Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 21

ror spune:
Buna dragutelor,
Nu am mai scris de mult caci sunt prinsa in cotidian, iar aici nu se intampla nimic deosebit. Insa sa stiti ca v-am citit tot timpul.
Cand mai organizati intalniri din astea, ca cea de vineri, dar sambata sau duminica, poate voi avea si eu sansa sa ma alatur voua.
Pana una alta, as vrea sa vad si eu fotografiile, daca tot v-ati laudat ca sunt reusite. M-ati facut curioasa, hmmm
Pupici la toata lumea si bucurati-va cat puteti de vremea asta frumoasa!
Ror

ardeiash spune:
ror pesemne ca ne-ai auzit, caci vineri chiar am vorbit de tine ca nu ne mai dai nici-un bonjour.... as putea spune bine ai revenit... ce mai faci?
fetele au zis ca urmatoarea intalnire va fi la antwerp.. asa ca-s mari sanse sa ne vedem, nu?
oana> ti-am zis eu ca esti fotogenika.... sunt super pozicile... dar is putine... mai vrem!!!
akum la brussel e ff frumos, iar a inceput kldura mare... dupa ce ieri, alaltaieri a plouat de m-a trezit dintr-o somnik...ma plimb cu bicicleta... iar... e tare bine. imi place..
are cineva idee despre parcul huizingen? a fost cineva? e frumos?
pupichi
s-auzim numai de bine! si

danyelana spune:
Salutare fete dragi,
Este o buna bucata de vreme de cand nu am mai intrat aici dar stiti si voi ca am avut motive intemeiate . Ca tot ma intrebau fetele pe o pagina anterioara ce studiez le voi raspunde acum, fac un graduat in drept, sunt anul doi. Voi mai avea inca doua examene saptamana viitoare si apoi vacanta.
.
Plecam in Romania pe 7 iulie si vom sta doua saptamani si sa vezi atunci leneveala si rasfat. Voi profita ca am muncit destul.
Ma bucur pt voi ca v-ati distrat bine vineri si tare mi-ar fi placut sa pot veni dar din pacate nu s-a putut. Insa as fi bucuroasa sa-mi trimiteti si mie pozele.
A, si inca ceva, NinaM, "bine ai venit in Belgia".
Pupici la toate fetele si mult soare.
Dumnezeu sa ne ajute la toti

Bepii spune:
Hello fetele,
Ce zi mohorata, nu? Insa sper ca nu va ve-ti lasa influentate de vreme si ca sunteti vesele si toate va merg din plin.
Oana, se pare ca v-ati distrat de minune. Ce idee pe seful vostru cu acel bbq.....Trebuie sa admit ca tipu are imaginatie nu gluma. Parca va vad cu totii in acele carute si imbracati care mai de care..... Cred ca a fost super!
Ror si Daniela, v-am trimis deja linkurile cu poze si ma bucur ca ati intrat aici sa ne mai spuneti despre voi .
Daniela, multa bafta pentru examenele de saptamana viitoare.
Carmen si Scumpi, ce faceti motzatelor? Va astept pe aici.
Disperata, ai fost deja in parcul Hiuzingen? Eu n-am auzit de el si daca ai fost deja acolo sa-mi povestesti si mie, da?
Acum va pup pe toate si va doresc toate cele bune.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

danyelana spune:
Salutare,
Bepii nu am primit nici un mail cu poze. daca vrei sa le mai trimiti o data, please.
Merci.
Dumnezeu sa ne ajute la toti

ardeiash spune:
bepii: n-am fost.... era o intrebare ... enfantul meu cu scoala lui.... dar nu stiu cum e ... deci nimeni nu stie? poate nora, dar vaz ca-i cam ocupata de la o vreme-ncoace...
dana: bafta la examene..
oana: da chiar! ati fost in carute din-alea ca la noi? n-am mai mers de cand eram copil.. cu bunica-miu.... de unde a gasit ala ca\rute, dom'le in plin occident?!?!

ror spune:
Mai fetelor, nu stiam eu de ce am tot sughitat, dar acum se explica.
Disperata_ uite, m-am trezit din hibernare. O sa incerc sa intru mai des pe forum si sa va tin la curent cu povestile mele plictisitoare.
Acum nu sunt in stare sa scriu prea mult, aseara m-am culcat pe la 3, si sunt un pic chiaunica. De abia astept sa ma bag in pat.
Bepii_ multumesc mult ptr link-ul cu fotografii. Le-am admirat astazi impreuna cu colega mea de servici. Si ea chiar mi-a remarcat "ce fete dragute". Pai da, romancele sunt intodeauna dragute.
Ei, acum mi-ati dat tema de casa, si visez la intalnirea aceea din Antwerp.
Pupici fetelor, o seara placuta iar maine sa aveti o zi frumoasa si usoara

oanademunck spune:
Goede avond:)
Care mai e treaba? Eu sunt obosita de mor, traiasca insa Borsato cu tot neamu lui ca ma scoate si din stres si din amareala cotidiana din toate!!!
Sa va raspund la chestiuni
Sefu e tare are ideei ca lumea si le mai si pune in detaliu in aplicare. Azi am avut barbeq la serviciu si eu am dus mici le-au placut tuturor iar sefu a promis ca tematik de anul viitor a barbeqului va fi dracula avond wowowowowowo
Carutze nu stiu de unde a gasit da erau ca ale noastre doar cu acopeis(din alea de satra)cu cate doi caii. Faza e ca gagiu are o maaare ferma cu cai si alte animale de care are grija doar asa de hobby mostenita de la tatal lui......si tata are un catzel mostenit insa de la mine , i l-am lasat cand am plecat....
Ce sa va mai zic, ca visez la primul barbeq intre romani, paote facem si noi cu tematica ca sa fie mai funny, a si prin iulie va astept si pe la mine ca atunci sunt acasa sa bem o cafea sau la niste prajituri de care eu nu stiu sa fac
Va pup pe toate si pe sor-mea care vad ca nu mai da pe aici vrea bataitza la funduletz:)
pupici fete
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

ardeiash spune:
eu fac prajiturile! sunteti de acord? cele mai bune pe care le fac is tarta cu fructe... si tiramisu... de care ati mancat deja,,, si tarta a mancat oana, is bune, nu?
mama ce mi-ar placea sa facem un bbq.....! si poze multe, am sa incerc sa si slabesc ,,, ca am vazut ca toate pozele in care eram eu erau mai late!!!
mai fetelor... voi sunteti la curent sau nu cu evenimentele!? tare mi-ar fi placut sa vaz si eu batalia de la waterloo... si cica a fost saptamana trecuta!!! of!

ardeiash spune:
mieke""" hello.... .ce mai faci? mai da si pe aici!!
miri_mik> nu ai venit inca? parc-a spus ca sta 2 saptamani, asa-i? si cre' ca au trecut deja...sau la mine trece timpul mai repede??!