fost al naibii de dor de voi!
muuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine ne-am regasit la casa noua,
Drept sa spun parca mi se pare cam de-andoaselea unde ne aflam acum, parca tot mai bine ne era inainte, fiecare stia sigur unde sa ne caute, acum ne trebuie ceva timp pana ne dumirim mai ales ca in cateva zile ne-a mutat de 3 ori. Dar cine sunt eu sa judec, nu?
Miri-mik, bine ai revenit acasa. Te asteptam cu toatele sa vi inapoi si sa ne delectezi cu stilul tau de a scrie. Ma bucur ca esti iar printre noi si mai ales ca n-ai rezistat tentatiei si tot ne-ai citit in vacanta. Inseamna ca si tu ai devenit dependenta . Am vazut noile poze cu Bubu, si trebuie sa recunosc ca intre timp a mai crescut si ca se face din ce in ce mai frumos. E o bombonica de baiat!Sa va traiasca.
Disperata, cred ca esti o fericita si ma bucur sincer pt tine ca ii ai aproape pe parintii tai. Le doresc din toata inima o sedere placuta in Belgia. Acum stiu ca vei fi mai ocupata cu musafirii dar macar un salut acolo spre ca tot ne vei da.
Maggy, cum te mai simti, esti mai bine cu piciorul?
Oana, hai draguta mai zi ceva despre tine. Cum ai petrecut weekendul?
Hey Antwerpen: Carmen, Daniela, Ror voi ce mai faceti? Fruntea sus ca de miercuri se va indrepta vremea
Nora, tie ce-ti mai fac nazdravanii? cred ca deja au intrat in vacanta, nu?
N-am mai auzit nimic de Andreea, sper sa fie bine. La fel si celelelate fete.
Chiar ma intreb si eu: ce-o fi cu semnele alea de intrebare de pe lista cu fetele? Carmen, numai tu poti face modificarile de rigoare si sa adaogi noile venite.
Hai ca ma duc sa va duc film la tv.
Va pup si va doresc o saptamana plina de bucurii.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare!
Mei am o febra, tusesc, ma doare gatu, ma simt naspa ce sa mai!!Mi-am luat un kil de portocale se ma tratez naturist da parca vad ca raman pe masa ca dau misto (masa neagra, ele portocalii, da bine)
V-am cautat si aseara da probabil erati pe la odiseea sarcinii mutate ca nu era nici tipenie de belgiank pe aici.;;
Miri_mik bine aire- venit, pupici si sanatate la bubu si poate ni-l prezinti si noua si live nu doar asa virtual!!!!!
Restul fetelor pupici nu pot scrie mai mult ca nu mi-e bine da va las sa cititi ce am gasit eu aseara.
Asadar din categoria 'viitor de aur tzara noastra are'perle de la bac si capacitate 2005:)
'La Vulturi' :
Cand a intors capul Agripina a vazut cai cu cap de turc .
Mai tarziu veni si Agripina ca o oaie beata .
Ea ii zice copilului ca taci dragul mamei ca te pune mama la mamela unei capre .
Femeile ramaneau acasa in loc de barbatzi .
Paun Ozun a plecat cu 2-3 luni inainte de a se nashte .
Agripina il baga shi il acoperi pe Paun cu o capitza
Agripina se simtzea ca o vaca lovita intre coarne .
Agripina avea scheletele unei nebune si maruntaiele uscate , ea cazu moarta shi spuse ca nu mai pot .
Cristofel Columb a plecat în America unde s-a însurat cu o bastinoasa.

Metoda folosita de Ion pentru a pune mana pe pamantul Anei este insarcinarea
Geografie-scris:Scrie 5 orase importante din Ro;
-Bucureshti
-Iashi
-Timishoara
-Constantza
-Clujna-Poca
Anu' 2005 Oral Romana : Intrebarea Profesorului : De cine a fost scrisa romanul "Enigma Otiliei" ?
Eleveul : Exact de ea de Irina Otilia, ea ishi povesteste viatza exact cum a putut, ea chiar a mai apucat sa-shi povesteasca shi moartea ceea ce este fenomenal de interesant!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Salutare si de la noi.

Eu am mai scris un mesaj p-aici acum cateva zile da' vad ca s-a pierdut in negura schimbarilor.

Anyway, suntem ocupati pana la disperare cu casa noua, nu ne vedem capul de treburi si vineri plecam 2 saptamani in Spania! Si barbate-miu e iar la Paris...si Victor ne-a pus sa-i serbam ziua in avans ca-i frustrat ca s-a nascut in vacanta si "Andrei de ce sa primeasca daruri de la colegi si io nu". Asa ca-n loc de munca la casa am facut mare petrecere mare duminica cu 10 copchii in casa de-am crezut ca ne luam campii. Da' ne-am si distrat iar Victoras-dragalas a fost cel mai fericit copil de pe pamant. Si luni Bogdan a plecat la Paris si io cu casa, io cu bagajele (calcat, spalat, impachetat), io cu casa veche (si proprietarul care a inceput nu-s ce vizite...) si tot io (ati ghicit) cu copiii la sfarsit de scoala, serbari, reuniuni, etc, etc

Nu mai poooot, cine face schimb cu mine???

Da' plecam vineri (14 zile in Spania, langa Valencia, casuta cu piscina privata doar pentru noi 4, excursii, balaceala in mare si-n piscina, tolaneala la soare, bbq-uri) si le lasam pe toate balta 2 saptamani! Ca ne gasesc ele la intoarcere, no problem.

Oana, sanatate multa, Bepii, merci de intrebari, iata suntem bine, Miri-mik, bine ai revenit si tot asa, pupici tuturor si mai vorbim.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: ce rau imi pare! cum ai reusit sa racesti? dar sa stii ca portocalele nu-s bune pentru gat... dak te doare, sunt acide si-ti irita gatul... la fel ca toate citricele... ai nevoie de ceva? dar de cineva? ma ofer!

da, mai fetelor.... nici eu nu mai pot , is stresata,, ne tot muta ,ne tot.... ce puii mei ca azi am rasfoit nu's cate pagini si tot n-am dat de voi. cautam pe la zapauce,,, pe la roman si zalau.... ..

da acum ii bine.. si corect pe deasupra.... adiktelea tot in acelasi loc.. insa intr-alta marie cu alta palarie,, da-i corect k pe la pretini,,, era rau,, sunt acolo niscaiva topicuri de n-ai loc nicicum,,,, cre'ca-s multe casnice... ce intre 2 feluri de mancare si-un "netoaiaj",,, mai dau o raita pe la ,, amici dintotdeauna .. n-aveam nici- o sansa,, sau poate doar pe pagina 10,, zilnic!

ce faceti? eu zilnic alerg cu ai mei sa-i duc prin toate locurile mai pikant de pitoresti,,,, sa se minuneye tot neamul cand se intorc in ro,,, le fac o gramada de poze,,,, sau mai bine zis gurilor lor ce le cad ... se mira de toate si de tot,,,
va pupic

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

pentru baietelul norei,,, sa creasca mare si sanatos!

eu fac schimb cu tine,, nu vrei? te muti intr-o casa noua si apoi pleci in spania,,, eu vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggy spune:

Salutare si la mai mareCredam ca am baut o bere si nu nimeream sa va gasesc...dar iote ca iar v-am nimerit si eu care dadeam vina pe "stela"!?
Nora nu dispera ca si eu mai am un pic pana ma mut cand ma gandesc parca ma apuca toate durerile..dar mai ai putin si vine vacanta cu de Spania..distractie placuta!!!
Oana nui de mirare ca ai racit cu vremea asta de...si cand te gandesti cat de cald e acasa(Ro)sper sa te faci bine cat de curand
Bepii multumesc de intrebare sunt mai binisor sa zicem si multumesc celui de sus ca am scapat numai cu atat.Probema nu este numai la un picior..deci am rupt osul de la "cotaitoare" piciorul stang ruptura de muschi laterala iar dreptul lucsatie ei ce zici?
Cred ca mai bine nu cred ca reusea nimeniDar nu-ti face probleme ca doar suntem romani.Vineri ma duc la control
Dsperata ce fericita trebuie sa fii!!!Ai familia langa tine si asta conteaza cel mai mult.
Fetelor am o intrebare!?!?Care aveti copii mai marisori pe aici?Nu prea sunt lamurita cu scolile astea pe aici..
Deci fata mea a terminat in Ro clasa 10 si aici nu ma prea pricep la ce colegiu sa o dau ca ea nu vrea sa piarda un an cu invatatul limbei.Stie ffb engleza si un procent de 65 la suta franceza ce pot face
O seara buna pe maine!!

Mergi la inceput

mama mia,,, scuze, nu prea am fost atenta ca ai patit-o la picior maggw ,,,, iti doresc insanatosire grabnica, desi , aici cu umezeala asta,,, tre' sa fii atenta sa nu capeti vreun reumatism,,, care-i al naibii de rau. dak n-ar fi plouat atata!

scoli in limba engleza am inteles ca sunt numai contra cost!dar poate ma-nsel! mai bine pune mana si studiaza franceza, ii va prinde bine, si-apopi... cu colegii, prin conversatie, se invata altfel decat cu cartea in mana! bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Fetelor, ati auzit ca au gasit cele doua fetite (Stacy et Nathalie) disparute, din Liege? Din pacate, nu in viata...Ooof, si tot speram sa le salveze...

In ce lume traim de se intampla asemea orori??? Cumplit... Dumnezeu sa le odihneasca...

Nora

Mergi la inceput