Sa continuam sa fim alaturi de batranii nostri
Raspunsuri - Pagina 7
micaels spune:
Buggy, imi pare rau ca nu s-a putut rezolva cu scaunele. Chiar ma uitam peste ultimul pliant de la Carrefour si am vazut ca au scaun de plastic (ca cele de la azil) - 16.49 RON si masa patrata 80x80 cm - 52.99 (cred ca este cam scumpa, dar...). Chiar nu imi trece prin cap alta varianta. O sa mai caut.
Numai bine!
buggy spune:
Buna,Duminica ne strangem iar la batrani pe aniversare. Probabil tot in jur de ora 10 ca sa terminam pana in 13. Va astept cu drag.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Rectific, aniversarea o serbam Sambata la 9.30. Saptamana aceasta cumpar si carjele (sau carja) sa vedem ce spune dl Radu. As avea nevoie sa stiu dc mai vine cineva ca sa vad cum ma organizez. Va pup si astept vesti.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
soni spune:
Multa sanatate si "La multi" ani celor sarbatoriti si sper sa-mi revin si eu putin financiar si sa fiu alaturi de voi . Mii de pupici Bunicilor si bunicelor si personalului si nu in ultima instanta creatoarei acestei campanii.ciao.Soni (un pupic dulce "italiencei")
buggy spune:
Buna,Am fost la centru iar batranii au fost incantati.
Am cumparat carje pt domnul Radu din banii donati de DC-au costat 180 de ron.Sunt f trista, au aparut saptamana trecuta doua persoane noi, o pictorita si o ...atleta."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Buna,Miramar multumesc in numele batranilor pt implicare.
Pt aniversarea din luna iulie am cheltuit 130 de ron pt tort si 190 pt cadourile batranilor. Din banii dati de DC am cheltuit 185 ron pt carje. Am inteles ca sunt mai multi batrani care ar avea nevoie de carje si mi-ar placea sa le asiguram macar o parte. Scaune am vazut ca sunt totusi destule. Problema e uneori de rea vointa din partea asistentelor care nu vor sa le care si de-asta pare ca niciodata nu sunt suficiente. O sa ma interesez totusi cu exactitate.In septembrie se doreste o excursie la mare. Vom avea nevoie de bani si acolo. Poate folosim tot din banii dati de DC. Ideea e ca banii sunt oarecum la limita in clipa asta si orice suma de bani care se mai strange in cont este mai mult decat binevenita.Cat de repede vi afisa si fotografiile.
www.funscience.ro
carolinah spune:
Buggy, iti mai virez eu 200 RON in cont. Vin de pe acelasi cont de HVB ca de obicei.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
buggy spune:
Super Caro Multumim mult
www.funscience.ro