Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 23

maggy spune:
Buna fetelor
De multa vreme vroiam sa-mi fac putin timp sa pot intra si eu in clubul vostru de aici din Belgia.
Sunteticele mai tari de aici.Va pup pe toate
Sa va zic si cate ceva despre mine ca asa se cuvine si nui frumos sa dai buzna fara sa te prezinti.
Sunt o galateanca care se perinda prin belgia de vreo 5-6 ani fara acte iar de vreo trei luni jumatate cu totul in regula(aproximativ).
Sunt casatorita de 17 ani(maine se implinesc)si am o "fetita" de 16 ani si jumatate.
Stau deocamdata in Leuven pana ce va veni si fiica noastra sa locuiasca cu noi in Belgia.
Sotul meu este independent(zelfstandigen) asa am reusit sa putem sta in regula in Belgia.Eu am permis de munca B si lucrez la o spalatorie ca sofer.Dar acum sunt de o saptamana acasa deoarece am avut un mic accident(mutumesc domnului ca nu a fost mai grav de atat).In rest ce pot sa va spun?????Astept sa fiu acceptata in clubul vostru si va voi povesti mai multe.
Acum va las ca nu pot sta mai mult de jumatate de ora in picioare.

scumpi spune:
Maggy bine ai venit la noi in grupulet!!!
La Multi Ani!!! si o aniversare cat mai frumoasa maine...
Ror draguta sunt ok, intr-adevar nu prea am mai intrat p-aci, nu prea am avut timp si nici ce sa scriu. Ti-am vazut pozele, sunt mumoase
Fete frumoase si motzate si cucuiete va pup duuuuuuuulce si va doresc un weekend minunat...
Daniela

maggy spune:
Multumesc Scumpi esti o dulce
Speram sa aniversez altfet decat sa stau in pat dar se mai face si o exceptie si voi schimba petrecerea pe alta data
Va doresc la toata un weekend placut.

Bepii spune:
Helloooo dragutele mele,
Maggy, Bine ai venit printre noi . Bine-inteles ca te primim si chiar daca ma repet, noi ne bucuram de fiecare data cand cineva ni se alatura. E mai palpitant cand suntem mai multe pe aici. De asemenea vreau sa va urez aniversare placuta cu ocazia a 17 ani de casatorie, sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti
La multi ani
Sper sa te refaci repede dupa accident si-ti doresc recuperare rapida.
Ror, frumoase poze si tu esti la fel de frumoasa. Mersi pt floricele Abia astept sa te cunosc.
Oana, draguta, de cate ori sa ma repet? Ma dai gata cu scrisul tau, zau asa. Vorba lui Ror, ti-ai gresit cariera ca tare haios scrii. Ca si Disperata trebuie mereu sa caut un subiect ca sa te provoc la scris si sa te pot citi mai des dar vezi, eu n-am abilitatea Disperatei de a te provoca. Si ea are un stil tare haios si original si mi-e drag s-o citesc de fiecare data.
Hai ca alerg in bucatarie unde am pus de-o varza calita. Si-mi miroase asa de bine.....desi varza astora din Belgia este de-aia furajera de fierbi la ea o jumate de zi.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super frumos mai ales ca se anunta o vreme frumoasa.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

oanademunck spune:
Salu!
Bepii hai ca m-am intors cand am auzit de varza aia calita......ala care a inventat mancarea asta(si porcului care ne da sunculitza afumata)le prezint respectele mele de consumator candva fidel
Maggy de Leuven fosta Galatzi, te pup zmuahhh si eu si exlica-mi si mie aia cu sofer la spalatorie ca suna occidental si mai bine imi zici tu decat sa fabulez euDicstractie maxima cu sotzu aniversar si el:)Multzi inainte!!!!
Carmen ce-i cu semnele alea de intrebare dupa numele noastre pe lista? Le-ati vazut?Veni virusu pe lista!!!Care se pricepe poate il combate ca miemi-a ramas mintea la varza aia
zmuahhh tuturor si nu uitatzi,fara excese in week-end
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

ardeiash spune:
mai gagici,,,, nici io nu prea va gaseam,,, dar in week-end oricum eram pe la pagina a 2-3a.... dar ak nu eram nici p-a 5-a,,, nici p-a 6-a,,, cre'ca a citit cineva ce-a scris bepii si ne-a mutat ,,, da m ziceti si voi,, nu suna bine? prieteni dintotdeauna???!!!!
mi-am revenit, deci..
oana: nu mai citesc ce am scris,, k n-am dipsozitia necesara,,, poate n-am scris ghine de n-ai inteles .. deci,, link-ul ila este o lista a activitatilor, evenimentelor, paradelor, concertelor ,,, si ce mai vor puii tai,,,, din urmatoarele 15 zile, ,, alegi si te duci... ce urmeaza??? pai alte 15 zile... cu alte activitati... e un fel de site unde ma duc intrbandu-ma eu ce fac maine? dar poimaine? in asa fel incat sa stii din timp de oarece claca... io nu stiam de el,,, d-aia am pierdut batalia ... si-,i pare rau, singura okzie pe anul asta sa-l vad pe napoleon!!!
fetelor ma confrunt direct cu o tastatura frantuzeasca,,, ziceti si voi m cum sa nu te ia damblaua cand apesi pe q si iese a si viceversa,,, can' nu-l gasesti diloc pe y, z,w... iar m se afla pe se,nu'ntrebarii???? asa k... dak... vedeti mmmmm-uri puse aiurea,, erau de fapt virgule*********si viceversa*********** si.... lista continua... azi nu mai recitesc ce v-am scris.. maine corectez, bine?
maggy.... bine ai venit!!!!!!! si pot sa te intreb,, in paranteza ..... cati ani ai? ca ai un copiloooooooooooi!!! cam cat trebuia sa aib-al meu dak-l faceam din timp!!
bepii: multumesc de caracterizare.... si eu ma-nebunesc dupa stilul tuturor... ii simt lipsa lui miri-mik... ea e tare haioasa....
carmita> ink astept sa-mi zici cum iti petreci timpul!!! dak poti a-mi raspunde, bien sur....
pupici... si dak va place opera.. maine in grand place de la 9... concert free,,, eu as merge dar bb-le meu ... doarme la acea ora! si nu-l poci lasa singur k si lui barbatimiu-i place... asa k stam aks...
s-auzim numai de bine! si

ardeiash spune:
mai oana nu mai radi bre.. uite-acilea mesajul cu borsul:
Borsul de tarite face bine la sanatatea spiritului si
> a corpului.Celor ce prezinta grave simptome de
> intoxicare cu politica le pot oferi gratuit un litru
> de bors de tarite ca la mama acasa sau huste pt a-si
> prepara singuri borsul acasa.
> Lasind gluma la o parte,cui ii este dor de bors
> adevarat si de leustean ma poate contacta la
> 0495-906953 liege si le voi da adresa mea.
> Am facut ieri un bors de sfecla rosie cu
> mamaliguta....mmm....dres cu smintina......sotul meu a
> mincat trei portii.
> Daca mesajul meu nu a facut decit sa va amuze inseamna
> ca tot am realizat ceva.
>
> o zi buna
> Dorina Popescu
si uite si unul din raspunsurile primite,,, de la un romano-belgian:daca in weekendul care urmeaza ajung in Liege , va voi contacta cu
siguranta si daca oferta referitoare la huste ramane valabila , cu
voia dvs. , promit sa devin distribuitorul oficial pt. regiunea
Bruxelles :))
Putem incerca si cu o plantatie mica de leustean in fata casei
dar ... ma mai gandesc :))
pana acum noi am folosit borsul Maggi ( care evident ca nu e acelasi
lucru ) din rezerva strategica adusa din Romania
P.S.
ca o parere personala : foarte putini oameni - fie ei politicieni sau
nu - fac politica , majoritatea fac bors. Insa bors de tarate in
Belgia , chiar nu cred ca mai face cineva :))))

ardeiash spune:
io-s cu "barfa".. nu numai noi am intrat in panik,,, i-autati ce fac frantuzoaicele... imi place tare mult.. asa ca o sa-mi permit sa o citez:
Care va sa zica trebaluiesc toata ziulica, io, vasnica gospodina, iar seara, cand dau sa ma relaxez pe capitolu' care ma-ntereseaza cel mai tare si mai tare, ce-mi vad ochii? Doua liniute bleu!!! Da da da, in locu' unde mai ieri egzista La France 56 se lafaie, nu, nu e bun verbu', am gasit! se-ngramadesc una-ntr-alta doua linii albastrii. Io-nteleg ca traim vremuri marete, ca far'de reforma nu se mai poate, da' io-mi vreau capitolu' meu cu si despre Francia-ndarat! Si sa nu vina cineva sa-mi spuna ca nu vad eu bine coloarea sau ca am computadoru' defect, ca nu-i asa.
Rog moderatorii sa-mi ia inapoi punctele castigate cu ocazia prea fericita a deschiderii acestui subject, ba chiar sa mute/arunce/editeze/modifice/etc subjectu', numa' sa-mi dea inapoi capitolasu' mai sus pomenit, ca am o vorba cu fetele de-acolo si nu suporta amanare!
In rest, o seara de vis va doresc, manelisti au ba
Cu reverentioasa concupiscenta,
Maria
hi, hi,,, nu ca-i dulce rau?

maggy spune:
Salutare fetelor si multumesc de urare
Bepii te pupicesc si multumesc de primirea facuta.
Oana multumesc de urare iar despre munca suna cam asa...Voi stiti ca cei care vin aici cu acte de independent sotiile lor nu pot lucra decat cu permis de munca tip B ei am gasit aici pe cineva care lucreaza sotul meu si pe la el(renovand case constructor de meserie)si din vorba in vorba am ajuns sa ma angajez la el in Grez-Doiceau avand nevoie de un sofer sa transporte lucrurile de la o firma la alta si uite asa m-am "capatat" cu aceasta munca...
Disperata esti o dulce .....pai chear luna viitoare pe 22 implinesc 38ani
sa ne auzim sanatoase de luni in colo

ardeiash spune:
a veeeeenittttttttt miri_mik din romania,,,,, youpiiiiiii! nu ne gaseste prin hatisu' ista de pe dc acum!
maggy: am banuit eu ca suntem de-o varsta..... sau aproape,,,,
te descurci cu munca? nu e grea pentru o femeie?
gagici am fost la opera, pana la urma ,, ne-am dus cu bb-le nostru caruia i-a placut mult, mult. l-am "sacrificat" un pic,,,el trebuia sa doarma la ora aia,, insa i-a placut enorm, si a stat ochi si urechi, n-a scos un sunet pana s-a terminat,, toata piata era full de lume! Leon Cavallo's "Pagliacci."... superb de superb!!!!!,,, ce mi-a placut mult era ca traduceau pe 2 ecrane mici sus, de tot , pe scena , in franceza si flamanda,, asa ca am si inteles ce gangaveau aia in 'taliana..., m-a uns la suflet muzica mm de nu ne mai venea sa plekm,,, va doresc un weeeeeeekkkkeeeeeedddddddd suuuuuuper!
ps: bucurati-va pentru mine: azi vin parintii mei la mine!!!