Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Nora spune:
quote:Acuma si tu! Tocmai la soarele belgian te-ai gandit sa fii perfectionista, zau asa! Daca vrei soare pur si simplu fara oaresce nori, tre' sa cobori... (Italia, Spania, Franta-n sud)
Originally posted by miri_mik
nora, soaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeee! da parca mai am niste nori in gradina:)
miri_mik, fericit mamik
quote:Oana, te las s-o folosesti dar vezi ca are trademark
Nora- mi-a placut expresia 'Deci mai exista cer albastru' am sa o folosesc ca e tare aplicabila aici
Si nu in ultimul rand, multumesc frumos tuturor pentru urarile catre barbate-miu.
Nora
ardeiash spune:
buna gagici!
o sa facem
]]]]e soare si la mine! soooooooooooare! sooooooooare! de-adevaratelea. sa aruncam . nu credeam c-o sa ma bucur atata... ca-mi trebe... vreau sa fie si duminica le fel de .... e ziua casatoriei mele si abia astept sa merg si eu la o terasa sa-mi fac de cap cu barbati'miu.... vorba vine , ca suntem in doliu.... dar sa sarbatorim si noi cumva...
tocmai akma ma orbeste cineva la fereastra! e soarele! !!!!!!!!!!!!! de ....
fetelor stie vreuna din voi sa gateasca paste... dar reteta 'taliana? cumva... sunt zilele "viva italia" si mi-am luat niste paste... as vrea un sos pentru ele... dar, stai ca mi-a venit o idee: sa le intreb pe fetele din italia...
mama ce veste buna mi-ati dat... o sa si mai fie frumos afara... ce bine! cred ca mi s-a subtiat pielea. ... mi-e cam frig...
va pup akma.. dar daca stiti . dati-mi de veste....
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
bepii: am primit pe mail ceva de la tine care se numea : nunta la romani.. m-am speriat... am crezut ca faci tu nunta akuma... ca sa vezi.. la ce m-am gandit eu prima oara..... ai idee cine e erechea?
un we plin de soare va doresc!
danyelana spune:
salutare fetelor,
eu nu am mai scris demult pt ca asa cum stiti am avut exam. Cred ca am facut ceva desi puteam da mai mult. Merci pt incurajari la fete.
sincer incepeam sa fiu super deprimata cu ploaia asata care nu se mai termina. Bine ca a aparut acum soarele.
Oana sunt super pozele din vacanta. Ma bucur ca v-ati distrat pe cinste.
Pupici la toate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
e clara.. iar va faceti de cap! nici macar nu mai gasesc subiectul ... e pe pagina a 2-a... daka a iesit soarele!
danyelana spune:
se vede clar ca fetele vor sa profite de soare dupa atata
nu mai intra nimeni pe aici???
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ardeiash spune:
bepii: nu ne povestesti si noua cum a fost sambata? asta numai daca doresti, bineinteles...
danyelana: cum a fost ex-ul?
nora: pori sa-mi spui si mie cum e serbarea de sfarsit de an la gradinita? copii tai au avut? ai idee daca trebuie sa-i duc ceva educatoarei la sfarsit? eu zic ca pe aici nu se obisnuieste... ma gandesc adik... dar , mai stii... un buchet de flori e bine? ce zici?
miri_mik spune:
mesaj catre goangele mele de net:
dragele mele, cu inima grea ma despart de voi... din motive subiective si bine intemeiate am hotarat sa scriu acest ultim mesaj dimineata devreme pentru ca in fond niciodata nu stii ce-ti rezerva secunda urmatoare.
va pup deci pe toate, si va spun "papa" caci sunt ingropata in indatoriri si responsabilitati pe care trebuie sa mi le asum in totalitate....
si nu-mi vad capul de trebi, si ma pierd intre body-uri, costumase, creme de fund si pampersi, intre camasile lu brabac-miu si jumate din garderoba mea trantita pe pat in dormitor. caci deh...
imi fac bagajuuuuuuuuuuuuuul! plecam! haleluiah! o sa fie o aventura... mama mama! da pana una alta traiesc aceeasi dilema existentiala ca inainte de fiecare plecare: ce pun cu mine, ce-i pun lu barbac-miu, da' lu' "topilu"? si nu mi-a ajuns o saptamana de parlamentari si nici o zi de impachetari - respectiv azi - ca sa ma decid:))) da nu-i bai, tot ce stiu e ca am la dispozitie o valiza maaaaaaaaaare si una mai mica - aia pt bubu, ca iau caruciorul si un sac in spate, dar detalii... nici acu, chit ca ma gandesc in 10 parti deodata, nush cum am sa fac... da nu-i bai, plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam acasa in ro. ca aici e acasa in be. de fapt aici nu e acasa, aici e domiciliu fortat:))))
si nu mai beau cafea, nici macar decafeinata ca dupa cum se vede in poza are un efect neasteptat de placebo asupra mea:)
si cum ziceam, va puuuuuuuuuuuup si ne mai scriem din ro. poate poate mai arunc un ochi deseara asa de verificare.
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! si sa ne regasim cu bine
miri_mik, fericit mamik
oanademunck spune:
Buna miercurea!
Ce mai faceti?IO mi-s chiauna de somn desi e 11 aproape insa aseara pt prima oara in viatza mea mi-a lucrat creierul si dupa ora 23...eram in pat si am auzit zgomote, dar multe si ciudate parca cara cineva ceva,si ma gandeam -gata, ne calca hotii ne iau tot numai sa nu urce la noi in camera...Aveam atat frica incat cred ca am stat juma de ora fara sa misc de frica sa nu le atrag atentia sa urce la mine...si cum stateam eu asa linistita a inceput al meu sa sforaie profesionist si eu ma gandeam sa imi pun dopurile in urechi sa nu il aud da daca ajung astia in camera si eu nu ii aud....Am tras de piet -scoala scoala ca aud ceva asta nimik...asa ca mi-am luat cele doua parfumuri in mana ca alta arma nu am gasit si am pasit incet sa ma uit printre usa sa vad ce era....vad lumina, zic frate e naspa..cand sa ma intorc sa urlu la piet sa se scoale sa ne inchidem in camera naibii si sa tipam e geam sau sa sunam la politie aud un fel de muzica-zic hai las-o naibii ca e prea de tot fura si asculta muzica???ma intorc deschid usa milimetru cu milimetru si vad lumina de la tv si la tv mergea inca Lord of the rings pe care incepuse barbate-miu sa il vada si pe care nu il oprise cand urcase sa se culce..........i-am tras una dupa ceafa ca nu -am putut aptine si i-am mai luat si perna si patura ca m-am speriat frate ingrozitor, pe bune!
Miri_mik ce misto ca pleci ACASA!!!!!vreau si eu!!!!Ma bucur pt tine si cred ca de azi incep si eu negogierea cu al meu sa ma lase sa ma duc in tzara si primele doua saptamani din iulie (ca e stailit sa a duc in august ultimele doua da nu va fi de ajuns ca e si nnta lui Carmen si mai vrem sa mergem si la mare ca intre fete....iar se supara mama ca nu stau cu ea, da iubesc marea noastra, cat am stat in tzara cerd ca doar un an sau doi nu am fost la mare in rst de la un an m-au dus ai mei dragutzii!!!
Pupici tuturor fetelor si o zi cat mai tare!zmuaaahhhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'