La France (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Romaniei nu i se mai reprocheaza decit un effort
de facut in directia controlului sanitar si veterinar in
Alimentatie pentru a intra in UE!
Se putea si mai rau !!!
Brinza telemea de care sint multumita (in sfirsit!!)
luata din "grande sourface" :Tranches du soleil" s-au orce alta marca FETA fabricata in grecia s-au in cel mai rau caz
in danemarca dar nu in franta !
Tot ce am icercat facut in frnata,imposibil de mincat!!!
Mai bine si-ar vedea de cele 400 de feluri de brinza ale lor si ar acepta ca exista una pe care nu sint in stare sa o faca !!
Azi dadui o raita prin magazine ca sa scot un pic capul
din scrisori d e motivatie (la care ajunsesem sa nu le mai inteleg sensul de straduinta!!)si vazui in magazin cum opereaza doua "furacioase franceze"assistai de aprope la incident !
frumos n-am ce spune!
Vivre la France!!
Daca aici se fura asa la noi ar trebui sa-ti dispara rochia de pe tine in timp ce traversezi strada singura!!!

Voi ce a-ti mai facut astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Auras io cica am lucrat! Da eram cu creierul mamaliga de cat mi-ai marait juniorul... Da ochii nu mi-au jucat feste numerele erau ale unei agentii de luat bilete spre .ro

Marcelle am cautat pentru nasuc reteta de la doftorita mea. E numai cu chestii care n-au nevoie de reteta: Solmucol un pachetel de dizolvatsearasi dimineata si de pulverizat in nari Rhinotrophyl.

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Dama, merg la Blagnac fiindca e mai aproape de mine ( nu locuiesc in Toulouse, socrii stau la vreo 20 km de Blagnac) si e laboratorul la care am fost de fiecare data.
Cat priveste Blue Air, pt. cei din zona e mai aproape aeroportul de la Reus din Spania (400 km) decat cel de la Lyon (500km). Ma gandeam chiar sa le spun parintilor sa vina prin Spania, dar mi-e teama ca or sa le ceara invitatii spaniole. Dar tu ca rezident in Fr. nu ai avea probleme, iar biletel, daca le cumperi din timp sunt chiar convenabile.
PS. Am vazut ca acum avionul pleaca chiar de pe aeroportul din Barcelona, la doar 330 km de Toulouse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nu e nevoie de invitatii spaniolesti, cele fr merg foarte bine, e vorba de spatiul schengen.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Multumesc fetelor, la toate pt info, am cules si pana la urma am ales...pe opodo am gasit in sfarstit bilet ieftin pt mine cu copkil cu tot, prin Brussels Airline...470 euroi.

Arcenciel, eu si cu bebe plecam intr-o vizita scurta in Ro, nu vin ai mei, desi as fi preferat sa vina ei decat sa ma duc eu...

Mirunda si merci, ma tenta tare varianta cu Blue Air (numai 71 euro Lyon-Buc, e de neimaginat), dar si 500km pana la Lyon si hotel (ca nu stim pe nimeni acolo), alte cheltuieli + bebe si tot calabalacul...

Marcelle, poti sa te mai duci cu fetita si la ludoteca (de obicei e pe langa o biblioteca de cartier, un Centre Petite Enfance, CAF sau o cresa) unde se poate juca sur place sau puteti imprumuta acasa jucarii...dar s-ar putea sa trebuiasca sa te inscrii la inceput si sa si platesti ceva...iar pt mucisori, noi luam Mucomyst (sirop) sau Bronchocod (si varianta in supozitor Bronchorectine, foarte buna pt eliminarea secretiilor in kk pt ca ei nu stiu sa sufle nasul)...astea ti le da la farmacie fara reteta pt ca nici nu sunt rambursabile.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Blinky, vreau sa-ti dau un PM dar vad ca nu ai activata optiunea...

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Mai bine mai tirziu decit niciodata !!
TAROM PARIS 0142654366
Notati-l care vreti nu se stie niciodata !!
biletul am platit in jur de 411€ parca si 40€ pentru bébé!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Vin si eu sa ma plang!!! Tocmai am avut un RDV telefonic cu un eventual angajator pe care l-as trimite eu undeva, dar sunt prea bine crescuta! cred ca nu mai e cazul sa va spun ca am un profil foarte interesant, dar postul nu mi-ar conveni!!! Bineinteles ca o sa ma contecteze de indata ce va avea un post pe masura aptitudinilor mele!

De atatea ori am auzit ineptiile astea ca nici nu mai am forta sa ma revolt!

Sper ca voi sunteti mult mai bine!

didita

Mergi la inceput

Didita ai mila de mine ca sint la trei scrisori pe zi trimise ,ma intreb daca mai are vre un rost sa mai pastrez copiile de la fiecare !!!
din februarie tot scriu ultimul model de scrisoare a ajuns sa semenea cam cu asa ceva:
"Dinamica , polivalenta si motivata sa lucrez ,caut un post de vara ,inlocuire temporara,CDD s-au CDI in orce post disponibil!!!!"
Eu nu am avut inca"sansa" sa mi se spuna ca tie s-au lu Sibylle ca sint "prea calificata" pentru un post anume (i-mi inchipui ca-ti vine sa le dai pumni in fata cind auzii asa ipocrizii si ineptiii),in realitate pina in prezent cel mai bun raspuns la un post a fost acela ca : nu au nimic liber pentru moment dar ca nu vor ezita sa ma contacteze daca apre ceva !!!
In rest singura data cind am lucrat a fost pentru ca "I-i cunosc bine pe socrii dumneavoastra ,altfel............"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Uff fetelor Iese el soarele.
Pot sa va inveselesc? Mai stiti voi pe cineva care vine din US si face primul drum din viata ei pe autostrada in Franta?

Domne e motivanta marea.... am mers de la Aix la La Ciotat singuricaaaa!

Marog povestea cu de ce nu conduc decat impinsa de necesitate e mai trista, dar cum aici marea e la 45 deminute nula 5 minute... m-a motivat fetitza

Auras tzuc pentru numar.

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput