Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 26

oanademunck spune:
Buna fete!
Va scriu in miez de noapte, la incheierea unei zile si a unui an scolar dificile dar emotionante. Astazi ne-am luat la revedere de la 'copiii'care au terminat aici scoala si care au stat ani buni in internat,unii poate chiar toata copilaria si adolescenta. Sunt in continuare impresionata de lacrimile si de imbratisarile lor date pana si mie care nu am lucrat poate direct cu unii din ei, pe care poate uneori i-am enervat cu modul meu de a vorbi si pronunta limba lor materna...Am terminat de scris o felicitare pentru cei doi colegi ai mei care m-au ajutat si suportat un an cu fustrarile mele legate de adaptarea la munca aici, la mentalitatea de aici, la dificultatile copiilor. Ma intreb si acum cum am rezistat,cum de au rezistat, cum de nu am fost data afara, cum de nu mi-am dat demisia, cum de m-au inteles si acceptat colegii mei?!?!! Zambesc cand imi aduc aminte de inceputul anului cand copiii imi cereau kip-curry sau americain si eu credeam ca e vorba de filme sau carti, cand ma rugau sa le scriu in agenda(scolara, stiu acum)si eu credeam ca e vorba de vreun jurnal sau oracol, cand trebuia sa facem gabakken aardappelen si il sunam pe al meu sa il intreb ce e aia, cand stateam la sedintze si imi cantam tot albumul 'vama veche'in minte ca habar nu aveam despre ce instiutii si chestii vorbeau aia in jurul meu!Am crescut intr-un an cat altii in zece si am invatzat sa strang din dinti cum nu credeam vreodata ca voi invata!!Pacat ca ai mei colegi nu vor putea citi niciodata randurile astea pentru ca lor le sunt dedicate!!Si pacat ca nu pot intelege cuvantul romanesc 'multumesc frumos' spus lor, cu respect, in limba mea!
Revenind la noi,la voi, miri_mik ma bucur ca te-ai intors si mie imi era dor de stilul tau(eu am facut un modul nederlands la CVO Vilvoorde dar iti scriu maine mai multe), disperata ma bucur ca ii ai pe ai tai langa tine, bepii abia astept sa te revad, carmen- pe cand la roland-garros?:), ror-astept sa te cunosc, ca de altfel si pe tine maggy sau si pe tine dayela,scumpi-multi pupici si tie!
Daca am uitat pe cineva scuzata fie ora tarzie!
pupici fete!!!!
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Bepii spune:
Salut fetele,
Se pare ca ati avut un weekend ca lumea, nu? Nici tipenie de om pe forumul nostru!
Miri_mik, cum a fost la mare? cum este apa marii? v-ati balacit putin in ea?
Oana, tu te-ai facut bine draguta? Sa sti ca mi-a placut tare mult cum ai scris despre colegii tai si chiar daca nu le-ai spus niciodata pe fata ce crezi despre ei, sigur ei au simtit asta.
Nora, gata, sunteti in vacanta !!! yupiiiiii. Le doresc nazdravanilor tai o vacanta super-frumoasa.
. In legatura cu cele 2 fetite rapite si ucise sa sti ca am urmarit cu sufletul la gura toate stirile la radio si tv sperand ca poate mai traiesc si crede-ma ca de fiecare data cand auzeam ceva plangeam. Mi s-a umplut sufletul de durere si amaraciune cand am auzit cum au fost gasite. Dumnezeu sa le odihneasca in pace
.
Vineri am fost si eu la scoala de mi-am luat diploma. A fost o ceremonie frumoasa care s-a lasat cu bautura si gustari la discretie. Si aveau de toate!!! Mi-am revazut colegii, profesorii, chiar m-am bucurat ca am participat. Am aflat in sfarsit si punctajul; 70%. Binisor, avand in vedee ca nu prea am pus mana pe carte .....
Va astept cu nerabdare sa povestiti ce-ati mai facut in weekend.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de bucurii.
Pupici
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

miri_mik spune:
caldura mare mon'ser! aici mai ceva ca la mare! macar acolo mai sufla un vanticel, ceva, te rastoarna cu patul de campanie, mai iti vara un pumn de nisip in ochi, aci... mori cu zile de zapuseala:) da uite cum e firea romanului, cand ploo ca de ce ploo, cand e soare ca de ce e soare:))
in plus, ne-am fript. io si cu barbatu-meu suntem cu teoria: nu ramanem pe plaja dupa 12 ca ne prajim, alea alea. da numa teoria e de noi, ca rezultatul e acelasid e fiecare data, adica ne-am ars, cu model, de habar n-am cum s-a intamplat, el e plin de dungi, eu am doar un picior bronzat. si cum doamne iarta-ma am reusit performanta, nu ma intrebati, ca eream si sub umbrela, ca deh, noi e cu civilizatia la pas. si bruno si-a incasat-o. chit ca l-am "imbalsamat" in crema cu aloe vera si factor 30, cu ciupilica pe ochi, cu tricou pe el si sub umbrela...are un obrajor mai rosu decat celalat:) parca e un pacalici:) da macar e bronzat, nu e ars:) in plus, ii place cu labutele in apa marii, vai vai! de-ar sti umbla dela 4 luni, ar inota deja:)))) da orishicum, e cel mai grozav bebe de pe terra:)) ca e al meu si doarme noaptea, si a dormit si la balnkenberge in patutul lui fara mofturi - cu mobilul carat de acasa imi inchipui ca n-a fost prea greu - si in loc de balaceala in vanita piscina... am facut dus impreuna. trebuia sa-i fi facut o poza dar ne amuzam prea copios ca sa pierdem mutritele jumate curioase, jumate speriate:)))
oana si bepiimersi mult de informatiile despre CVO. am inteles ca in august se fac inscrierile si ca e si un examen, parca. mie mi-ar p^lace cursul intensiv, da nush cine o sa stea cu bubu dimineata, poate isi schimba sotul programul de lucru si ramane el de paza. la vremea aia o sa trecem si pe mancare solida,a sa ca cel putin nu-mi fac pb cu alaptatul:))
mbon, revin mai incolo ca mor de cald in casa si la umbra:) o saptamana frumoasa si insorita, chiar daca curg apele de pe mine:)
miri_mik, fericit mamik

ardeiash spune:
salutare gagici!
miri_mik" da ce bine arata bubu la cele 4 luni , neica,,, zici ca are dublu... sa-ti traisk si sa se fak mare,,,, mare di tot.
bepi" ai dreptate.. lumea se distreaza p-acilea,, ,a bucur mult pt voi. dar mai povestiti-ne si noua si faceti , bre.
oana> esti bine? ca nu mai dai nici-un se,n de viata.
de celelalte fete, ce sa mai zic?!!! habar n-am. mai fetelor simone cand trebuia sa se marite? prin iulie sau august? nu mai tin minte?!
despre mine.... alerg toata ziua cu ai mei .. sa nu se "pictiseask p-acilea" .. ar vrea sa vada in fiecare zi cate juma de brussel... si nu mai poci de picioare!!! pi kldura asta!!! cat o mai tine--o ? azi au fost 35 de grade la brussel.. dar la voi? simteam cum mi se-ncing toalile pe mine si nu mai puteam!
s-auzim numai de bine! si

carmita_baby spune:
Salutare fetelor
Haideti ca eu iar am tras chiulu`, da` ma iertati voi ca pe vremea asta numai acasa nu as sta
Disperata pai hai sa iti explic ce fac eu: Antwerpen - Bruxel, de vreo 2 ori pe zi te bagi? Nu da` pe bune ca am tot condus intre Antwerpen si Bruxel si pe deasupra mai sunt si atatea magazine de descoperit si filme de vazut, asa ca nu ma plang. Pe net intru foarte rar. Sa vezi mai pe la iarna, cred ca va scriu romane
Pai bre acum te plangi ca ploua, acum ca-i soare, cum o dai tot n-o lovesti cu matale
Sper ca parintii tai se simt bine. Pe unde i-ai dus? I-ai adus si in Antwerpen? Cand pleaca inapoi in Romania?
Miri_mik in primul rand si cu maaaaaaaaaaaaareeeeeeeeee intarziere bine ai revenit in Belgia. Cred ca v-ati distrat la mare. V-am admirat pozele, ptiu ce mandrete de flacau ai bre. Sa nu fie de deochi Unde ati fost la mare? In Knokke?
Tania scuza-ma pentru incurcatura de azi. Iti multumesc din inima pentru ajutor
Oana mamica mai nu goli chiar toate magazinele, mai lasa si la altii
Ror pupici si tie
Scumpi vad ca nici tu nu mai dai nici un semn de viata pe aci
Mello motanelul iubit

oanademunck spune:
Deci, ca sa incep cu deci ca la scoala, daca va mai aud ca va plangeti ca ploua pe aici sau ca e frig va cumpar bilete in plin soare pe o insula parasita(ca altfel profitati, voiam sa scriu waikiki sau bora-bora)in plin soare sa vedem daca va place:)Inca doua zile mai rezistati ca apoi vin norii iara
Io mi-s in vacantza, ceea ce va urez si voua, dorm ca bursucii o sa imi creasca iar falcutze de la atat somn da-mi place!!
Miri_mik suscriu si eu la ce scria disperata noastra, Bruno e flacau adevarat ca pare mai mare de 4 luni, e baietzel vanjos si are niste ochiiiii!!Poze cu voi doi la masa cu 'molustele' in fatza este dulce si dupa parerea mea tu semeni foarte bine cu o alta fata de pe aici, da f bine cel putin in poze.
Apropo de CVO miri mic, eu am facut primul modul de olandeza chiar la cvo vilvoorde asta se petrecea prin 2004(m-a costat parca 7 euro inscrierea si pana in 20 de euro suportul de curs ). Ce nu mi se pare mie avantajos la cvo este ritmul incet de lucru, adica iti ia vreo trei ani daca nu ma insel sa termini in ritmul lor toata modulele de aceea eu am renuntat dupa patru luni. Daca nu esti presata de timp e ok la cvo, daca nu sunt cursurile organizate de universitati(antwerpen, brussel), cursuri care costa mai mult(in jur de 400 pe modul)dar in 9 luni termini modulele ai diplomele etc
Disperata, vezi ca pe 11 si 21 iulie e marfa in brussel ca e sarbatoarea flandrei si sarbatoarea nationala. Distractie placuta cu parintzii!!
Carmen, e cu magazinele ma mai gandesc ca de vreau si de aia si de aia plus ca mai am si unda verde de la al meu care a zi ca 'acu e timpul sa cumpar'saracu, daca ar sti el .....
PS ati vazut ce s-a intamplat in comuna arbore????ce ragedie!
va las acu ma uit la stiri pupicici
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Bepii spune:
Dragele mele,
Ma bucur ca mai aud vesti de la voi, mai rarut dar nu-i nimic asa-i dragut.
Disperata, mai poti pe caldurile astea sa umbli prin Brussel? Dar parintii tai? Ia-o mai incet draguta sa nu-i obosesti prea tare.
Eu in zilele astea am stat mai mult in casa ca ne-au tot avertizat astia la radio ca stratul de ozon e foarte rarefiat si e pericol si ca ar trebui la anumite ore sa stam in casa ceea ce am si facut. In casa e asa de bine si racoare......
Saptamana viitoare plecam si noi in concediu de nebuni cu motocicleta. E prima oara cand plecam fara sa ne facem rezervari la hotele si fara traseu fix. Destinatia ar fi croatia via germania si austria, din croatia luam ferryboat-ul spre venetia, apoi italia, elvetia si spre casa. Deci cam 2, 3 saptamani o sa umblam pe unde vor muschii nostri, ne oprim unde vrem si unde ne place. E intr-adevar o aventura dar hai s-o incercam si pe-asta. O sa va povestesc dupa aceea ce si cum . Eu am cam strambat din nas ca n-as fi vrut cu motocicleta ca nu e asa comod ca in masina dar sotul meu este asa de entuziasmat si-si doreste asa de mult lucrul asta ca nu-mi vine sa-i stric placerea, ca asa sunt eu fata buna si "sacrificatoare" hi hi hi
Miri-mik, hop si eu cu subscrisu la ceea ce au spus fetele despre Bubu; fara exagerare, este o dulceata de copil, este frumos si voinic. Pai cum sa nu-ti vina sa-l mananci, ca l-as manca eu din poze? Eu sunt inebunita dupa bebelusi si-mi pare rau ca vremea mea a trecut ca tare as mai fi vrut unul. Sa va traiasca si sa va bucurati de el
Oana, vacanta placuta draguta. Lasa ca meriti din plin sa te odihnesti ca tare ai mai tras cu serviciul tau. Iar o alta metoda de relaxare in afara de dormit sunt cumparaturile desigur. Tu sti ca si eu ador sa merg la shopping dar acum stau cumintica ca plecam in concediu si cred ca vom cheltui o caruta de bani cu aventura noastra.
Carmen, cand incepi stage-ul? saptamana viitoare? Poate iti faci timp sa vi joi seara la club ca sa discutam iar cu debbie in legatura cu stage-ul tau. Sper ca urmatorul este la nivelul tau.
daca nu, trebuie sa gasim o alta solutie.
Celelalte fete, nu pomenesc nume de frica sa nu sar pe cineva si n-ar fi drept, va pupic dulce si va doresc o vara frumoasa, cu mult soare, bucurii si liniste sufleteasca.
Pupici,
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

danuta-bel spune:
Buna seara, dragele mele!! Nici nu stiu daca ma mai tineti minte, ca n-am mai scris pe aici de foarte mult timp.. Dar, in schimb, am citit tot ce ati scris..
Nu stiu voi cum rezistati, dar la mine sunt in acest moment 33°. Nu cred c-o sa reusesc sa dorm la noapte, dar ma bucur ca de maine mai scade un pic temperatura..
Scumpi,tare greu mai da omul de tine...pe unde umblasi zilele astea?? Poate reusim sa mergem si noi la plaja la sfarsitul saptamanii..
Carmita, n-am mai reusit sa ne vedem deloc...dar am inteles ca esti toata ziua pe drumuri si la plimbari...
Fetelor, abia astept sa facem intalnirea in Antwerpen, sa vin si eu, sa le cunosc pe celelalte fete!!!
Hai ca v-am pupat pe toate!!..

ardeiash spune:
da,, hai ziceti" cand ne intalnim in antwerpen ? ziceti acu cat is parintii mei la mine,, ca apoi il am pe bb-le meu si nu poci veni.. k n-am un' sa-l las..
deci n-am voie sa ma plang nici de soare nici de frig? pai dak ploua ne-ncetat..??? si dak e soare de nu poci respira!! tre' sa ma plang , nu? ai mei vor sa vada totul... ii inteleg. i-am dus la tervuren si le-a placut mult. voi ati fost?
multumesc gagici de intrebari. intr-adevar pe vremea asta nu mai pot merge oriunde cu ei.. lui tata nu ii este bine. tre' sa stea la umbra. d-aia am fost si la tervuren,
oana,sa inteleg ca esti bine akuma,,, dak ai inceput sa te-ngrasi! park tu ziceai ca e pe 11 ceva la brussel?! ce anume, stii? ceva legat de asta? http://www.vlaanderen.org ca eu nu pot citi nik
vezi sa nu te faci prea grasa,, ca dup-aia o sa ajungi k mine!!
carmen" deci vii aici si pe la mine n-ajungi... park era vorba k-ti faci timp!!
s-auzim numai de bine! si