Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetelor,
Este cam multicel de cand n-am mai scris aici dar vad ca nici voi nu prea ati avut chef se pare....
Oana, bine ai revenit acasa ! Am vazut pozele din Sicilia, si subit m-a apucat un dor de mare, de caldura...... Cred ca ai avut o vacanta super frumoasa.
Si noi am fost ieri la mare in Oostende si desi vremea a fost acceptabila nu mi-a placut. Parca nu are acel farmec al litoralului nostru, e ceva rece acolo, nu pot sa explic ce si cum dar nu ma simt bine. Eu cand locuiam in Mangalia si mergeam pe plaja simteam cum imi incarc bateriile,, aveam o stare de fericire, priveam marea si ma linisteam.
Si vremea asta este asa de deprimanta..... Am vazut la tv ca nici saptamana asta nu vom scapa de ploi si colac peste pupaza se va raci pt ca vine un curent dinspre nord. Saracii parintii mei au avut un ghinion cu o asa vreme.... Noroc ca mama se simte mai bine in ultimele zile dar tot mi-a ramas o neliniste in suflet.
In rest, nu prea am multe de spus, astept sa vina vara si sa arunc hainele groase de pe mine ca m-am cam saturat de ele.
Acum va pup si va doresc sanatate si o saptamana excelenta
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
Nora spune:
Salutare, dragelor .
Am intrat in fuga sa va salut,scuze ca nu am timp sa tin ritmul cu voi, scrieti prea repede.
Noi am reinceput programul obisnuit dupa weekend-ul de 4 zile in care, desi aveam planuri mari, sa vizitam castele pe Valea Loirei, am renuntat ca am fost cam bolnavi. Eu si barbate-miu raciti, iar Andrei a avut burtica deranjata. Asa ca...am fost doar joi in Franta la Boulogne-sur-Mer sa vizitam un Aquariaum super. Ne-am intalnit cu un pustulica din Baia Mare (cred ca avea 14-15 ani) venit in excursie in Franta pentru o saptamana. A fost simpatic, era fericit sa vorbeasca romaneste cu noi (era singurul roman din grupul lui) desi plecase de numai 5 zile din tara.
Azi vine Océane la noi, prietena cea mai buna a lui Andrei(pe langa Eric, fireste). Nu stiu ce-i cu baietii mei, si Victor are cel mai bun prieten o fetita (Celia) dar amandoi neaga orice indragosteala. Ba Andrei are chiar de suportat ironiile a doi colegi mai cocosei care-l acuza ca-i innamorat. L-am intrebat daca s-a gandit sa se mai joace mai putin cu Océane din cauza asta si mi-a raspuns cu o fermitate surprinzatoare:
-Sa abandonez un prieten? Niciodata! Dragul meu
Aa, si uitasem: saptamana trecuta, de luni pana miercuri, Andrei a fost in tabara la Circ! S-a distrat frumos si a fost super incantat sa doarma in sac de dormit si in camera cu alti 5 amici.
Altfel, vremea e absolut dezolanta, dar eu am atat de multe de impachetat/reparat/curatat prin casa pentru marea mutare in casa cea noua ca nici nu mai am timp sa ma deprim din cauza ploii.
Joi e ziua lui barbate-miu (d-aia e el vesnic un copil, ca-i nascut pe 1iunie) si ma rog la Doamne-Doamne sa vina soarele pana atunci. Ca numai Cel de sus ne mai poate salva de ploaia asta
Pupici tuturor
Nora
ardeiash spune:
bepii: chiar akum am luat o pauza de la invatat sa te intreb prin mail ce faci... ca nu am mai auzit nik de tine.... ma bucur sa citesc, insa, akum ca sunteti bine... si eu am fost asta iarna la oostende si am vazut marea. la fel de dezamagita am fost \si eu...dar mi-am zis ca o fi iarna de vina... ca era gri si urata.... si eu sunt indragostita de marea noastra... poate pt ca is de-acolo/// dar o sa incerc la vara sa merg din nou.... sa vad cum e.. mi-au placut insa scoicile. erau diferite de ale noastre. am gasit si o stea de mare.... la noi nu prea gasesti!
oana: super pozele. ce culoare avea apa! era adevarata? am observat ca v-ati bronzat un pic. ati avut parte numai de soare, cred... ca aicea....
nora: chiar ca n-ai mai scris de mult! ce frumos se distreaza baieteii tai. cum se pronunta numele fetitei? din curiozitate! osean? sau cum? ce-i aceea tabaara la circ? ma intereseaza si pe mine... poti sa-mi dai mai multe detalii?
pentru sotul tau pentru 1 iunie si pentru copiii tai ...sper sa aveti parte de o
carmen: nu cumva ai ramas prin romania.. ca nu te mai aud deloc....
danyelana: bafta maine la examen..
stie cineva cand e nunta simonei_be? ca n-o mai vaz pe acilea!
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Buna-ziuuuaaa!:)
Ce faceti, cum merg examenele fetele?Hai ca mai e putin si ati terminat!
Azi au anuntat astia 12 grade, de dimineatza erau, exact cat au zis astia adica 9 grade. Mie mi se modifica organismul sau termoreglarea: in ro la 9 grade zici ca eram refugiat de lenningrad in al doilea razboi mondial, cu toate haniele pe mine, aici la 9 grade, tricou, balerini si un sacou scurt ceea ce nu paote decat sa ma mire. Lasa ca e bine. Am luat cu barbate-miu aseara si o umbrela mare de soare nici nu o scot din cutie ca nu se merita , doua zile de soare pe luna, o las acolo sa o mosteneasca copiii cand s-or marita dupa ce i-oi avea. Asa, ma mananca pielea de mor,sunt o cutie de creme plimbatoare ca altfel nu suport, ma scarpin intr-una(de la arsura de soare nu de la altceva). Ma bucur ca saptamana asta e iar saptamana scurta, asa imi place frate la astia aici, la fiecare 2 saptamani dau e vacantza sau e sarbatoare, ba au depus armele, ba au luat armele, ba au luat bataie cu sau fara arme, e bine , totul merita sarbatorit.
Va las acu, va pupic pe toate (bepii si pe mamica ta!!sper ca e mai bine)ma duc sa mai innumar cate ciuperci au mai iesit dupa plaoia asta:)
A, si ceva cool de tot,pt cine stie engleza, chek this one out 'A WORLD WITHOUGHt ROMANIA!!!!http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl=
zmuaaaahhhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
ardeiash spune:
oana,
am aflat si eu de link-l asta . e tare! cum de l-or fi facut? ca nu prea inteleg! si cu ce ocazie ? tu cunosti amnunte?
da , e un paradox cu temperatura de aici. eu in romania purtam pulovere iarna. aici nu am putut purta decat tricouri din bumbac... si asta toata iarna! vas vine sa credeti ? ca mie nu.. eu eram o friguroasa in tara mea! aici sunt mereu in calduri (attention la.... a se citi ca mereu mi-e cald.... )
mai am un ex maine ... e oral.. p-asta l-am fakut harcea-parcea.
danyelana, tu ce-ai facut la ex?
no, va pup ..maine ne auzim din nou..
s-auzim numai de bine! si
Nora spune:
M-am trezit mai devreme si am zis sa scriu un piculet aici inainte sa se trezeasca piticii.
Disperata, merci pentru urarile anticipate, doar ca sunt unpic trista pentru ca sotul meu a trebuit sa plece la Paris si se intoarce doar vineri. Asa ca ziua lui si0o va serba prin munca si la hotel... Da' am zis ca zicem ca ziua lui e de fapt sambata si sarbatorim atunci cum se cuvine.
Numele fetitei se citeste Osean, da. E o bombonica, imi place asa mult ca nu-i o fetita Barbie si ca-i place sa se joace cu sabii si masinute.
Iar la ultima intrebare: au fost in clasa de circ (tabara), adica 3 zile au satat intr-un Auberge de tineri si ziua -au petrecut-o printre artistii de circ care i-au invatat jonglerii, mers pe sarma, le-au aratat animale, etc. Foarte misto ideea iar copiilor le-a placut de minune. Cred ca scoala are un soi de contract cu acest circ pentru ca in fiecare an clasele de-a I-a merg in tabara asta. Si in fiecare an e altceva, in clasa a 6-a merg la ski.
Oana, foarte frumoase pozele din Sicilia! Deci care-va-sa-zica mai exista cer albastru! Good to know.
Noi mergem in iulie 2 saptamani in Spania langa Valencia si ne incarcam bateriile atunci. Am auzit ca si spaniolii au soare...Vai, vai, vai, am ajuns belgieni tanjind dupa soare, inainte eram romanasi satui de arsita si praful bucurestean.
miri_mik, e adevarata chestia cu 3 luni ca turistin Schengen! Mai exact, la lege zice ca nu ai voie sa stai mai mult de 90 de zile continuu intr-o periaoda de 6 luni. Adica, 3 luni aici, 3 luni in Romania. Si, crede-ma ca stiu, ai mei au tot venit asa si au plecat intotdeauna inaiinte de 90 de zile, tocmai de aceea.
Nora
simone_be spune:
salutare fetelor!
am terminat cu nenorocitul asta de examen, la care m-am stresat ca un dop intr-o caldare! rezultatele in cateva saptamani, deci pana atunci nu ma mai gandesc la el...
oana, frumoase poze, piscina e impresionanta!
a propos de link, il gasesc superinteresant. si eu il primisem inainte, dar inainte de a-l "deschide", sincer, aveam un fel de... "teama" cand am vazut titlul, ma asteptam la inca ceva "de rau" de romania, nu pot sa descriu exact, un "strange feeling"... . chiar m-am mirat, zau! e destul de bine realizat si chiar m-am umflat in pene...
disperata, nunta mea e peste vreo doua luni. sa nu uit, bafta maine la oral!
numai bine!
miri_mik spune:
neatsa fetelor...
nu stiu altele cum sunt, dar eu sunt betonata. n-am chef de nimic, dorm noptile din parti, bubu e sacait ca nu putem iesi la plimbare, maica-mea ma bazaie de doua zile sa-i fac valiza ca maine pleaca, barbatu-meu e pe coclauri, d enu e la servici e la antrenament, si vremea astaaaaaaaaa, mor! pe bune! ca de-ar fi numai ploaie, hai sa zicem, da mai da si un colt de soare, te amageste, si p-orma se pune de-un vant si de-o torentiala de-ti scuipi in san ca n-ai avut proasta inspiratie sa iesi.
oana, poze de sa moara capra vecinului de invidie. imi plac comentariile mult, si daca vrei sa stii, despre tine ziceam ce frumos foc esti nu de carmen, care e si ea super sic, si deci nu numai foca de la zoo:p
disperata, am dat o cautare pe rombel, si mi s-a raspuns ce zicea si simone sau nora, nu mai stiu exact. deci mama o sa invete sa faca naveta pe avion catre bruxel si inapoi. misto miscare tinereasca. sta trei luni acasa pana strangem bani s-o aducem inapoi:)))
in rest cica si in romania ploua. macar pe cand mergem noi sa se deschida vremea un pic, altfel... sigur vad un psihoterapeut:)
deocamdata va pupez, ma duc sa-mi fac ceva cu claia de par de pe cap:))) poate ma rad! asa de depresie:)))
muuuuuuuuuuuah
miri_mik, fericit mamik
Nora spune:
Hristos s-a inaltat!
La multi ani, copilasi! Sa fiti fericiti, sanatosi, norocosi, frumosi, harnici, isteti, buni la suflet si sa aveti o viata minunata!
Le-am facut cadouri azi baietilor mei dar cum p-aici nu se serbeaza mai deloc ziua de 1 iunie, nu au fost prea impresionati, asta e.
miri_mik, "simone sau nora" iti mai spune ca oricum 3 luni a fost intotdeauna cam mult pentru parinti, se bucurau sa se duca la casa lor. Nu stiu cum e la tine, dar ai mei se simteau stingheri, uneori plictisiti si cam la nelocul lor, indiferent cat de bine ne simteam impreuna sau cat ii plimbam in diverse locuri frumoase...
Pupicei dulcei si o zi minunata va doresc !
Nora
oanademunck spune:
Buna tuturor!
Este un frig demn de vremuri demult apuse!Ma uti la mine cum ma albesc iar mi se duce frumusetze de bronz, nu m-a tinut nici macar o saptamana..se mai cunoaste doar pe burta a nu ma incalzeste cu nimik ca nu mi-o poate vedea nimeni de sub pulover si geaca..damn!
Partea plina a paharului e ca azi la 4 termin cu munca si apoi pana martzi relax si fun!Plus ca au anuntat oameni desteptzi ca se incalzeste vremea (sper sa nu se fi inselat)Oricum aici e mai bine decat in Germania -acolo stau aia prin nametzi in iunie!Bine ca nu s-au calificat ai nostrii pt 'copa del mondo'la fotbal ca asa il vedeam pe Mutu cu gel in forma de tzurtzuri prin freza:):)
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase despre poze!!Suntezti niste dragutze!
Disperata, chestia aia cu 'a world withought romania' nu stiu exact cine a facut-o insa este facuta sigur de romani doar comentatorul e american. Eu i-am aratat-o ciupercutzei(piet adica)de 2 ori sa ii inte bine in capsor cu cine s-a incurcat (ca i-o i-am zis da nu m-a crezut). A, by the way, ieri am aniversat 3 ani de cand sunt cu ciupercutza (am aniversat cu pizza acasa uitandu-ne la reluarile de la rolland garros)
Sa nu uit ca e f important----sa le spuneti copilasilor vostrii La Multzi Ani azi si din partea mea si le promit la fiecare cate o inghetzata mare cu prima ocazie cand ii vad!
Disperata La Multzi Ani si febletzei mele Vladutz!!Cred ca Cosminica ii duce dorul!
Miri_mik-sa nu-mi zici ca te-ai ras pe cap:)
Nora- mi-a placut expresia 'Deci mai exista cer albastru' am sa o folosesc ca e tare aplicabila aici
Va pup acu flumos pe toate am duc sa dansez cu copchii in sala de sport-yupiii
zmuaaahhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'