La France (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

stiam io ca am uitat ceva: olo, intradevar stiu un dentist la Ivry sur Seine dar nu-i roman. Singurul avantaj ar fi ca (cica) daca suma ar fi prea mare accepta sa nu platesti pana cand mutuala nu te ramburseaza. Si el se aranjeaza in asa fel inca sa-ti ramburseze aproape tot. Asa mi-au spus si mie altii care au fost la el, eu pana la urma nu m-am dus acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dorulet - ochelarii bebelusei tale sunt de soare? De unde i-ai luat?

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da, de soare, de la Aubert i-am luat (poate se gasesc si in alta parte, ca sunt facuti de Beaba).
Aveau si cu albastru pentru baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna seara la toata lumea, daca mai e cineva pe aici!!!
Inca o data multumesc de sugestii... Raman insa hotarata sa iau landou caci vom merge des la bunici, vom mai dormi pe la ei si cred ca si 3 luni e practic... Ramane insa acum sa aleg...
Lista de la clinica am primit-o deja (merci Doruletz si Andiroror ), chiar in 2 exemplare, dar stiut fiind ca o sa imi fie cam greu sa parasesc "coconul" casei prima luna (magazinele si centrele comerciale sunt cam departe de unde locuiesc), as vrea sa completez lista de pe acum. O sa merg la ultima eco pe 23, o sa incerc sa ma ghidez dupa masuratori.
Dama, eu am ales Clinica Amboise Pare (mi-a fost recomandata de generalista care m-a urmarit pana luna trecuta), am vizitat-o deja la cursurile cu moasele. Cred ca e OK, oricum cred ca orinde ar fi in Franta e mai bine de zeci de ori decat la Buc (am citit povesti de groaza pe DC).
N-am apucat sa pun poze mai recente cu burtica ,dar puteti sa ii vedeti aici pe parintii viitorului nostru copil, in ziua cea mai frumoasa pe care au trait-o pana acum
Noapte buna si

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Corina, tinem pumnii sa iei examenul!

Raluca, ce frumosi sunteti si ce poveste (cununie) originala si frumoasa ati avut. Si burtica e asa de simpatica. Parca mi se face dor.:p

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Arcenciel, ai dreptate legat de locul unde vei naste, nicaieri aici nu va fi ceea ce e in Ro...si eu voiam la Ambroise Pare, dar nu am ajuns sa o vad pt ca dr meu mi-a recomandat Sarrus si am mers pe mana ei... Pe 23 inteleg ca mergi la eco aici la Toulouse...daca ai timp poate ne vedem. Sa-mi dai un semn daca vrei si vin eu, ca imi dau seama ca nu-ti e usor sa te plimbi. Am vazut si pozele, sunteti superbi, o pereche plina de farmec si originalitate (scuze ca intreb, sotul e roman?), iar cununia e de basm...frumos, f. frumos.

Legat de hainute, eu zic sa-i iei ca pt 1, 3 luni si mai mult, pt ca chiar mari fiindu-i la nastere, vei vedea ca nu se va pierde in ele. La Carrefour, de obicei, body-urile corespund ca talie, dar grenouillere-le nu prea. La Kiabi, uneori sunt chiar mai mari decat marimea de pe eticheta. Eu la inceput i-am luat lui David doar ce era pe lista si apoi de la prieteni am primit mai multe...unii chiar au fost neinspirati si mi-au luat marimea naissance(hainuta pe care nu i-am dat-o decat odata)...acuma mai depinde si de bebe cat de mare va fi, de-aia marimile de 1-3 luni zic eu sunt rezonabile.

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dorulet - multam mult de info

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Urrrrrrrra !!!!!!!!!
Am terminat scoalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Sint cel mai fericit om din lume!!!
Astazi am avut ultima zi de curs!!!
Va iubesc ,va iubesc pe toate!!!!Trebuie sa dau da baut ca tare mi-a inveninat viata doi ani de zile !!!
Sar intr-un picior de bucurie ca un copil !!!!

Mirunda ,Lu ,fetelor dragi va multumesc din suflet pentru sfaturiel cu play station ,o sa le iau chiar bine in consideratie ,sarumina Mirunda pentru ca mi-ai impartasit din experienta ta si din ceia ce ai vazut ,este important sa poti vedea problema din unghiuri diferite !!!
Cu "nuca de lavage"va tin la curent si ca sa raspund acelor fete cu petele de pe hainele copiilor ,bineinteles ca putem continua sa cumparam si sa utilizam pastile contra petelor (skip de exemplu) nuca se poate utiliza in acelas timp ,pastila o sa-si faca treaba ei pentru pete iar nuca pentru spalat !!
Care sint avantajele?????
A intrebat cineva:
1) iesi cam de 20 de ori mai ieftin decit cu cumparatul detergentului si in plus de asta daca ne intereseaza cit de cit de viitorul copiilor nostrii si de planeta pe care le-o lasam in mostenire ,ei bine "le noix de lavage "este ECOLOGIC !!!!

AB si o floricica ca sa intelegi ca ti-o spun cu toata sinceritatea si din suflet : Ortograful cu care scriem aici este cel care vrea fiecare nu dupa ortograf ne respectam intre noi (dealtfel corectarea greselilor de ortograf este "benita" si prin regulamentul sitului).
Eu una fac o gramada greseli si in romana si in franceza una din nestiinta(scoala n-a fost prea iubita de mine) una si din viteza caci tastezi prea repede !!!
Te rog sa nu te superi pe mine ca ti-o spun nu-i din rautate ,mai mult asa ca sa intelegi ca problemele de ortograf sint ULTIMELE lucruri pe care le remarcam aici ,eu sint una dintre primele pe aici (gaina cea mai batrina),i-mi iau deci libertatea sa-ti spun acest lucru fara insa alta doleanta decit sa ma intelegi :n-am facut toti o facultate ,unii poate n-au terminat nici 10 clase ,asta insa nu ne impiedica sa ne respectam si sa ne simtim bine intre noi cu s-au fara bun ortograf! iata deci o floricica de la o proaspata scolarita ,cica viitor "travailleur social"!!
O seara buna la fete dragi!
PS Marie ma bat cu mina pe burta cind te citesc ,mi-ai lipsit sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

fetele o si pt urari si pt primire. Sunt pe forumul asta de vreun an, si dupa cum vedeti din nr de mesaje particip rar. Daaaaaar citesc in fiecare zi, si ąsta a devenit primul gest al fiecarei zile. Am descoperit incet incet si aceste "cluburi private" si desi ma incadram si la studente si la tauroaice (si la cate si mai cate pt k tare polivalenta mai sunt_ da da si modesta )pt moment doar pe voi va citesc frecvent.
Nu ezitati daca pot ajuta si eu cu ceva candva, pt moment n am bebeu, si nici in proiect nu e, nu sunt casatorita, nici in proiect nu e (repetitiv stiu), deci ca o sfatoasa ce sunt, sunt tare doar la vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Felicitari Aurelia!
Sntem toate mandre de tine!
Parca ieri traiai din plin emotiile inceputului si acum iata-te "proaspata diplomata".
Pune sampania la rece ca veniiiiiiim.
Bravo!

ana si alexandre

Mergi la inceput