Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare fetelor,

Hai ca iar am tras chiulu`, sper sa nu ma penalizati adevarul e ca in ultimul timp intru tot mai rar pe net, dintr-un motiv sa altu`
In primul rand vreau sa va zic ca m-am simtit grozav cu voi in Bruxel, sunteti toate pline de viata, abia astept sa ne intalnim din nou.

Tania ce zici de azi? Ai ceva planuri? Ca poate om da o fuga pana in Mechelen, ori daca ai chef sa vi tu la cumparaturi... Ce ma enerveaza la culme e ca pe autostrada E19 se lucreaza la drum si e groaznic. Ultima oara cand m-am intors din Bruxel pe la 12 noaptea acolo era file, intre Mechelen si Antwerpen. Pai era si normal sa fie asa cand din 3 benzi cate erau se putea circula numai pe una. E crima, nu alta.
Disperata m-as baga si eu la un Tiramisu` de-al tau yummy yummy ca tare bun a mai fost data trecuta
Daniela bafta multa la cele 2 examene pe care le mai ai! Ei da` rasplata va fi pe masura, 2 saptamani in Romania Forzza Daniela
Robertina noua ne-ar face mare placere daca te-ai hotara sa ne insotesti asa cum de altfel si fetele ti-au zis urmatoarea intalnire o planuim in Antwerpen
Daca vei vrea vreodata sa iesi la o plimbare da-mi de stire, ca eu am destul de mult timp liber
Oana mamica pune si tu mai multe poze sa iti vedem mai bine outfitul, ca nu prea am vazut bine.

Anne, Mieke, Andreea sunteti bine, sanatoase?

Pup si numai bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

Goede avond:)

tre' sa'nteleg ca nu e o injuratura, nu? e buna, sau ce puii mei?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Traiasca Napoleon!!!!Vive la France!!!
O alta zi 'calduroasa'se vede ca incepe vara in Belgia parca vad ca o tine asa pana in august ca anul trecut
Carmen nu am alte poze decat unele neclare ca nu mi-a dat prin cap sa imi fac poze la plecare si apoi eram prea cool ca sa mai pot face poze in carutza alea doua si apoi la inceput in rest manga nimik
Disperata tare de tot :)Eu ma bucur totusi ca nu ai stiu si ca nu ai putut particpa la batalia de la waterloo cine stie cum iesea se schimba poate istoria lumii sau macar a europei si se ducea naibii cu regatul Olandei:)pupici ca esti dulce:). Oricum au dat acu la stiri pe 'breaking news'cica Napoleon a luat-o ca lumea pe cocoasa intr-o singura zi de la nasparliul ala de Wellington ca pana la urma nici Elena lui nu l-a mai putut consola(parca elena o chema pe gacica)Daca nu s-a uitat omu la stare vremii sa vada ca ploua cam torential o zi si ca i se ineaca caii cu tot cu luptatori:)Se pare ca s-au batut rau de tot da era noaptea si nu i-a vazut nimeni sa sune la politie sau macar sa se bage cineva sa ii linsteasca da se pare ca pe fundal era o melodie cantata de patru blonzi suedezi care tot repetau 'waterloo'se pare ca astia sunt martori oculari:)
Si in incheiere am inteles ce ai zis, nu te supara pe mine da ai zis-o asa dragut ca mi-ai adus un zambet pe buze in ziua asta naspa
Hai noroc la toate si fiti vigilente,daca il vedetzi pe Napoleon(cica e mic de inaltime cu chelie si caciula intr-o parte) dati-l la paparazzi sa-l vad si eu
zmuaaah
Stai ca vazui ca ai scris iara, ptiu, scriam in acelasi timp:)
Tii minte ce vb noi in brussel, cum iti place tie sa zici la fete si eu ti-am zis sa nu ne saluti asa ca e de naspa///e goede avond nu e traducerea in olandeza a celebrului cuvant, ci seara buna sau buna seara chiar si in traducere motta-mot.
acu va zic 'daaaaggg' ce puii mei!!!!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

mai oana,,,, ma facui sa rad.... dar tare de tot... ce ma , tie nu ti-ar fi placut sa fii la waterloo? sau deja ai vazut batalia.... dar ce-ti pasa tie... o s-o vad la anul.. doar se mai tine, nu? sper sa fie si napoleon prezent!!!
am inteles... era buna seara,,, am sa incerc chiar sa retin, dar imi pare o limba tare grea!

carmencita: esti tare scumpa la vorba,, nu ne vinzi ai noua pontuL: cum iti petreci timpul liber?
da chiar... uitasem de anne si de simone, scuze.... ce-or face? sper ca-s pe coasta de azur,, macar...

daniela: cate ex-uri mai ai?

voi va uitati mai la meciuri? ca eu habar nu am,,,, sotul meu nu se uita, insa aud galagie mare la o adik...

ati citit pe rombel : e una care imparte bors.... pentru ciorba, mare-i gradina lui Dumnezeu! nu mi-a venit sa cred, si culmea! erau unii care chiar vroiau... numai ca e prea departe, e la liege... eu rad... dar mi-am adus knorr bors din tara,,, ca lui fiu-meu ii plac mult ciorbele acrite,,, e innebunit dupa ele.

la voi e soare ? ca in brussel se vad numai dintii de el... dupa zapuselile trecute.... acum na, ca am trecut la geaca,,, din nou!

soare va doresc,,,

Mergi la inceput

si inca ceva: dak va plac paradele: iak una si la brussel: http://www.ommegang.be ,, eu am fost anul trecutm doar pasisem in belgia, si mi-a placut muuuuuuuult! e in perioada 4-6 iulie anul acesta.... va astept!!! dak va plac chestiile astea!

Mergi la inceput

Disperata, fata te pup, te iubesc ca ai simtul umorului!!!!ma duc sa adap calu il bag intr-a patra si ma duc si eu unde-s luptele adevarate in zilele contemporane
inca o data de la mine pt tine, fara numar ca-i mai bine:):)
zmuaaahhh

poze aici

omul este un zeu cazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna fetele mele dragi,
Azi cand am cautat "calatoriile sufletului" pe site am vazut cu groaza ca disparuse. Pana la urma m-am dumirit ca au schimbat titlul in "vacante, calatorii, concedii sau travel". In cazul asta cred ca noi nu prea avem ca cauta aici numai in cazul in care sederea noastra aici in belgia se cheama vacanta sau calatorie.......
In fine, marea majoritate a fetelor de aici sunt stabilite aici cu mici exceptii. Si daca stau bine si ma gandesc chiar si exceptiile nu se afla in vacanta ci doar in sedere temporara de cel putin 2, 3 ani, nu? Dar nu-i nimic, sper ca fetele care n-au intrat de mult pe net o sa ne gaseasca usor.
Oana, esti tare!!! ce-mi place cum scrii ...
Carmen, azi am avut ceva si nu am putut sa raspund invitatiei tale. Te-am sunat sa-ti explic despre ce era vorba dar se pare ca n-ai auzit mobilul. Nu-i nimic draguta, vorbim mai tarziu.
Disperata, tu ce mai faci draguta? eu nu prea ma uit la fotbal ci doar atunci cand n-am ce face, dar mereu am ceva de facut asa ca....dar cred ca ma voi uita sper final cand mai raman cateva echipe pt ca atunci devine mai palpitant.
Va pup fete dragi si va astept cu alte noutati.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna seara fetelor, de fapt pot sa va spun deja noapte buna

Oana draga, m-ai facut sa rad cu lacrimi, colegii se uitau la mine si nu stiau de ce rad de una singura. Cred ca ti-ai gresit cariera, in loc sa fi lucrat cu pitici, trebuia sa te faci scriitoare. Dar nu-i timpul pierdut ca esti fata tanara
Carmen, multumesc. Cand se hotarasc si celelalte fete sa vina in Antwerp, mai ales daca va hotarati ptr sambata sau duminica, cu siguranta o sa vin. Acum ca v-am admirat si cunoscut din pozele cu pricina...
Disperata,
Bepii, ptr tine o floricica sau chiar mai multe
Scumpicel, nu te-am mai vazut, auzit. E totul ok?

Fetelor, vreu sa testez un link. Sa-mi spuneti daca merge:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ror_romania/my_photos

Va pup pe toate si va doresc noapte buna iar maine se pare ca vom avea vreme frumoasa

Mergi la inceput

ror: merge super link-ul tau, insa nu prea am inteles ordinea prin foto... cre'ca tii mult la anul 2002!!!

gagisi si gagicute: am cautat si am aflat caci eu is obsedata, deja, de evenimente,,, imi plac ca-s diferite de ale noastre! unele n-au nik special,,, dar stiu astia sa-si fak o publicitate! mama, mama!
revin(ca m-am indepartat rau)... cu link-ul www.opt.be/listes/new_events_list.php?RG=B&CLANGUE=EN" target="_blank">asta pentru amatori si amatoare, eu scriu,, chiar dak pe nimeni nu intereseaza,,, dar is prea bucurroasa ca l-am gasit. aici sunt scrise cele mai "tari" actiuni din ultimele cinspe zile urmatoare.... dak-l gaseam 'nainte de waterloo,,, akma eram doxa cu istoria!!
pupiciuri multe, multe ... k-n week-end stiu k sunteti ocupate tare de tot,,, mai impartasiti si p-acilea ce faceti... pentru idei de loisirs... niersi

Mergi la inceput

Salutare mai frumoaselor!
Stati sa-mi revin din tahicardie ca intrai din obisnuintza pe unde era inainte calatoriile sufletului si in afara de cazare la Mamaia sau ce stim despre apa din eforie sud nimik, belgia disparuse.....m-am panicat, da-i cu tigare, intorc paharu(gol) cu gura in jos ca asa m-a invatzat mamaia sa fac cand nu gasesc ceva cica apare, stau in cumpana din proprie preconceptie ca daca stau asa imi merge bine, ma mai uit si la pozele cu voi sa ma conving ca existati si nu caut ozn-uri si pupava-as talpile pana la urma regasesc subiectul pierdut pe aici_mare imi fu bucuria si viatza mea capata sens iarasi
Disperata tare iara!cum ma convingi tu sa scriu cand eu vreau doar sa citesc...da la faza cu 'ultimele cinspe zile urmatoare'tre sa recunosc ca m-ai pierdut deci cer reorientare....e drept ca am invatzat sa citesc ceasul tarziu ca nu gaseam limbile la ceas ca eu vedeam niste bete subtiri da mama zicea sa citesc limbile da al draq nu voia sa deschida gura, deci nu te supara pe mine ca intreb..numaratoarea ultimelor cinspe zile urmatoare se face dupa calendarul gastronomic pe 2003 sau dupa ala cu fotbalisti ca mie ala imi place mai mult(zmuaaahhh)?Si dupa astea 15 zile urmatoare mai urmeaza ceva sau ła apuc naibii in week-end sa vad 'Apocalipse now' poate dau aia niste trucuri de supravietuire:)oricum sper sa ne mai auzim , in caz de ceva eu ma ascund in statuia libertatii ca aia ramne mereu in picioare orice ar fi(am vazut eu tot in filme
pupici dulci fata:)
In rest va pup pe toate pe dulcica de bepii, pe sor-mea de carmen, pe scumpik de scumpi,pe ror pe care inca nu o cunosc iar cele care nu au mai scris de mult le mai zic si eu o data care vrea, vedetzi ca a bagat bors la liege!!!
hai zmuaahhh, ca sunteti tari

poze aici

omul este un zeu cazut

Mergi la inceput