Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit dragele mele motzate,
In primul rand Miri_mik va doresc calatorie placuta in Romania, sa fiti sanatosi, sa aveti parte de mult soare, bucurii si sa va intoarceti cu bine acasa ca sa ne povestesti ce aventuri ati mai avut pe meleagurile natale ca sunt sigura ca nu vor lipsi ca doar e Ro tara surprizelor . O sa-mi lipseasca postarile tale pline de haz pt care te admir.
Celelalte fete: I am back !!! Dupa o lipsa destul de indelungata iata-ma inapoi printre fetele mele dragi. Am fost tare prinsa in ultima vreme cu tot felul de chestii dar tot am avut putin timp sa intru si sa va citesc. Ce-am facut in aceste zile? pai au plecat parintii mei si Slava Domnului ca mama s-a simtit mult mai bine in ultimele zile si a ajuns cu bine acasa, apoi a fost acel weekend lung in care ne-am mai rasfatat un pic cu excursii prin preajma pt ca vremea s-a induplecat in sfarsit de noi si ne-a mai aratat un pic de soare, apoi sambata am avut ceremonia de imprastiere a cenusii socrului meu pt ca el a vrut sa fie incinerat si despre care poate o sa va scriu alta data pt ca a fost ceva special si laic care a placut tuturor, am tras o fuga si prin Franta cu motocicletele, ieri munca la birou apoi tenis si uite asa n-am stat o clipa locului.
Acum ca s-a mai indreptat vremea am de gand sa mai robotesc prin gradina pe care am cam abandonat-o cu vremurile cele urate din ultimele 2 saptamani si am de gand sa ma mai vad cu unele dintre voi ca mi s-a cam facut dor de cand nu v-am vazut si poate chiar cu alte fete de aici.....ce ziceti?
Observ ca in ultima vreme nu numai eu am cam chiulit de pe forum, asa ca ca invit pe toate la povesti. Eu o sa revin curand. Acum ma duc sa-mi vad de treaba ca azi e zi de curatenie generala.
Va pup pe toate su va doresc tot ce e mai bun si frumos pe lume.
Pupici,

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

kikikiki, printre hainutse si dileme, l-am mai pus pe bubu pe site:) cine are chef sa-l pape din priviri, ca eu nu ma mai satur de el:)))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/7dcare2&.src=ph

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetele mele dragi,

Miri_mik iti doresc drum bun spre tara si sa te bucuri de aceasta vacanta. Despre Bubu ce sa spun, e un dulcel si un scumpic ca iti vine sa-l mananci. Cred ca il pupi toata ziua, ca eu asa as face. Nu ma pot satura de bebelusi, sa-i pup si sa-i miros. Au un miros special, e extra.

Vom pleca si noi in tara dupa examene, cred ca pe vreo 10 iulie pt doua saptamani. Dar mai vorbim pana atunci.

La toate celelalte fete salutari si profitati bine de soarele care si-a facut mila si de noi si a aparut in sfarsit.

Pupici.
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna seara gagici!

pot spune chiar bine ati revenit! ca mi-ati lipsit tare, tare... ce-o fi cu carmen, simone, anne? nu se mai aude nimik, nimik,...

bepii: ce de zbucium pe la tine!
oana: pacat cu nu am avut o camera sa te filmam in pijamale! cred k erai
miri_mik: nu pot decat sa ma bucur pt tine ca pleci in romania .. have a nice flight ! sper k-am scris bine... te asteptam sa ne delectam cu mesajele tale! pt dulcele booboo
dak ati citit mesajul meu precedent.. uitati-l... nu trebuia sa deschid un nou topic... tre' sa continuam pana la pagina 20... mai nou.... scuze

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

miri_mik: pentru booboo erau .. nu's ce a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Buna ziua,
doresc sa intru in grupul vostru deoarece voi locui in Bruxelles incepind din luna august.
Sotul meu se afla in Belgia cu viza de independent din luna martie si surprinzator si-a si gasit de lucru , ceea ce a grabit venirea mea si a celor doi copii ai nostri de 8 ani si celalalt de 8 luni. Suntem din Bucuresti , eu si sotul am terminat academia de muzica dar din pacate in tara nu ne mai putem intretine cu salariile pe care le primim avind in vedere ca avem si cei doi copii,eram bugetari si cred ca asta spune totul.
Vom locui in cartierul LAEKEN si as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti de el cum este vazut?
Daca nu va plictisesc prea tare as vrea sa ma invatati ce ar trebui sa-mi aduc in belgia cu mine, ma gindesc la medicamente , mai ales pentru cel mic , avind in vedere ca pina primesc asigurarea de sanatate a mea si a copiilor o sa mai dureze.
Va multumesc anticipat si va doresc o zi cit mai placuta si insorita

Mergi la inceput

bine ai venit ! sa-ti zic de pe-acum.... laeken.. este un cartier regal... sa zic asa... acolo stau regii.... e super.. insa sunt si ff multi arabi... depinde unde veti sta anume in laeken..

ce te sfatuiesc sa-ti iei in belgia sunt intr-adevar medicamentele.. orice.... si de toate . aici is ff scumpe... nu iti elibereeza fara reteta nimeni .. si pt reteta tre sa mergi la medic. o consultatie la pediatru costa de la 32 de euro in sus.
altceva important: pentru ploaie > incaltaminte rezistenta la ploaie si impermeabile, geci.... pt ca aici ploua cu galeata cate 1-2 saptamani in continuu..

in rest, daca ai bani... le-oti cumpara pe toate din mers... deci ne vedem in august?

Mergi la inceput

Iti multumesc mult DISPERATA de raspuns ,deci va trebui sa ma incarc cu multe medicamente si lucruri de vreme ploioasa, sper sa nu am probleme la vama cind o sa ma gaseasca cu atitea medicamente. crezi ca trebuie o limita de medicamente de scos din tara?Exista o lege in acest sens?
In LAEKEN vom sta in BOKSTAEL, nu stiu daca am scris corect dar cred ca-ti dai seama . Vom sta acolo pentru ca in acel cartier exista o scoala de muzica buna pentru baietelul cel mare .

Iti multumesc inca o data

Mergi la inceput

da, am auzit de locul acela .. insa doar am trecut cu masina sau tramvaiul.. parca... nu pot sa-ti spun mai multe . brussel-ul este imens. nu cred ca poate sa-ti spuna ceva despre el .. numai cei care locuiesc pe acolo..nu?
la capitolul medicamente: si eu am facut ca si tine... am luat multe medicamente cand am plecat din tara... noi am venit aici acum 1 an. le-am plasat in geanta de mana a mea.. adica in poseta... si restul le-am imprastiat prin valiza... in paranteza fie spus , le-am pus prin buzunare de pijamale, sacouri, pantaloni.. peste tot. noi am venit cu avioul.. n-a fost nici-o problema... voi cu ce veniti? ideea cu buzunarele nu am avut-o eu. m-au invatat si pe mine altii..

Mergi la inceput

Si noi plecam cu avionul asa ca voi face ca tine ca sa nu am probleme.
O sa am de luat multe medicamente mai ales ca abea dupa un an voi ajunge in vizita in Romania ca sa-mi refac stocul.
Tu cind ai plecat in Belgia ti-au trebuit actele apostilate? pentru ca avocatul nostru asa ne-a cerut ,sotul si-a apostilat cind a plecat dar eu cind am umblat sa-mi fac certificatul de nastere international am vazut mare scris ca tarile care fac parte din conventia de la HAGA sunt scutite de apostilari, intre care este si Romania. Acum nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput