Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 13
miri_mik spune:
mbon, o alta zi naspa! in cep sa adun zile d eploaie cum aduna baietii de armata amr-uri:( trist ca naiba:)
oana, nu m-am ras, nu fix de tot, tot ca un purcel cu mots arat, da macar e mots neerlandez.
nora, cer scuze pt "sau" dar citisem in viteza, vestea nu era chiar foarte buna , de unde confuzia in graba.
mama tocma s-a urcat in avion spre bucuresti. eu ma saturasem un pic de ea dar e drept ca mi-a prins bine s-o am langa mine. acu e casa destul de goala. si ei i s-a parut mult dar au trecut repede 3 luni si acu o sa-i fie dor de bubu:( chit ca mergem in ro fix peste o saptamana. in rest o mai dureau si toate alea. dar i-am promis ca la toamna vine iar daca scapa de pisica de acasa ca nus e poate s-o lasam pe capul oamenilor de cate ori vrea sa vina la noi:)
ma duc sa pun niste rufe la spalat, va pupizesc, muuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik
carmita_baby spune:
Buna fetelor motatelor
Haideti ca acum scriu pe fuga, insa am sa intru un pic mai tarziu sa scriu mai detaliat
Nora ii urez sotului tau la multi ani fericiti si impliniti alaturi de voi Petrecere frumoasa
Tuturor fetelor cu bebei, va urez sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si numai bine
Va pup si pe curand
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
maaaaaaama! ce nervi, ce draci!
sa va povestesc: mi-am pus mama pe tarom azi dimineata, asa ca de ziua copilului. in teorie trebuia sa ajunga la baia mare la 7 fara un sfert. e zece si un sfert, nici urmla de avion la baia mare: s-a imbolnavit pilotul la oradea unde facusera halta! si nesimtitii de la aeroport nici macar n-au avut bunul simt - daca-s nesimtit, de unde? - sa anunte apartinatorii ca pasagerii de baia mare se intorc in oras cu un microbuz sau autocar, nu se stia exact inca. asa ca imaginati-v-o pe mama, cu insulina in buzunar, obosita, stresata, dupa o zi de calatorie, sa termine aventura in autocarul in care ii e rau prin definitie si n-are medicamente la ea. si imaginati-va cum spumeg io acuma, ca pt cei 425 de euro cat a costa afurisitul de bilet pana la bm, puteam lua doua pana in budapesta si de acolo cu autocar calumea pana acasa, iar asa nu m-as mira s-o taraie cu carutsa pana in urbea natala!
si-am tras o injuratura mioritica printre dinti!
da pe de alta parte, pupici pt toti piticii care azi au sarbatorit cu tort si distractie! si pt cei care n-au sarbatorit, tot pupici:) si la multi ani sotului norei! (eu am si uitat ca era 1 iunie desi daca eram la scoala, trageam un chef pe cinste)
va pupesc, si pe maine, poate m-oi calma nitel;)
miri_mik, fericit mamik
scumpi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!! Sa fie fericiti, sa creasca mari, frumosi si voinici...
Nora La multi ani sotului tau , multa sanatate si fericire!!!
oanademunck spune:
Salu!!
Miri_mik, alta 'romanian story' din capitolul- d'alea cu taromul! .Platesti pt un serviciu si ramai cu ochii in soare dupa 747 ...Pilotu ala s-o fi imbolnavit saracu asa subit, nu contest, insa avionu ala putea fi pilotat si de alt pilot- exista piloti de rezerva cum e la trenuri sau metrou de ex, unii care sunt rezerve si sunt pregatiti sa intrevina in caz de ceva?Sau poate ca nu era buba la pilot ci la avion si ca sa nu scoata banii din buzunar au inventat povesti de adormit copiii prescolari cu aviatori cu dureri de cot. Stiu ca pe noi nu ne caracterizeaza si ca in general (vb pt mine)intr-o situatie din asta nu avem curaj sa ripostam pe fata insa asa ar merita sa iti dea o parte din banuti la fel sau macar un tiket dus sau intors gratuit, da pana vezi vreo hartie de 50 te apuca boala ca pe pilotzii in timpul serviciului sau te lasa nervii ca sa citez poporu din care ma trag
Sper ca mama ta a ajuns deja cu bine
Va las ma duc in pat ca ma patrunse frigul 'pi la gioale'
somn usor!!
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
Andreea23 spune:
Buna seara tuturor!
In sfarsit reusesc sa mai scriu si eu cate ceva!Saptamana asta am avut computerul la reparat.A fost groaznic iar vremea asta oribila a pus capac,drept pt care m-am suparat si m-am apucat de curatenie generala,asa ca trei zile si eu si mama am prestat de-a zis al meu sot ca demolam casa..
Oana,cred ca eu sunt singura cre nu reusesc sa vad pozele tale,da cred ca-s mai batuta-n freza...da' mai incerc,poate-oi reusi!
Miri_mik,imi pare rau pt ce i s-a intamplat mamei tale,sper ca a ajuns cu bine.
Bepii,nici mie nu imi place litoralul lor.Eu iubesc marea indiferent de anotimp,dar peisajul de aici mi se pare trist,dezolant.
Fetelor va puuuup mult
Noapte buna
ardeiash spune:
adevarat s-a inaltat!
miri_mik: ai dat 425 de euro pe un bilet de avion? de ce era asa de scump?! nu inteleg... stiam ca e 300 la tarom. sau ai luat o "urgenta"? ca eu am fost tot la urgenta.. cu blue air.. dar m-au costat 3 bilete 820 euro.. asta vine cam 270-280.. habar n-am de persoana. si le-am luat cu o jumatate de ora inantesa plece avionul. mai urgenta nici ca se putea//// si erau dus - intors. ka tine or fi fost numai dus... ca asa am auzit ca-s mai scumpe...
oana: de ce crezi ca ii duce dorul cosminica baietelului meu? ti-a soptit la ureche? cum s-a adaptat? si-a revenit? sotul meu zicea akum vreo 2 zile: aoleu.. am uitat sa-i dau lui cosmin sa manance!!! si-a luat rolul in serios!
fetelor ma simt asa de obosita dupa examenele astea. voi afla rezultatele peste 2 saptamani abia... ce-or fi astia asa de ... sa nu zic tampi.... la noi , cred canici la admitere nu dura atata.. ma rog.. tre' sa fac 50%.. si io zic ca am cam facut. sa fiu sincera ma asteptam la o prestatie mai buna din partea mea... dar dak nu s-a putut....
azi mi-am reluat ostaseste cizmele... un parpalac de iarna... asa... ca s-a facut de 1 iunie... si vreau sa zik .. mi-au prins bine...
inca ceva ... toata iarna m-am invelit cu patura.. akuma de freo 2 semaine cu plamuma... ce ziceti d-asta???
la multi anisori fericiti piticilor!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
neatsa!
haleluia, a ajuns mama la 12 noaptea. cica domnul pilot a fost dus cu salvarea direct din aeroport, si "zburatorii" au fost lasati cu ochii in soare vreo doua ore, fara explicatii - "restrictii de zbor", ziceau ei - pana cand o madam mai infipta a facut scandal si s-a facut rost de un microbuz spre bm. cica au mai ramas pasageri in oradea ca nu stiau ce sa faca cu ei!
oana, fii sigura ca ma duc la tarom si le spun vreo doua de dulce sid e inima albastra, sa ma tina minte! si de nu vad banii inapoi, macar le spun ce am de spus.
Disperata, era dus-intors avionul, singura varianta care zbura direct pana la baia mare. in teorie, ca uite cum e cu practica. o puteam trimite cu wizzair, da tocmai ca sa evitam oboseala unui autocar, - ca-si face de 4 ori insulina pe zi - plus ca e declarata nevazatoare, am zis ca platim mai mult dar are parte de tot confortul. tot confortul... la categoria "doua roti", nu doua aripi, ca uite pocinogu. acu sa nu vorbesc in nume de rau, da ce pisici e compania asta daca n-are rezerve in caz de urgenta? e totusi companie nationala, ce naiba!
pe de alta parte, fetelor, va anunt ca e soareeeeeeeeeeeeeeeeeee!
va doresc un weekend cu bronzoleala si leneveala sub umbrelute colorate:)
miri_mik, fericit mamik
miri_mik spune:
revin cu amanunte...
disperata, cica segmentul pe interior, e gratuit, deci mare minune ca au pus la dispozitia pasagerilor autocar. de aici deducem si faptul ca nici poveste de vreo rambursare.
ma jur ca altu veci pururi io cu astia nu ma mai dau hutsa prin ceruri:))
nora, soaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeee! da parca mai am niste nori in gradina:)
muah muah
miri_mik, fericit mamik