Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 17
oanademunck spune:
Buna fete!
N-am dat bir cu fugitii dar ca am incercat sa lupt cu dependentza mea fatza de net in ultimul timp petrecandu-mi foarte mult timp pe net, poate chiar prea mult asa ca am vrut sa vad cum fac fara net. Concluzia dupa o saptamana a fost ca pot trai si fara net asa ca m-am intors
Ce sa va zic, cum am facut smotru ieri toata ziua prin imparatie la mine, cum iar m-am ales cu vanatai ca o mostenesc pe mama imi place sa mut lucrurile de una singura prin casa, fara ajutor, dupa capul si puterile mele; ca azi dimineata mi-am convins ciupercutza sa mergem la abator ca mi se facuse pofta de mici, ca pe drum o roata a decis sa lesine si a trbuit sa o schimbam cu una mai capabila, ca odata ajunsi in vestitul abator i-am auzit la coada la ochelari pe Salvator cum tipa la 'Fa'-a se citi a cu caciulita -ea vroia la carne si zicea ca lesina (nu vad legatura da , na...)iar Salvator i-a zis o propozitie incorecta dpdv gramatical in dulcele dialect romani combinat cu romana de ferentari ca imi venea sa ii trag una lu Salvator si sa il mai si botez cu un nume mai crestin..
Pana la urma ne-am intors acasa nevatamati dar eu cu un curs de lb romana ad-hoc(cati am auzit in romana, mam-mare!!!)am facut grataru eu cu sotzu , am vazut cum a castigat Olanda si acu vad cum pierde nadal mingea de meci si iara intra in setu 5(eu sunt mare fan Nadal ca nu am specificat).
Cam atata, va pup, va las cu caldura sa va bucurati de ea eu ma duc sa il sustin pe Rafael:)
pupici
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
ardeiash spune:
bepii: cand am citit primul mesaj... chiar ma intrebam... ce ... au trecut deja 5 luni... ca parca ieri se nascuse. chiar imi aratasei bombonelele pe care le-ai primit de la vic... noroc ca ai precizat? sa-ti traiasca nepotelul!
carmen: multumesc de intrebare... acum suntem mai bine... sotul meu are inca sufeltul tare necajit.. insa nu ma iofteaza intr-una... si se mai lasa dus de discutii.. una /alta.. cum se spune..
oana: esti "microb"? asa spunem noi prin constanta la microbisti... nu credeam ca te pasioneaza. si eu ma uitam la fostbal.. dar sunt prea multe campionate... asa ca m-am lasat.. abia mai stiu cateva echipe..
fetele... hai ca v-astept pe la mine. puteti veni mai putin miercuri... e asa de frumos la brussel! cald si bine.. putem sta pe teresa... e super.. iau o inghetata buna si mancam pe saturate.. sau ce vreti voi, pardon.. dak aveti alte gusturi..
dana: iti tinem pumnii!
o saptamana reusita ... plina de soare...
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
n-am precizat... scuze,, mi-ar conveni de dimineata... bb-le meu e la scoala... si putem sta in liniste... altfel... calculator.. parc.. chestii.. pupici inca o data!
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele,
Iata ca in sfarsit pot sa ma asez la calculator ca sa vad ce mai faceti si sa va mai spun cate ceva. Azi am avut o zi plina ca de obicei. Nu stiu ce tot fac dar mereu sunt ocupata si abia seara tarziu ma pot si eu aseza in fata calculatorului. Dar spre dezamagirea mea, vad ce nu multe s-au inghesuit azi la povesti.
Carmen, ce ma bucur ca ai revenit printre noi . Sa sti ca joi de la ora 18:30 voi fi la clubul de tenis si daca poti si ai placere, te astept acolo. Dar pana atunci o sa vorbim la telefon pt detalii.
Disperata, si eu vreau sa ne vedem aceasta saptamana dar cu toata vointa nu se prea poate decat vineri. Si iata de ce: maine mergem la Brussel la concertul lui Robbie Williams, miercuri la o sarbatoare speciala la un restaurant pe malul unui lac unde am facut si nunta noastra mai precis la "de eerste maatjess feest" adica un fel de inaugurare a unui peste a carui sezon abia a inceput, peste ce se mananca crud si la care se bea multa bere. E o sarbatoare traditionala si daca te vei uita la stirile de seara sigur vor pomeni de ea. Deci vom fi si noi prezenti acolo pt ca vor veni si prietenii nostrii. Apoi joi, cum am mai pomenit e ziua de tenis, deci a mai ramas vinerea. Ce spui, e bine? intre timp voi vorbi si cu Carmen si sper din toata inima ca si Oana va fi disponibila. M-as bucura daca si alte fete sunt libere sa ne intalnim vineri in Brussel. Asta nu inseamna neaparat sa o deranjam acasa pe Disperata. Putem f bine sa ne vedem si in oras.
Iar in legatura cu gratarul promis la mine acasa, invitatia ramane valabila dar ramane sa stabilim si ziua ceea ce e mai dificil. Sapatamana trecuta am avut bbq cu familia, saptamana ce vine am programat alt bbq pt personalul de la firma sotului meu deci cam in jur de 10 persoane, iar daca weekendul de dupa aceea este frumos iar avem o promisiune de bbq impreuna cu gasca de motociclisti. Le-am tot promis ca organizam ceva dar vremea rea nu ne-a permis pana acum. Asa suntem noi; intotdeauna bucurosi de oaspeti si prin urmare vesnic in criza de timp. Deci bbq-ul nostru romanesc va avea loc cam peste o luna, sper. Oricum vreau sa ma tin de promisiune si voi face tot posibilul sa va am cat mai multe fete (cu partenerul, desigur) la mine acasa.
Astept sugestii de la voi.
Pana atunci va pup si va doresc tot binele din lume.
ardeiash spune:
cad ca ne-nghesuim la bbq-uri si invitatii. poate se prinde ceva, pana la urma... da, dak stau sa ma gandesc... pentru mine e bine vineri. astept sa m-anuntati la ce ora... si bucuroasa de oaspeti, ce sa zic! mi-ar face placere sa va primesc la mine... putem merge sa ne plimbam si in oras... dar mai bine e la mine.
azi la brussel au fost 29 de grade la umbra. aproape ca nu puteai respira. eu nu mai inteleg nik. in urma cu 2 saptamani am trecut la plapuma si cizme... si acum nu stiu ce sa mai dau jos de pe mine..
ne plangem k-i frig.. ne plangem k-i kld... naspa rau! la voi cum a fost...
fetelor.. incepusem de mult o discutie despre ce ne place si ce nu ne place aici in belgia. eu tot va povesteam... si va povesteam ce mi-a placut. si voi nik.... mi-ar placea sa v-aud ce v-a impresionat pozitiv sau negativ aici.. ce ziceti?
va doresc o zi plina cu soare... dar de data asta mai olecuta..... nu asa mult .. ca strica.
Nora spune:
Iarasi nu pot tine ritmul cu voi...
Am intrat doar sa-ti raspund, Disperata, ma intrebai acum cateva pagini de cadou pentru profesori la sfarsitul scolii:
la noi serbarea a fost deja, in general se face cu ceva vreme inainte nu in ultimele zile. Se fac si ceva cadouri, depinde de fiecare: flori, bomboane, o mica atentie, nu-i o regula.
Anul asta, parintii din clasa lui Victor strang banutii sa cumpere un cadou mai mare, iar cei din clasa lui Andrei nu au organizat nimic.
Fug acum, salutari tuturor si bucurati-va de soare. Noi am fost aseara in Grand Place din Bxl, am stat pe un trotoar in fata primariei, am mancat inghetata si gaufre, am hranit porumbeii si ne-am uitat la oameni! A fost super.
Nora
oanademunck spune:
Buna fete!
Vleau sa vina vacanta cu tlenul din Flanta!!!!!Nu mai am rabdare, nu mai pot, toata viata am fost asa, cand vad sfarsitul a ceva atat de aproape nu ma mai pot concentra, nu mai pot face nimik, innumar zilele si minutele pana cand se va sfarsi(specific ca in categoria asta nu intrea vacantele, petrecerile leneveala sau alte lucruri din astea placute)!Vreau vacantza, sa ma trezesc cand am chef, sa nu trebuiasca sa ajung la ora x la job, sa nu trebuiasca sa zic de o mie de ori cuiva sa manance normal, sa nu urle sau injure, sa ma duc la mare si la munte cu surioara mea, vreau vacantza!!!!!!
Disperata ca ne intrebai ce ne place si ce nu in Belgia...Mie imi place Belgia dar daca as putea face o minune sa dau gust mancarii de aici, sa transform carnatii lor in cabanosii nostrii, carnea lor tocata in mici, sa dau rosiilor de aici gustul celor din gradina de la mamaitza sau din macar din piatza Gorjului, sa ii arunc agenda soacrei si sa ma pot duce la ea cum ma duc la mama, sa transform marea lor in marea noastra, sa pot pune pe spatele amintirilor mele din copilarie sau adolescentza stampila de Belgia, sa construiesc aici o Laptarie si sa ma duc vara in fiecare seara de week-end sa vad filme vechi si sa beau bere la pahar de plastic(fara a exagera insa cantitatzile), sa ma plimb zile de vara prin Bucuresti cu 10 mii in buzunar si sa iau trenul cu gasca pe blat si sa mergem pana la brasov si napoi.........daca as putea sa mut lucrurile si de persoanele dragi din tzara aici....Nu mi-e dor insa sa aud injuraturi in jurul meu, si claxoane sau sa vad gropi si sa muncesc pe 3 milioane, nu mi-e dor sa vad Maibah-ce si copane dezgolite pe la tv, nu mi-e dor de spoiala si superficialitate, de autodidactism sau vrajeala, de dezacorduri si fuste inflorate sau tineri deznadajduiti!!!!!
Va las acu ca simt ca ma lipesc e cald si ma transform ....fara balta nu-i la fel cum zice Chilian:)
pupici si o zi fericita:)
papapapa
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
ardeiash spune:
nora: merci de atentionare... nu-mi dadea prin cap sa le dau astfel de lucruri... credeam ca acilea nu-i k pe la noi...
oana: dupa kte vad eu... ti-e dor de romanica!!!! nik nu-i k la noi!!!!da ce te-a impresionat acilea... ai uitat sa zici.. si io-s tare curioasa cum atarna balanta... belgia-romania **** belgia-romania **** belgia-romania **** belgia sau romania ?
voi mai puteti cu caldurile astea mai?
fetelor am aflat ca va fi pus un covor de flori, la brussel in grand place....k de fiekre data , la 2 ani... dak va intereseaza o sa aflu cand , ce fel si cum...
Bepii spune:
Hellooooo,
Disperata, cand va fi covorul de flori? As vrea si eu sa-l vad. Pana acum l-am vazut doar la tv si in vederi si pot spune ca e super frumos. Poate ne spui si noua cand se va asterne.
Oana, si mie mi-e dor de romania dar ca si tine doar de unele lucruri...
Carmen, iar absentezi, ce faci draguto? Ce zici vi joi in Mechelen? Dar vineri mergem la Brussel s-o vizitam pe Disperata? Eu sunt disponibila vineri toata ziua deci astept un semn de la tine.
Oana tu cum lucrezi, esti libera vineri? Mi-ar placea sa te vad, e cam multicel de cand nu ne-am vazut....
Alte fete cucuiete nu sunt amatoare de o plimbare in Brussel?
Azi si maine spun cei de la meteo ca va fi temporar ploios dar de vineri se inderapta, asa ca o sa avem un timp tocmai bun; nici prea prea nici foarte foarte, vorba romanului.
Hai ca astept vesti de la voi.
Va pupic dulce si va doresc toate cele bune.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
an-k spune:
A fost cineva aseara la Robbie Williamsa, sau poate mergeti in seara asta, eu m-am kinuit o zi intreaga sa sun la nr din ziar, din acea zi de ianuarie, am trimis si sms, din pacate nu a fost sa fie. Aseara a dat segvente la tv din concert.. era atata lume, ei oare cum or fi obtinut bilet.
Carmitzo, nu te citii de mult!
Altfel si noi am profitat de caldura, luni am dat o fuga pana la mare, cu inca o familie cu bb mic, a fost foarte frumos, pacat ca azi ploua.
Va pup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)