Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

daca ai intrebari atat de multe .. si dificile legate de acte si tot ce vrei ... de aici.. poti sa-ti deschizi un cont pe rombel.com .. este comunitatea romanilor din belgia . toti primesc raspunsuri acolo.. ff la obiect
bafta!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

salutare,

vad ca fetele au stat iar la soare pe ziua de azi si nu prea au mai intrat pe site.

Pupic.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Iti multumesc mult de sfat, chiar am multe intrebari si este mai bine sa aflu raspunsul inainte de a pleca decit sa aflu cind ajung acolo.
VA DORESC NUMAI BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da... este surprinzator cat de multe lucruri poti afla pe rombel .. toata lumea este extrem de amabila.. primesti raspuns la orice fel de intrebare.... intotdeauna...
am inteles ca ai un bb de 8 luni? poate miri_mik sa-ti dea detalii despre medici pentru bbei... uite, ca nici eu n-am intrebat-o cum are asigurarea medicala aici. sotul tau are deja planuri pt asigurare medicala? stii ce tip e umva? sau la ce mutualite?

chiar fetelor... voi la ce mutualite sunteti ? eu sunt la st. cretienne. nu sunt tocmai multumita.. insa pe aici mi s-a spus ca e destul de buna... dar tot aici am aflat ca sunt cam toate la fel... adik ... sunt aceleasi conditii. e adevarat?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Deocamdata nu si-a facut nici un fel de asigurare pentru ca nu i-a iesit cartea de identitate.Oricum trebuie s-o primeasca in curind ca doar au trecut 3 luni.
Eu m-am gindit sa intreb si pe acest site de asigurare medicala pentru ca am vazut ca sunt in majoritate femei si care au si bebei si m-ar putea sfatui la ce dr. policlinica sau spital{asigurare medicala}sa ma inscriu.Cred ca asta depinde si in ce comuna vom sta, oricum mai am timp sa aflu,nu este urgenta.
Ma bucur ca existati si ca nu vom fi singuri cind vom ajunge acolo, imi va fi mai greu sa corespondez cu voi la inceput deoarece nu o sa am computer dar am inteles ca sunt multe sali de net .

Va doresc o zi buna si insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello dragele mele motzate,
Bine ai venit printre noi Monval . Intradevar sunt multe intrebari atunci cand te muti in alta tara cu toata familia, incepi o alta viata intr-o cu totul alta parte, poate exista si putina teama de necunoscut, dar stai linistita, nu esti singura, aici sunt f multi romani si contrar zvonurilor ca nu-s apropiati eu tot cred ca exista si oameni de suflet care sar in ajutor atunci cand e cazul. Eu nu stiu cum te pot ajuta deocamdata dar pomeneai de apostile. E bine sa le ai pe certificatele de nastere noi si pe cele de studii sti tu, "just in case".
Disperata, ce mai e pe la tine? sper ca sunteti bine si ca lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal.
Carmita, pai ce faci draguto, ne-ai uitat de tot? Ia mai zi acolo ceva despre tine.... Ieri am stat la tenis pana la 12 noaptea deci puteai sa vi oricand dar n-am mai vrut sa te deranjez cu alt telefon.
Oana, hai mai scrie-ne ceva in stilul caracteristic. Imi place asa de mult cum povestesti ... uneori chiar daca intamplarea in sine e banala, tu cu stilul tau faci sa para totul interesant. Intelg prin ce spaime ai trecut in noaptea de marti spre miercuri, cred ca eu n-as fi avut curaj sa ies sa infrunt hotii cu parfumurile in mana. Hai ca mi-ai placut !!!
Mai sunt atatea fete care in ultima vreme n-au mai dat nici un salut. Ce se intampla cu voi dragelor? Sper sa sunteti bine cu toatele si va astept cu vesti despre voi.
Ce ziceti de zilele urmatoare? or sa fie in jur de 30 grade sau chiar peste, asta asa sa ne saturam de caldura ca prea am suferit de frig in ultimele saptamani!!! Mi-as fi dorit sa fiu acum acasa la Mangalia si sa ma prajesc la soare si sa ma balacesc in marea noastra poluata. Dar e a noastra si o iubim.
Va doresc un weekend super frumos pt ca meritati.
Pupici,

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fete cucuiete,

Azi am profitat de soare printe reprizele de invatat pt exam la conta (am joi exam).

In legatura cu intrebare Disperatei despre mutuel, noi suntem la "mutualite Caritas". Platim destul de putin avand in vedere ca suntem amandoi studenti (aproape 60 eur/3 luni). Doctorul este convenabil caci platesti in jur de 20 de euro dar dupa ce introduci hartia verde la mutuel iti dau inapoi aproape 15. Deci convenabil.

Pupici si profitati de soare caci si maine va fi tot cald.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Bine v-am gasit dragutele mele,
Daniela, multa bafta pt examenul de joi la contabilitate. Nu stiu daca ai pomenit deja, dar poti sa ne spui si noua ce studiezi?
Ieri seara am avut mare party in familie c-am sarbatorit ziua sotului meu care de fapt a fost miercuri. Asa ca a venit tot familionu' in par cu copii si nepoti, inclusiv fiul meu cu prietena lui. Am fost 14 persoane plus un bebe de 5 luni. Am facut un bbq buuuuuuun de tot. A fost frumos mai ales ca si timpul a fost pe masura. Distractia ca de obicei s-a terminat spre zori cand incepuse sa se lumineze.
Azi nu prea am chef de mare lucru, probabil ca voi lenevi la soare in gradina mai ales ca al meu sot e plecat cu prietenii cu motocicletele.
Voi ce-ati mai facut intre timp? Banuiesc ca si voi ati profitat din plin de aceste frumoase zile si v-ati simtiti excelent. De fapt a mai ramas ceva din weekend asa ca va doresc in continuare o zi superba si va astept de luni cu povesti.
Va pup dulce

Bepii

Mergi la inceput

Tot eu sunt si vreau sa rectific: este vorba de un bebe de 5 saptamani, ultimul membru al clanului. In meajul de sus am spus 5 luni. Asta ca sunt inca adormita
Disperata, ce mai faci draga mea? Sa sti ca eu nu-mi aduc aminte la ce mutualitate suntem inscrisi dar asa cum spuneai, nu e mare diferenta intre ele. Poate doar de nume.....
Numai bine,

Bepii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare fetele dragutele

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru absenta mea pe aici, insa asa cum bine stiti 'totul are o ezplicatie' 'Ezplicatia' mea consta in faptul ca am lucrat, ei da am lucrat si eu pentru prima oara de cand sunt aici prin tarisoarele astea si m-am simtit al naibii de bine din mai multe puncte de vedere. Unul dintre ele este faptul ca am avut niste colegi minunati care, cu toate ca eram o incepatoare in ale restaurantului, m-au ajutat foarte mult atat practic, cat si psihic. Un al lucru care m-a facut sa ma simt bine a fost de ordin financiar desigur Insa gata nu ma mai duc, deci sper sa am mai mult timp sa dau pe aici (zic sper, pentru ca nu stiu daca voi sta pe acasa cu o asa vreme superba).
Credeti-ma ca in ultimul timp nu am mai intrat pe net aproape deloc.

Monval bun venit printre noi Sper ca totul sa decurga frumos si fara neplaceri cu mutarea voastra in Belgia
Tania iti multumesc din inima pentru telefon si mesaje, imi esti tare draga si Oanei deasemenea de altfel In ziua aia nu am putut merge pentru ca am fost la inot, insa anunta-ma dinainte cand mai mergi la tenis si imi voi aranja in asa fel programul incat sa merg si eu cu tine By the way mi-ai facut o pofta de gratar mama mama... Parca vorbisem noi ceva de un barbeque la tine, s-a mai vorbit, stabilit ceva? Sau vorbesc aiurea?
Sa va traiasca juniorul!!!
Disperata tu ce mai faci? Cum se mai simte sotul tau dupa pierderea suferita? Si-a mai revenit cu moralul? E soare si pe acolo pe la voi prin Bruxel sau l-a acaparat Antwerpenul pe tot?
Miri_mik e bine pentru voi ca plecati in Romania, altfel dadeam o spargere si vi-l furam pe Bubu Sper sa aveti parte de o vacanta cat mai frumoasa, din toate punctele de vedere
Oana mamica ce se intampla bre cu tine de ai dat bir cu fugitii? Ca vazusi ca nu prea mai dadusi pe aici... sau vremea e de vina?

Acum o sa va intreb pe toate cele care ati avut examene... cum au decurs? A fost totul bine? Rezultatele au fost satisfacatoare?
Bafta in continuare celor cu examene.

Va pup pe toate cu drag si va urez o zi cat mai frumoasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput