Fetele din Belgia (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salut fetelor

Da azi m-am intors si ma simt tare obosita... In primul rand si in primul rand am condus in Bucuresti intr-un trafic de groaza, credeam ca vom pierde avionul, a trebuit sa ocolim cenrtul ca era nush ce greva pe acolo, din cauza traficului mi-am facut nshpe mii de nervi. Din fericire mi-am revenit cand mi-am dat seama ca nu vom pierde totusi avionul Ce sa va zic? Multumesc de primire, ma simt tare bine sa fiu acasa din nou. Motanelul nostru e in al noualea cer de fericire ca ne-am intors, toarce non stop

Tania condoleante si imi pare tare rau sa aud de mama ta, vrei sa vin pe la tine zilele astea sa te ajut intr-un fel sau altul cu mama ta? Daca da, poti conta pe mine
Daniela ce coincidenta poate ca am calatorit in acelasi avion cu prietena ta, cum arata ?
Disperata m-am intors si nu mai scapati de mine de acum hehehehe
Daneylana sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos. Sa va iubiti mult!

Tuturor fetelor cu examene va urez multa, multa bafta. Incercati sa fiti cat mai relaxate la examen, asa aveti posibilitatea sa dati tot ce e mai bun (din pacate usor de zis, greu de facut) Si ganditi-va ca e doar un examen, nu se termina lumea daca-l picati. Fiti barbate!

Va pup cu drag pe toate si pe maine ca acum ma bag la somnic

PS Am papat la litere in mesajul asta, de ma simt din nou ca-n clasa-ntaia de aia editai hehehehe

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmen: bine ai reveeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiit!cum ti s-a -parut romania? ca eu n-am apucat sa-mi fac o parere!
beepii: multa sanatate... da multa, multa mamei tale.. of! saraca... cred ca-ti faci o gramada de griji cu ea acum..
scumpi:eu cand zic sa barfim... zic sa povestim... sa vorbim.... asa maexprim eu... imi place sa folosesc cuvantul asta.. insa nu in adevaratul sens....

astazi e liber in toata begia: la noi de l'ascension nu e liber. e chestie! am vorbit cu o colega italianca si la ei e liber in italia.. numai la noi nu e importanta inaltarea///

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

haleluiah! s-a terminat inca o zi.mai numar 14 fix si plecam si noi in romania. parca ma si vad cu ochii iesiti din cap ca lamelc de atatea bagaje proprii si personale, cu bebe atasat "la centura", cu sfaturi hiper-arhaice de la socrii, cu emotii lacrimogene de la mama... da nu-i bai, sa ma vad odata acasa ca zau, ma ia cu o moleseala existentiala, de-a dreptul depresiva, cand ma u!it pe geam afara si vad negreala asta de nori:( ce sa zic, nici chef de net n-am avut. si nici timp, intre nasul curgator al lui barbatu-meu si mutrita mucoasa a lui bubu... pai dah, ca ne-am pricopsit toti indivizii din resedinta 95 cu viroza lui peste. unul plange in batista, celalat imi tipa in urechi si maica-mea se plange de toate incheieturile si inima si nici nu mai tin minte ce. deci suntem la capitolul "plangerea fameliei" pe diverse motive. da iar zic... nu-i bai, vine ea si vremea mea:)) si atunci sa te tii frate.... ce bine o sa dorm cu soarele afara:)))
pana una alta ma duc la film sa-mi clatesc creierii de ultima vizita a soacrei.
muuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

miri_mik: ce fericita trebuie ca esti ca pleci in romania! eu, ma repet... n-am putut sa vad pe nimeni.. sa merg nikirea.... nu era momentul... si vreau sa va zic.. daka nu v-am zis ca a plouat tot timpul k-n belgia. *mai putin la inmormantare si la pomana* in rest... nu-mi venea sa cred... ploua cu galeata....

bubu e racit? imi pare rau... ia-i olinth... la baietelul meu a fuctionat. i-au curs.... incontinuu in romania... cand am venit in belgia nu mai avea nik... s-o fi occidentalizat si el! ca .... de.... l-a intrebat taik-miu la gara in constanta : unde pleci ma? si el i-a raspuns : aksa.. lucru ce m-a mirat , desigur.... cand a aterizat avionul a zis: am ajuns akasa... dar sper ca nu v-am mai povestit...

eu am luat o pauza de la-nvatat akma..... is tare obosita....dar ne mai auzim maine, bine?

pupiciuri tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

'neata dragutele,

Mama ce vreme urata afara, ploua...ma deprima rau vremea asta...soare, helloooooo, unde esti? mai vino si pe la noi...
Disperata, da bineinteles, sa povestim una, alta, la asta m-am referit si eu, la ce altceva? Bine, eu nu folosesc in loc de "a barfi" a povesti, dar m-am prins ce-ai vrut sa spui...
Miri-mik, offff, sunteti bolnaviori, sanatate multa si un pt. Bubu...
Eu ieri am vrut sa merg cu prietena mea la un film la Metropolis si pt. ca a fost zi libera in Belgia si Olanda era plin de masini acolo(f. multi olandezi) si nu am apucat sa vedem nimic pt. ca toate locurile erau ocupate.... si ce ne-am spus? eeee, ce, numai la cinema putem vedea un film? Si am mers si am inchiriat unul, si am cumparat si fructe si am facut o salata delicioasa si sanatoasa de fructe si ne-am simtit tare bine, filmul a fost frumos...am avut o zi excelenta...

Fetele va pupic si va doresc un weekend frumos sa speram si cu soare...

Mergi la inceput

in brussel ploua de o saptamana.... am si uitat de soare.... neincetat ploua. azi , de exemplu nu a incetat ploaia.... am inteles ca se asteapta si saptamana viitoare ploaie.. tot caut iconul ala cu datul cu capul in perete.. si nu-l gasesc...
multam de urare... dar n-avem nici-o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai fetelor, pe mine ma pocneste depresia, sa ma ia dreaq nu alta din cauza vremii!!! asa ceva n-am pomenit, doua saptamani de stat in casa pe motive de ploaie si frig! maica-mea deja ma ameninta ca nu mai vine la toamna inapoi daca asa e vremea, ca pe ea o dor toate alea! mai rau ca de vreo doua zile si pe mine taietura, asta ca sa nu cumva sa uit...
da ziceti-mi o chestie, e drept ca se poate sta mai mult de trei luni, ca turist in spatiul schengen?ca cica maica-mea ar fi auzit ceva inainte sa plece din tara. poate stiti voi, ca eu sustin sus si tare ca nus e poa:)
va pumpez, si curaj, dupa ploaie vine intr-o vreme si soare:))

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

miri_mik: intra pe rombel ... acolo sunt , am inteles, peste 500 de romani .. orice intrebare pui.. ti se da raspuns.. sunt intotdeauna pusi la punct cu noutatile cei de pe rombel..
si pe mine ma doare un genunchi.. ca am fost pana la o prietena cu bicicleta si m-am intors pe o ploaie.. de am inghetat.. tare de tot. ak um sufar, ce sa fac. dar ziceti, e adevarat ca va ploua si saptamana viitoare? sau nu? nu-mi vine sa cred.. devine obsedant.

oana: te-ai intors? ca n-ai dat nici-un semn///// cum a fost ? dar ce sa mai intreb.. cum sa fie in luna de miere?!?! toul la superlativ/////

ce mai faceti ma ifetelor de nu mai intrati pe acilea??? iar sunteti okupate.... ?

simone? cand ai nunta, ca n-am inteles prea bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna , bine v-am regasit
Scriu repede pana cand imi cade bateria la calculator pt ca incarcatorul este in bagaje care inca sunt in Milano...V-am scris inainte sa plec ca de doua zile visez ca ne pierd bagajele-si asa a fost, mi-au pierdut fircare valiza de doua ori da e o poveste complicata. Cand am ajuns in Catania nimeni din avion nu avea bagaje, ne-au imbarcat la roma pe toti da nu si bagajele si apoi am stat ca prostii pe o caldura siciliana cateva ore in aeroport care e ca o halta romaneasca sa asteptam sa vina urmatorul avion. Iar aseara aceeasi problema de la Milano la brussel juma de pasageri nu aveau bagajele imbarcate.
Una peste alta a fost superb frumos, cald, soare, palmieri, cactusi cat plopii romanesti, totul gratis, 5 restaurante, 20 de sporturi, in fiecare seara animatie, discoteci, dansuri mancare toate felurile din lume, te duceai cu facrfuria si ti-o umpleai de cate ori voiai fara a plati un ban fara a asta la coada. Si erau 1000 de oameni....Superb, va recomand locul asta din inima!Si totul inclus in pretul biletului. Si daca stau sa calculez e chiar bine pt ca pentru o persoana in pret au fost incluse 4 bilete de avion(ca am schimbat 4)transport cu autocarul, 2 excursii, mancare, tenis, tir cu arcul, trapez, quad, surf-(e super am facut pt prima oara in viatza) mancare de o diversitate imensa, incepand de la caracatite mici, la bucataria siciliana cu pizze si paste, fripturi de diverse animale sau pesti, salate, deserturi, fructe, bautura-ma mir cum de mai supravietuiesc barurile alea:)Pe strazi toti animatorii se opreau vorbeau cu noi, salutau, glume, voie buna pentru o aptamana am uitat efectiv de belgia, de tot....Am facut si poze dar le pun cand imi sosesc bagajele pt ca azi tre sa stam acasa sa le asteptam(ca tocmai am primit un telefon)
Imi pare rau ca aici a fost vreme naspa si ploaie, dar mai e putin si e vacantza din nou!!!!!!
Va las acu, ma pregatesc de munca
disperata am sa te sun sa stabilim cand si cum
pupici tuturor

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

neata gagici!
la brussel nu numai ca ploua acum ... dar fulgera... tuna... dupa ce saptamana trecuta a dat cu grindina. pamantul musteste de atata apa.... nu stiu cand o sa se termine. la prima ora a diminetii era atat de intuneric.... deprimator.. de-mi venea sa plang.... acum s-a mai "spart" cerul.... si ... ploua... dar marunt. ma-ntreb cand o sa sew termine caci eu n-am de gand sastau cu bicicleta-n casa///// ma prinde ploaia .... inghet si ma ud pana la piele... da-i distractiv..... totusi simt nevoia sa mai fie si-un pic de soare.... ca sa nu mai zic... eu fiind de la mare as fi facut si niscaiva plaja.... dar.... asta e .. ma resemnez..

voi pe unde-ati fost? pe la plimbare?

mai , fetelor, eu revin onbsedant..... unde pot sa fac si eu un gratar .. ( mai putin la mine acasa... _.... caci tare as vrea sa merg la iarba verde... sa joc un fotbal cu familionul meu... sa ne murdarim de cenusa si sa n-avem un' sa ne spalam?! voua nu va e dor sa leneviti pe iarba? si daca nu... cum asa???

o saptamana frumoasa , usoara... si plina de soare va doresc!

Mergi la inceput